- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Bnmde asenkron Du. 12 toplandı 5 tane kaldı ama hiçbiri tutmadı yum. Kalitesiz dendi bidahakine yüksek doz dedi ve embriyoskop önerdi.Yumurtaları asenkron gelişen var mı yardım bekliyorum lütfentoplamda 6 yumurta toplandi hepsi farkli büyüklükte önden gelişen oldu ve 5.güne 1 tane iyi kalite embriyo transferi oldum ve sonuç kimyasal. Semra hocayla görüştük farklı bir öneride bulunamadı ilaç dozunu azaltacağız dedi aynı durumda olan oldu mu ?
Ben memorialde şunu gördüm ki doktorlar genelde en kötü olasılığı söylüyor herhangi bir hayal kırıklığı olmasın diye. Ben senin bu tedavimde altın yumurtana kavuşup bebeğini kucağına alacağına inanıyorum , sen de inan güzel haberlerle gelMoralim çok bozuk saha hastanedeydim 3 yumurta şimdilik toplanacağı söyleniyor.Sans çok azaldi
Ay cnm benim çok teşekkür ederim desteğin için ben şimdi hastaneye gidiyorum.simdilik dört yumurta var ama ne kadarı olgun olur bilemem .Ben memorialde şunu gördüm ki doktorlar genelde en kötü olasılığı söylüyor herhangi bir hayal kırıklığı olmasın diye. Ben senin bu tedavimde altın yumurtana kavuşup bebeğini kucağına alacağına inanıyorum , sen de inan güzel haberlerle gel
Hepsi olgun çıkacak hayırlısıyla sen gönlünü ferah tut canımAy cnm benim çok teşekkür ederim desteğin için ben şimdi hastaneye gidiyorum.simdilik dört yumurta var ama ne kadarı olgun olur bilemem .
Telaslanma cnm sakin ol bence bebeğin annesine sarılıyor .Hep diyorlar ya ara ara adet sancıları olur diyeKızlarr bugün adet sancısı gibi ağrılarım var hayır olsun inşallah.. Bir de bugün lutinus geri geldiğinde çok hafif kahverengi lekeler vardı peçetede telaşlanayım mı napayım sakin mi kalayım kalamıyorum galiba
İnşallah öyledir canımTelaslanma cnm sakin ol bence bebeğin annesine sarılıyor .Hep diyorlar ya ara ara adet sancıları olur diye
Benim de moralimi bozdularBen memorialde şunu gördüm ki doktorlar genelde en kötü olasılığı söylüyor herhangi bir hayal kırıklığı olmasın diye. Ben senin bu tedavimde altın yumurtana kavuşup bebeğini kucağına alacağına inanıyorum , sen de inan güzel haberlerle gel
İyice yayılıyor bebişKızlarr bugün adet sancısı gibi ağrılarım var hayır olsun inşallah.. Bir de bugün lutinus geri geldiğinde çok hafif kahverengi lekeler vardı peçetede telaşlanayım mı napayım sakin mi kalayım kalamıyorum galiba
Aminnn. Canım benim tanımadan birbirimizi kardeşten öte oluyoruz gercektenAllahim yaa halimize bak, kader arkadaşı olduk burdaki herkesle, birbirimizin derdini en iyi yine birbirimiz anlıyoruz , rabbim yüzümüzü güldürsün insallh canim ❤
Amin bende vardı aynı sıkıntıdan tedavi öncesi bı östrojen hapı ne kullandım yine tam istenilen gibi sonuç vermedi ölçüleri biraz tedaviyi uzattılar bizdeYumurtaları asenkron gelişen var mı yardım bekliyorum lütfentoplamda 6 yumurta toplandi hepsi farkli büyüklükte önden gelişen oldu ve 5.güne 1 tane iyi kalite embriyo transferi oldum ve sonuç kimyasal. Semra hocayla görüştük farklı bir öneride bulunamadı ilaç dozunu azaltacağız dedi aynı durumda olan oldu mu ?
Memorialde Faktor V ve Faktor İİ yi onemsiyo doktorlar.Kızlar bende pai mutasyonu çıkmış acaba bir sıkıntı yaratır mı? Hemşire hattına yazdım ama cevap alamadım.
Canım ben de kiloluyumBenim de moralimi bozdularkilolu olduğum için sonuç olumsuz olabilir,ilerde kötü sonuçlar alabiliriz dediler . Üzgünüm ama gülerek avutuyorum
İyice yayılıyor bebiştelaş yapma arkadaşım sakin kal
Gelmedi henüz eli kulağında ama :)İnşallah canım senin adet gelmedi mi hala
Hadi bakalım bekliyoruzGelmedi henüz eli kulağında ama :)
Hadi bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?