Nüfusun %95 i pozitif çıkıyormuş zaten. Benim eşim öğretmen karşılaşmadıysan daha önce, eşin aracılığıyla çocuklardan sana taşınabilir risk almayalım dedi.Benden rubella ıgg ve ıgm istenmiş lupus falan .. Ama toxo neden istenmemiş , yani sonuçta ekip işi ya bir doktorun isteyip diğerinin istememesi ilginç
İnşallah canım, Memorial takip etse daha rahat olurdum ama gözden bir şey kaçar diye korkuyorum biraz. 4yil bekledik 10gun geç olsa da dert değil, sağlıkla nasip etsin Allah. Bekleriz
Ben çiğ salam sucuk çook tüketmişliğim var eğer onlardan bir bağışıklık kazanılıyorsa kazanmışımdır sanırımNüfusun %95 i pozitif çıkıyormuş zaten. Benim eşim öğretmen karşılaşmadıysan daha önce, eşin aracılığıyla çocuklardan sana taşınabilir risk almayalım dedi.
kesimlikleBunları benden de istediler, bir de rubella negatif çıktı bu arada aşı da oldum. İlk trimesterda düşüğe sebep olabiliyormuş. Kontrollü gitmek rahatlatıyor beni, iyi oluyor böyle
İlk tüp bebek denemem ama aşılama oldu 2 kez deneyimliyim diyelimCanım gönlün ferah olsun baktıkları rahim 3 çizgi olmuş mu , yumurta kaç mm olmuş bir de rahim kaç mmdaha önce tedavi gördün mü bilmiyorum ama
İlk tüp bebeğin uğurlu gelsin yavrusuna kavustursun seniiİlk tüp bebek denemem ama aşılama oldu 2 kez deneyimliyim diyelim
Merhaba sizde yada esinizde translokasyon var mi?Cok guzel embriyolar pgt den nasil olusuz geldi kiCanim beni biliyorsun ilk tedavide 1 tane 4AB 5. Gün pgt den olumsuz gelmişti. İkincide 6AB,5AB ve 4AA değerlerine sahip 3 tane 5. Gün embriyosu pgt den olumsuz geldi. Tüp bebekte %85 yumurta %15 sprem diyor yücel bey. Yani sperm sorun değil dedi. Belki benim bunyemde ilaçlarla uyarılmaya ters etki yapıyor. İnşallah yaza güzel sonuç olur@Civcivle01 sana da canım fikir olsun. Suni bir süreç belli olmuyor hiçbir iş hakkımızda hayırlısı
Bana pgt ye 4 tane embriyo gonderelim dedi doktorum pahalı oldugu icin 2 tane gonderelim daha sonra olmazsa dondurulmustan gonderirz dedim onlar da dondurulmus embriyoyu pgt ye gondermeyi uygun bulmuyoruz dediDondurulmuş embriyoyu pgt gonderme hakkında bilgisi olan var mi
Valla yok inanır mısınMerhaba sizde yada esinizde translokasyon var mi?Cok guzel embriyolar pgt den nasil olusuz geldi ki
Tebrik ederim bu hastaneyi o zaman zira zamanında bana bu bilgiyi vermediler 9 hagtalik bebeğimi kaybettim sali günü kurtaj oldum elimde sadece 1 tane pgtli embriyo varBana pgt ye 4 tane embriyo gonderelim dedi doktorum pahalı oldugu icin 2 tane gonderelim daha sonra olmazsa dondurulmustan gonderirz dedim onlar da dondurulmus embriyoyu pgt ye gondermeyi uygun bulmuyoruz dedi
Sizin adınıza çok uzuldum allahım en yakin zamanda saglikli bi bebek nasip etsin insallahTebrik ederim bu hastaneyi o zaman zira zamanında bana bu bilgiyi vermediler 9 hagtalik bebeğimi kaybettim sali günü kurtaj oldum elimde sadece 1 tane pgtli embriyo var
Pgtlimi düştü cnm Allah sabır versin bende aynısını yaşadım maalesefTebrik ederim bu hastaneyi o zaman zira zamanında bana bu bilgiyi vermediler 9 hagtalik bebeğimi kaybettim sali günü kurtaj oldum elimde sadece 1 tane pgtli embriyo var
1 tanesi önceden pgtye girmişSizin adınıza çok uzuldum allahım en yakin zamanda saglikli bi bebek nasip etsin insallah
Siz dondurulmus embriyoyu mu pgtye göndermiştiniz
Bu elinizde kalan onceden pgt ye girmis mi dondurduktan sonra mi yapildi
İnşallah kalan pgt li embriyonuz tutar hakkınızda hayırlisi olsun1 tanesi önceden pgtye girmiş
Canim ben ne çıkarsa göndericem, benim yumurta sayım genelde az zaten.. hatta bu ay da toplama yaptırıp onları da gönderme planımız var eşimle.yani ben 2 yada 3 ay biriktirip hepsini göndermeyi düşünüyorum, transferden önce bir operasyonum var o da yumurta sayimi azaltacağı için işimi şansa bırakmak istemiyorum.Bize de pgt dediler
Kaç tane gondericeksiniz siz
Dokotorun dedigi kadr mi siz mi belirlediniz bide 4 tane gonderelim dediler ama o kadr odiyemeyiz malesef 2 tane gondermek istiyoruz
Ne güzelbende embriyolarim için Genetik sonuç bekliyorum daha
Kızlar aradılar mı genetikten? Benim 3saglikli bir mozaik geldi. 2tane de imha edilecek. Heyecanlandım
Ben adeti bekliyorum. 7gun gecikti. Sonra transfer inşallah.Gelişme var mı ?
Hangi merkezde,hangi doktora tedavi oluyorsunuz ?Ben adeti bekliyorum. 7gun gecikti. Sonra transfer inşallah.
Memorial, yücel şahin ve Beril hanım takip etti. İlla bir sebep arayacaksak endometriozise bağlı olabilir dedi doktor. Ama kesin bir şey yok. Buraya gelene kadar onu bile bilmiyordumHangi merkezde,hangi doktora tedavi oluyorsunuz ?
Epey yazışma olduğu için pek yazışmaları takip edemedim..
Probleminiz neydi ?
Eger embriyolari dondurmadan once biyopsi alirlar ve oyle dondururlarsa, ancak o sekilde gonderilebilir. Yani embriyoyu degil de biyopsiyi cozdururler ve incelerler. Ama bu islemi merkezler uyguluyor mu emkn degilim. Dondurmadan once bildirirseniz veya danisirsaniz bir fikriniz olur bu biyopsi konusunda.Bana pgt ye 4 tane embriyo gonderelim dedi doktorum pahalı oldugu icin 2 tane gonderelim daha sonra olmazsa dondurulmustan gonderirz dedim onlar da dondurulmus embriyoyu pgt ye gondermeyi uygun bulmuyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?