Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmm Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
Hadi gözün aydın canim, cokk sevindim , umut oluyosun bize... rabbim rahat sıkıntısız bir hamilelik ve hayirli bir dogum nasip etsin ❤, darısi başımıza insallh

Kızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmm Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
Ohhh Masallah, gozun aydin canim cok cok sevindim. Saglikla buyudugunun haberlerini de alalim, Allah tamamina erdirsin Darisi basimiza

Hadi gözün aydın canim, cokk sevindim , umut oluyosun bize... rabbim rahat sıkıntısız bir hamilelik ve hayirli bir dogum nasip etsin ❤, darısi başımıza insallh

Ohhh Masallah, gozun aydin canim cok cok sevindim. Saglikla buyudugunun haberlerini de alalim, Allah tamamina erdirsin Darisi basimiza

Tek dileğim o Allah bu duyguları yaşamak isteyen herkese yaşatsın tamamını erdirsin inşallah

Pastelcigim cok mutlu oldum sabirsizlikla msjini bekliyordum sabahtan beri Rabbim tamamini erdirsin inshaaallah nekadar ckti hcg’n kat kat katlanir Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…