Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım merhaba bende memorailde tedaviye başlayacağım dokrounuz kimdi önerdiğiniz doktor var mı ilk görüşmem soner beyl oldu ama hiç memnun kalamadm ben ondan
Memnun kalmadiysaniz dosyanizin baska bir doktora verilmesini isteyebilirsiniz. Doktor secme ozgurlugunuz tabiiki var. Ama hepimiz tedavi surecinde en az iki farkli doktor gormusuzdur burada. Benim dosyam Yucel beydeydi, cok memnun kaldim. Sizin icin de hayirlisi olsun insallah

çok teşekkür ederim öyle yapacağım peki siizn sorun neydi eşimde kromozom sorun var pgt yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırız

çok teşekkür ederim öyle yapacağım peki siizn sorun neydi eşimde kromozom sorun var pgt yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırız
İnsallah canim, bizimki kalitsal hastaliktan pgt, sonra da ngs ile genetik tarama olacak. Sizin translokasyon mu? O zaman ngs oluyor sanirim. Bizim icin en onemli kisim laboratuvarin guvenilir olmasi, o yuzden icin rahat olsun. Memorialin labi tartismasiz en iyilerinden , tum islemleri bunyesinde yapabilen bi laboratuvar. Yumurta takibinden cok bu onemli olacak

evet canım translokasyon var bizde pgt yapıcağız dediler çok korkuyorum bende inşallah sonuçlarımız güzel olur sağlıklı embriyolarımız bol olur inşallah

İnşaallah bende siz gibi burdan hamileleik haberlerimi paylaşırım dua edin bizlere çok geliyoruz arkanızdan inşaallah
InshaAllah canim bu topikteki herkeze dua ediyorum Rabbim yavrulariniza hayallerinize kavustursun inshaAllah Yipranmadan en kisa zamanda

evet canım translokasyon var bizde pgt yapıcağız dediler çok korkuyorum bende inşallah sonuçlarımız güzel olur sağlıklı embriyolarımız bol olur inşallah
İnsallah canim hepimiz icin duaciyim. Allah islerimizi rast getirsin, emeklerimizin karsiligini versin insallah

canım merhaba bende memorailde tedaviye başlayacağım dokrounuz kimdi önerdiğiniz doktor var mı ilk görüşmem soner beyl oldu ama hiç memnun kalamadm ben ondan
Merhaba hayirli olsun simdiden.. memorialde ekip calismasi oluyor genelde benim muayenelere 3 ayri doktor bakmisti tercih yapmadim ama size tavsiyem yucel bey veya dr beril. Dr yucel transferimi yapti

Merhaba hayirli olsun simdiden.. memorialde ekip calismasi oluyor genelde benim muayenelere 3 ayri doktor bakmisti tercih yapmadim ama size tavsiyem yucel bey veya dr beril. Dr yucel transferimi yapti
Çok teşekkür ederim bizde kromozom tranlakosyonu var sizde sorun neydi benim biraz kuşkularım konusunda yardımcı olur musunuz lütfen gebelik çok mu zor ?

Bu cok guzel bir deger pastelcigim.. benim 12.gun 339 cikmisti ve bu degerler saglikli gebeligin isareti artik sevinme vakti senin icin hoop kese bekleyisi baslasin
Canım inşallah gönlümü ferahlattın yarın tekrar test vereceğiz Allahın izniyle 25 mart da kese ve kalp randevusu verdiler

Çok teşekkür ederim bizde kromozom tranlakosyonu var sizde sorun neydi benim biraz kuşkularım konusunda yardımcı olur musunuz lütfen gebelik çok mu zor ?
Canim anliyorum seni iyi yapiyorsun onceden arastirip bilgi almak en guzeli ben sahsen tup bebek tedavisinde bi anda buldum kendimi.. benim ve esimdede tek gen translokasyon tasiyiciligi var alfa talasemi var ailede.. malesef zorunlu olarak pgtli tup bebek yaptirmak zorunda kaldik.. ilk denememiz ve iyiki memorial diyorum.. ufak tefek seyler her merkezde olabiliyor takilmamak lazim ben memnunum sonuc guzel olsun yeterki Tek embryomuz kaldi pgt ve ngs ye 5 tane yollamistik.. Sukur Rabbime tekde olsa tuttu nasibimizde ne varsa onu yasariz.. Verende O, alanda O

Canım inşallah gönlümü ferahlattın yarın tekrar test vereceğiz Allahın izniyle 25 mart da kese ve kalp randevusu verdiler
Artik rahatlayabilirsin canim senin testinden anlamistim ben gayet net ben burdayim diyordu bi erkek pasada sendemi var ne pek bi smski tutunmus annesine eger kizsada dunur oluruz sknti yok

çok teşekkür ederim inşalahhh darısı tüm isteyenlerin başına bende memoriali seçtim inşallah bizimde sonucumuz güzel olur :)

çok teşekkür ederim inşalahhh darısı tüm isteyenlerin başına bende memoriali seçtim inşallah bizimde sonucumuz güzel olur :)
Insh canim seninde ilk tedavinse birdaha ugrasmayasin dogru secim Allahin izniyle yavruna kavusursun Umarim sende memnun kalirsin ama tabi takdir Allahindir duani eksik etme

Insh canim seninde ilk tedavinse birdaha ugrasmayasin dogru secim Allahin izniyle yavruna kavusursun Umarim sende memnun kalirsin ama tabi takdir Allahindir duani eksik etme
inşallahhh inşallah hep dualarımda ALLAH büyük vakti zamanı gelince olacak inşallahhh teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…