Öyle düşünme ben de 1 sene ara verdim ilk tedviye basladim Memorial de 4 tane yumurta ay daha iyi bekliyordum dedim. 6-7 olurdu hep benim Yücel bey öyle denk gelmiştir dedi. Sonra 2. Tedavide 7 tane toplandı. Hoş sonuç transfere uygun embriyo yok ama olsunduKizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Bu arada benimde yaşım 35Kizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Bana hocanın dediği zaman kaybetmemekte fayda var .Benim önceki 3 tedavimdede 13 er toplanmıştı.Hayirlisi artık bir tane olsun altın olsunBu arada benimde yaşım 35şu sorsan iyi olur 5 yumurta potansiyeli varken baslamak sağlıklı olur mu? Bir adet dönemi daha bekleyelim mi? sorsan iyi olur.
Ewet öyle oldu , bi kişi gördüm acaba mi dedim , sonra bir baktım tercüman geldi yanina , yabancıymışCanım denk gelemedik nasılsın nasıl gecti
İnşallah güzel sonuçlarını duyarız canımBana hocanın dediği zaman kaybetmemekte fayda var .Benim önceki 3 tedavimdede 13 er toplanmıştı.Hayirlisi artık bir tane olsun altın olsun
Merhaba ANA ve ENA ikiside pozitif çıktığında muhakkak bi hastalık belirtisi mıdır? Açıklamasında dfs70(+++) ve sentromer b(++) yazıyorANA pozitif çıkmıştır. Sağlıklı insanda da pozitif olabiliyor. ENA profillerine bakıldı mı? Benim de ANA pozitif gelmişti ENA profillerin bakıldı. Hepsi negatif geldi
Çok şükür benimde iyi geçti bende aynı sekilde asansörde karşılaştım biriyle nurnur musun diye sordumEwet öyle oldu , bi kişi gördüm acaba mi dedim , sonra bir baktım tercüman geldi yanina , yabancıymışşimdilik iyi cok şükür , ilk aşamayi atlattık, rabbime emanet ettim ciktim hastaneden dönüyorum memleketime senin nasıldı canim ?
biizde sorun yoktu 2 düşük olunca genetiğe baktırdık canım eşimin 2 gende translakasyon çıktı şimdi memeorialde deneyeceğiz inşallah sağlıklı embriyo bulurlarBende kimyasal oldu 3 defa bi dış gebelik yani tüplerim alındığı için zaten tek çare tüp bebek sizde sorun se
Benimde çok nadiren değişmişliği var. Bence farklı bakış açısından bence de lazım olabilir. Aynı zamanda buranın laboratuvar kısmı son dokunuşu yapıyor. Sen kendini tedavinin güzelliğine bırak daha güzel endişe streslerin inşallahKızlar benim doktorum degismisti bu muaynemde ama ben kendi doktorumdan cok memnundum degismesini istemiyorum dedim ekip calismasi oldugu icin bi doktor daha muayne etsin istedik dediler
Sizinde doktorlariniz degisti mi hep aynu doktorla mi ilerlediniz
Allahim yaa halimize bakÇok şükür benimde iyi geçti bende aynı sekilde asansörde karşılaştım biriyle nurnur musun diye sordumrabbimmyuzumuzu guldursun gebelik habeelerimizide paylaşalım inşallah bizde donuyiruz memlekete Rabbime emanetler
Bu konuda en tecrübeli benim sanirimKızlar benim doktorum degismisti bu muaynemde ama ben kendi doktorumdan cok memnundum degismesini istemiyorum dedim ekip calismasi oldugu icin bi doktor daha muayne etsin istedik dediler
Sizinde doktorlariniz degisti mi hep aynu doktorla mi ilerlediniz
Kendini her türlü sürece alıştır. Ay umut et sonu güzel olursa çok sevin. Bende artık öyle yapıyorum. Zor bir surecteyiz. Suni herşey maalesef insallah mucizen 3 arasından gelirMoralim çok bozuk saha hastanedeydim 3 yumurta şimdilik toplanacağı söyleniyor.Sans çok azaldi
Çok haklısın S SayloveKendini her türlü sürece alıştır. Ay umut et sonu güzel olursa çok sevin. Bende artık öyle yapıyorum. Zor bir surecteyiz. Suni herşey maalesef insallah mucizen 3 arasından gelirbenim 3 tane 5. Güne gitti ve genetikten 3ü olumsuz geldi. Ne oldu elde var sıfır. Ne çok olması umut veriyor ne az olması umutsuzluk. Sadece güzel şeyler olur inşallah demek kalıyor geriye
S Saylove cok guzel yazmis zatenMoralim çok bozuk saha hastanedeydim 3 yumurta şimdilik toplanacağı söyleniyor.Sans çok azaldi
CansınS Saylove cok guzel yazmis zaten
Cok olsa 5. gune gidecegi, 5. gune gitse genetikten saglkkli donecegi garantisi yok malesef. Hepimizde bir endise, elimiz yuregimizde bekliyoruz ama hep kismet, insallah o 3 yumurtan sana bu uzuntunu unutturacak, olumlu bakalim
Gecen hafta yakin bir arkadasimin hamilelik haberini aldim, baska bir merkezde tedavi goruyordu ve hep tek yumurtasi cikiyordu, yas ve rezerv durumundan... Ama son toplamada cikan o tek yumurta can buldu simdio hep pozitif yaklasti bu duruma, hatta olursa olur rahatligi vardi. Boyle olmak gerekiyor iste bizim icin zor da olsa...
Vardı burada birkaç arkadaşımız sanırım bant kullanmışlardı , geçmiş olsun inşallah yeni tedaviniz sizi bebeğinize kavuştursunYumurtaları asenkron gelişen var mı yardım bekliyorum lütfentoplamda 6 yumurta toplandi hepsi farkli büyüklükte önden gelişen oldu ve 5.güne 1 tane iyi kalite embriyo transferi oldum ve sonuç kimyasal. Semra hocayla görüştük farklı bir öneride bulunamadı ilaç dozunu azaltacağız dedi aynı durumda olan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?