Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bize de pgt dediler
Kaç tane gondericeksiniz siz
Dokotorun dedigi kadr mi siz mi belirlediniz bide 4 tane gonderelim dediler ama o kadr odiyemeyiz malesef 2 tane gondermek istiyoruz

Benden Toxo IgG , Toxo IgM , Cmv IpG,Cmv Ipm testleri istediler . Fakat ilaçlı ya da naturel demediler. Pcos olduğu için ilaçlı olabilir. Çünkü döngülerim anormal derecede değişiyor :)
Toxo testlerini bana hamile kalınca yapmışlardı çiğ etten geçen parazitler içindi.Dusuge neden oluyorlar benim pozitif çıkmıştı mesela .

Kizlar geçen hafta çarşamba iğne vurulmaya başladım hala devam ediyor bana çok uzun geldi sizdedemi böyleydi.Bide hormon aldığıma rağmen goguslerimde bir değişiklik yok

Kizlar geçen hafta çarşamba iğne vurulmaya başladım hala devam ediyor bana çok uzun geldi sizdedemi böyleydi.Bide hormon aldığıma rağmen goguslerimde bir değişiklik yok
Benim iğneler 11 gün sürmüştü canım.ve o kadar hormon pregesteron da dahil almama rağmen pozitifi gördükten sonra adet tarihime yakın hassaslaşto

Naturelde yumurta takibi yapıldığı için gün değişebiliyor , örneğin benim yumurta geç olgunlaştı 24.gün transfer oldum
Ya ben hala beklemedeyim, 6gun geçti. Bir de transfer gecikmesin senin kontrollerin Memorial da mı olmuştu? Ben şimdi şehir dışında yaptıracağım ya strese girdim.

Benden Toxo IgG , Toxo IgM , Cmv IpG,Cmv Ipm testleri istediler . Fakat ilaçlı ya da naturel demediler. Pcos olduğu için ilaçlı olabilir. Çünkü döngülerim anormal derecede değişiyor :)
Bunları benden de istediler, bir de rubella negatif çıktı bu arada aşı da oldum. İlk trimesterda düşüğe sebep olabiliyormuş. Kontrollü gitmek rahatlatıyor beni, iyi oluyor böyle

Toxo dedikleri toxoplazma herhalde benden istenmedi neden acaba
Bence dosyası Beril hoca da olanlardan isteniyor, çok titiz bir doktor. Beni Yücel hoca takip etmişti ama ilk Beril hoca gördü p arıyor hep eksikler için. Ama sen hiç stres yapma genelde gebelikte bakılıyormuş zaten.

Ya ben hala beklemedeyim, 6gun geçti. Bir de transfer gecikmesin senin kontrollerin Memorial da mı olmuştu? Ben şimdi şehir dışında yaptıracağım ya strese girdim.
canım ben adeti 8 gün bekledim , nasıl hissettiğini çok iyi bilirim Kontrollerim memorialdeydi evet ama zaten çok gitmedim adetin 2. ve 10.günü gittim hatta doktorum bu ay yumurtan kendiliğinden büyüyemeyebilir naturel yapamayabiliriz bir dahaki ay ilaçlı deneriz ama sen bi 4 gün sonra bidaha gel o zaman netleşir dedi . Çok şükür ki geç yumurtlama yaşamışım o gün çatlatma iğnesi vurdum 6 gün sonra da transfer oldu .. Adetimin 24.günü transfer oldum .. Beklemeyi sabrı öğrendik resmen :) Ama şükür ki sonuç pozitif Hiç strese girme bebeğin seni bekliyor , en fazla 3-5 gün gecikmeli kavuşursunuz

Benden rubella ıgg ve ıgm istenmiş lupus falan .. Ama toxo neden istenmemiş , yani sonuçta ekip işi ya bir doktorun isteyip diğerinin istememesi ilginç

İnşallah canım, Memorial takip etse daha rahat olurdum ama gözden bir şey kaçar diye korkuyorum biraz. 4yil bekledik 10gun geç olsa da dert değil, sağlıkla nasip etsin Allah. Bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…