Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benden rubella ıgg ve ıgm istenmiş lupus falan .. Ama toxo neden istenmemiş , yani sonuçta ekip işi ya bir doktorun isteyip diğerinin istememesi ilginç
Nüfusun %95 i pozitif çıkıyormuş zaten. Benim eşim öğretmen karşılaşmadıysan daha önce, eşin aracılığıyla çocuklardan sana taşınabilir risk almayalım dedi.

İnşallah canım, Memorial takip etse daha rahat olurdum ama gözden bir şey kaçar diye korkuyorum biraz. 4yil bekledik 10gun geç olsa da dert değil, sağlıkla nasip etsin Allah. Bekleriz

Canım gönlün ferah olsun baktıkları rahim 3 çizgi olmuş mu , yumurta kaç mm olmuş bir de rahim kaç mm daha önce tedavi gördün mü bilmiyorum ama

Nüfusun %95 i pozitif çıkıyormuş zaten. Benim eşim öğretmen karşılaşmadıysan daha önce, eşin aracılığıyla çocuklardan sana taşınabilir risk almayalım dedi.
Ben çiğ salam sucuk çook tüketmişliğim var eğer onlardan bir bağışıklık kazanılıyorsa kazanmışımdır sanırımyani inşallah

Merhaba sizde yada esinizde translokasyon var mi?Cok guzel embriyolar pgt den nasil olusuz geldi ki

Dondurulmuş embriyoyu pgt gonderme hakkında bilgisi olan var mi
Bana pgt ye 4 tane embriyo gonderelim dedi doktorum pahalı oldugu icin 2 tane gonderelim daha sonra olmazsa dondurulmustan gonderirz dedim onlar da dondurulmus embriyoyu pgt ye gondermeyi uygun bulmuyoruz dedi

Merhaba sizde yada esinizde translokasyon var mi?Cok guzel embriyolar pgt den nasil olusuz geldi ki
Valla yok inanır mısın şaşıp şaşıp bu durumlara şaşıyoruz eşimle. Yumurta kalitesi diyorlar valla bilemiyoruz deneyip deneyip duruyoruz işte böyle.

Bana pgt ye 4 tane embriyo gonderelim dedi doktorum pahalı oldugu icin 2 tane gonderelim daha sonra olmazsa dondurulmustan gonderirz dedim onlar da dondurulmus embriyoyu pgt ye gondermeyi uygun bulmuyoruz dedi
Tebrik ederim bu hastaneyi o zaman zira zamanında bana bu bilgiyi vermediler 9 hagtalik bebeğimi kaybettim sali günü kurtaj oldum elimde sadece 1 tane pgtli embriyo var

Tebrik ederim bu hastaneyi o zaman zira zamanında bana bu bilgiyi vermediler 9 hagtalik bebeğimi kaybettim sali günü kurtaj oldum elimde sadece 1 tane pgtli embriyo var
Sizin adınıza çok uzuldum allahım en yakin zamanda saglikli bi bebek nasip etsin insallah
Siz dondurulmus embriyoyu mu pgtye göndermiştiniz
Bu elinizde kalan onceden pgt ye girmis mi dondurduktan sonra mi yapildi

Sizin adınıza çok uzuldum allahım en yakin zamanda saglikli bi bebek nasip etsin insallah
Siz dondurulmus embriyoyu mu pgtye göndermiştiniz
Bu elinizde kalan onceden pgt ye girmis mi dondurduktan sonra mi yapildi
1 tanesi önceden pgtye girmiş

Bize de pgt dediler
Kaç tane gondericeksiniz siz
Dokotorun dedigi kadr mi siz mi belirlediniz bide 4 tane gonderelim dediler ama o kadr odiyemeyiz malesef 2 tane gondermek istiyoruz
Canim ben ne çıkarsa göndericem, benim yumurta sayım genelde az zaten.. hatta bu ay da toplama yaptırıp onları da gönderme planımız var eşimle.yani ben 2 yada 3 ay biriktirip hepsini göndermeyi düşünüyorum, transferden önce bir operasyonum var o da yumurta sayimi azaltacağı için işimi şansa bırakmak istemiyorum.

Hangi merkezde,hangi doktora tedavi oluyorsunuz ?
Epey yazışma olduğu için pek yazışmaları takip edemedim..
Probleminiz neydi ?
Memorial, yücel şahin ve Beril hanım takip etti. İlla bir sebep arayacaksak endometriozise bağlı olabilir dedi doktor. Ama kesin bir şey yok. Buraya gelene kadar onu bile bilmiyordum

Eger embriyolari dondurmadan once biyopsi alirlar ve oyle dondururlarsa, ancak o sekilde gonderilebilir. Yani embriyoyu degil de biyopsiyi cozdururler ve incelerler. Ama bu islemi merkezler uyguluyor mu emkn degilim. Dondurmadan once bildirirseniz veya danisirsaniz bir fikriniz olur bu biyopsi konusunda.
Ama en iyi yontem hepsini yollayabilmek tabiiki, cunku sagliklilar dondurulanlar arasinda miydi diye dusunmeden edemem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…