- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Sorma herkesler erkek diyor bana erkek anası tipim varmışArtik rahatlayabilirsin canim senin testinden anlamistim ben gayet net ben burdayim diyordubi erkek pasada sendemi var ne pek bi smski tutunmus annesine eger kizsada dunur oluruz sknti yok
Canım değerleriniz gayet iyi tüp bebek için çok da iyi sonuçlar alınabilir bence
Geçen senede aynıydı ama olmadı tutmadıCanım değerleriniz gayet iyi tüp bebek için çok da iyi sonuçlar alınabilir bence
Allah Allah peki kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllenmişti ?Geçen senede aynıydı ama olmadı tutmadı
12 toplandı 9 döllendi 5 tane kaldı 5. Güne canm. 2 tane pgt yaptık sağlıksızdı. öbürleri de tutmadı pgt sizAllah Allah peki kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllenmişti ?
5.güne giden embriyo oranı da gayet iyi aslında ama pgt den sağlıksız gelebiliyor.ben sizin memorialden mutlaka sonuç alacağınıza inanıyorum canım inan ilgisiz bir merkez kesinlikle değil , murat hoca evet biraz soğuk biri ama derdimize çare de onlarda tabi tercih sizin12 toplandı 9 döllendi 5 tane kaldı 5. Güne canm. 2 tane pgt yaptık sağlıksızdı. öbürleri de tutmadı pgt siz
5.güne giden embriyo oranı da gayet iyi aslında ama pgt den sağlıksız gelebiliyor.ben sizin memorialden mutlaka sonuç alacağınıza inanıyorum canım inan ilgisiz bir merkez kesinlikle değil , murat hoca evet biraz soğuk biri ama derdimize çare de onlarda tabi tercih sizin e
Canim sizde total sayi dusuk olsa da mesela benim esimde ileri dogru hareket sizden daha dusuktu ve hareketsiz sayisi daha fazlaydi, bi de morfoloji 1di. Acikcasi doktorlar hic problem degil gozuyle bakiyolardi ama ben okudugum gordugum kadariyla bizim degerlerin hic de iyi olmadigini dusunmeye baslamistim. Bikac ay takviye de verdim esime, keciboynuzu ve vitaminler filan... Bilmem ise yaramis midir? İlk gun 20 embriyom vardi, ucuncu gune kadar 20 gitti, besinci gune 9 kaldi. Buradaki dususun nedeni yumurta mi sperm mi bilemiyorum
Hiçbirşey demedi eşim dün gitmiş ayakta cevap wermiş açıkçası. Tahlil yapmış gidebilirsin demiş telefonla konuşuruz demiş bende sinir oldum yani. Sonuçta parayı yerde bulmuyoruz 2 yılda anca topluyorz o parayıCanim sizde total sayi dusuk olsa da mesela benim esimde ileri dogru hareket sizden daha dusuktu ve hareketsiz sayisi daha fazlaydi, bi de morfoloji 1di. Acikcasi doktorlar hic problem degil gozuyle bakiyolardi ama ben okudugum gordugum kadariyla bizim degerlerin hic de iyi olmadigini dusunmeye baslamistim. Bikac ay takviye de verdim esime, keciboynuzu ve vitaminler filan... Bilmem ise yaramis midir? İlk gun 20 embriyom vardi, ucuncu gune kadar 20 gitti, besinci gune 9 kaldi. Buradaki dususun nedeni yumurta mi sperm mi bilemiyorumbazi yerlerde ucuncu gunden sonraki ilerleme spermin kalitesine bagli diye bir seyler okusam da derinlemesine bir arastirma yapmadim.
Size ne dedi Murat bey? Biz Murat beyle gorusmedik, gerekli gormedi beni takip.eden doktorlar. Cok iyi sonuclar veren vitaminler var, kullaniyor musunuz?
Hiçbirşey demedi eşim dün gitmiş ayakta cevap wermiş açıkçası. Tahlil yapmış gidebilirsin demiş telefonla konuşuruz demiş bende sinir oldum yani. Sonuçta parayı yerde bulmuyoruz 2 yılda anca topluyorz o parayı
Siz hangi vitaminleri kullandınızCanim sizde total sayi dusuk olsa da mesela benim esimde ileri dogru hareket sizden daha dusuktu ve hareketsiz sayisi daha fazlaydi, bi de morfoloji 1di. Acikcasi doktorlar hic problem degil gozuyle bakiyolardi ama ben okudugum gordugum kadariyla bizim degerlerin hic de iyi olmadigini dusunmeye baslamistim. Bikac ay takviye de verdim esime, keciboynuzu ve vitaminler filan... Bilmem ise yaramis midir? İlk gun 20 embriyom vardi, ucuncu gune kadar 20 gitti, besinci gune 9 kaldi. Buradaki dususun nedeni yumurta mi sperm mi bilemiyorumbazi yerlerde ucuncu gunden sonraki ilerleme spermin kalitesine bagli diye bir seyler okusam da derinlemesine bir arastirma yapmadim.
Size ne dedi Murat bey? Biz Murat beyle gorusmedik, gerekli gormedi beni takip.eden doktorlar. Cok iyi sonuclar veren vitaminler var, kullaniyor musunuz?
2.gün değerim 17 idi benim canım. normal demişti doktorKizlar merhaba geçen ay tedavim iptal olmuştu belki hatırlarsanız E2 değerim 60 çıkmıştı ikinci gün kaç olmalı o değer bilen varsa yardımcı olabilirmi
Bana biraz yüksek geldi o yüzden kafama takildi2.gün değerim 17 idi benim canım. normal demişti doktor
Anladim canim, tahlil sonucu daha cikmadigi icin mi oyle demis acabaHiçbirşey demedi eşim dün gitmiş ayakta cevap wermiş açıkçası. Tahlil yapmış gidebilirsin demiş telefonla konuşuruz demiş bende sinir oldum yani. Sonuçta parayı yerde bulmuyoruz 2 yılda anca topluyorz o parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?