- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
İşte vakit bir şekilde geçer zaten, akşamları da erken uyu hemen yarın olsun:)Canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum gündüz işyerinde bile bir anda kendimi bebişe dalmış olarak buluyorum20.gün derken transfer dahil 20.gün mü canım ? Ultrason için ?
Amin canım Allah'ım emeklerimizi boşa cikarmasinBenimderabbim yardımcımız olsun, elimizi boş çevirmesin
Saat kaçta N Nurnur1010 bakarsın karsilasirizBenimderabbim yardımcımız olsun, elimizi boş çevirmesin
Evet canim transfer le birlikte ben oyle yaptim keseye bakmaya gittik ortasindada minik bir nokta vardi.. en azindan gorup icimi rahatlattim sonra da kalp icin gittik dinletmediler tabi sadece gorduk o bile yetti kocaman olmustu yavrumuz Rabbimin mucizesiCanım kafamı dağıtmaya çalışıyorum gündüz işyerinde bile bir anda kendimi bebişe dalmış olarak buluyorum20.gün derken transfer dahil 20.gün mü canım ? Ultrason için ?
Uykucu şirin gibiyim akşam 10 u görmüyorumİşte vakit bir şekilde geçer zaten, akşamları da erken uyu hemen yarın olsun:)
Ben de dayanamam giderim valla bugün 14.gün haftaya cumartesi gideyim de göreyim yavru koalamıEvet canim transfer le birlikte ben oyle yaptim keseye bakmaya gittik ortasindada minik bir nokta vardi.. en azindan gorup icimi rahatlattim sonra da kalp icin gittik dinletmediler tabi sadece gorduk o bile yetti kocaman olmustu yavrumuz Rabbimin mucizesi
Nasılsın nasıl geçti?Saat kaçta N Nurnur1010 bakarsın karsilasiriz
8 buçukta orda olucam canim , muhtemelen 9 da başlar. SeninSaat kaçta N Nurnur1010 bakarsın karsilasiriz
Ay sizin yarın mıydı? Hadi bakalım dualar sizinle8 buçukta orda olucam canim , muhtemelen 9 da başlar. Senin
Aynen canim haftaya hangi gun gidiceksin? Benim persembe detayli var Allah izin verirse sagliklidir ikimizde guzel haberler aliriz inshBen de dayanamam giderim valla bugün 14.gün haftaya cumartesi gideyim de göreyim yavru koalamı
Canim benimAy sizin yarın mıydı? Hadi bakalım dualar sizinle
Hayırlısıyla sağasağlıklıdır sincapcığımız canımAynen canim haftaya hangi gun gidiceksin? Benim persembe detayli var Allah izin verirse sagliklidir ikimizde guzel haberler aliriz inshSenin koala benim sincabim🐿
Altın yumurtandan bu seferKizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Hakkinda hayirlisi olsun canimKizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Hadi bakalim insh bizlerede haber et canimHayırlısıyla sağasağlıklıdır sincapcığımız canımBen de cumartesi giderim heralde çok emin olmamakla beraber
Yaş yolun yarısı cnmHakkinda hayirlisi olsun caniminsh guzel sonuc alirsin bu tedavinde.. yas kacti senin yaslami alakali yoksa sendemi benim gbi amh dusuk benimde yasim 29 mesela az yumurtam gozukmustu.. sans bu isler yeterki yumurtalar dollenip kaliteli olsun pgtye yollucakmisiniz?
Canım denk gelemedik nasılsın nasıl gecti8 buçukta orda olucam canim , muhtemelen 9 da başlar. Senin
İnsallah, aminKizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
İnşallah cnm bakalım neler bizi bekliyorİnsallah, aminsayini kafana hic takma, yeter ki dedigin gibi altin yumurtan onlarin arasinda olsun. Kendi deneyimimden yola cikarak sayinin fazla olmasi cok da onemli degilmis diyebilirim. Onemli olan o altin yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?