Pgtlimi düştü cnm Allah sabır versin bende aynısını yaşadım maalesef
EvetEger embriyolari dondurmadan once biyopsi alirlar ve oyle dondururlarsa, ancak o sekilde gonderilebilir. Yani embriyoyu degil de biyopsiyi cozdururler ve incelerler. Ama bu islemi merkezler uyguluyor mu emkn degilim. Dondurmadan once bildirirseniz veya danisirsaniz bir fikriniz olur bu biyopsi konusunda.
Ama en iyi yontem hepsini yollayabilmek tabiiki, cunku sagliklilar dondurulanlar arasinda miydi diye dusunmeden edemem ben
Evet en iyi yontem tabiki hepsini yollamak ama ilk tedavimiz basta bunu konusmamistik 12 gunluk tedavi suresinde öğrendiğimiz icin ekstra da cok fazla test cikti bide bu cikinca acikcasi odiyebilicek bi durumumuz kalmadi en fazla 2 tane gonderebiliriz o yuzden bastan haberimiz olsaydi kendimizi ona gore ayarlardikEger embriyolari dondurmadan once biyopsi alirlar ve oyle dondururlarsa, ancak o sekilde gonderilebilir. Yani embriyoyu degil de biyopsiyi cozdururler ve incelerler. Ama bu islemi merkezler uyguluyor mu emkn degilim. Dondurmadan once bildirirseniz veya danisirsaniz bir fikriniz olur bu biyopsi konusunda.
Ama en iyi yontem hepsini yollayabilmek tabiiki, cunku sagliklilar dondurulanlar arasinda miydi diye dusunmeden edemem ben
Benim 3 tane 5.gun embriyom 6AB,5AB,4AA malesef genetikten olumsuz geldi ve transfer yapılmadı. Tedavi iptal yani. 24 ocak ile başlayan tedavimde oldu. 6 subat toplama yapılmıştı. Simdilerde ara verdim. 23 gün sonra adet görmüştüm 16 subat hastalanmistim. Mart adetim gelmedi şuan şüpheliyimGelişme var mı ?
:)Benim 3 tane 5.gun embriyom 6AB,5AB,4AA malesef genetikten olumsuz geldi ve transfer yapılmadı. Tedavi iptal yani. 24 ocak ile başlayan tedavimde oldu. 6 subat toplama yapılmıştı. Simdilerde ara verdim. 23 gün sonra adet görmüştüm 16 subat hastalanmistim. Mart adetim gelmedi şuan şüpheliyimBenim adetim 28-30 arası gelir 31 gün oldu tık yok. Kendi kendime transfer yapmış olmayayim
Bunlar iyi embriyo kalitesine işaret tabi dış görünüm açısından ama genetikte ic detaylarına girildiğinde aslında dışı gibi iyi olmadığı anlaşıldı. Suni tedavi yumurtalar kalitesiz gelmiş olabilir diye yorumlandı. Eşimde sorun var bende yok. Eşimde sperm sayısı,hareketi ve morfolojik bozukluklar var. Doktor sperm seçilir ama yumurtayı seçemeyiz diyor deneye yanıla bir yöntem tercih edildi. Ara verdim haziran gibi tekrar deneyeceğim. Bakalım:)
Sizde ki problem neydi peki ?
Birde bu 6AB ,5AB ,4AA neyi açıklıyor ben bıraz bu terımlere yabancıyım ksr bakmayın
Peki şunu merak ettim eşinize veya sizde bir problem olmadığını ifade ediyorsunuz ya hani her ikinizide süt bebek öncesi genetik tanı testi yapıldı mı acaba öncesinde . Ne yazıkki benim eşimin de morfoloji sperm sayısı hareketliliği yerlerde hatta yok denecek kadar az. Haliyle Tüp bebek şansı azalıyor. Bu durum zaten çok büyük bir maddiyatı içeriyorsun iyi tedavi nasıl oluyor bilmiyorum ama dondurulmuş embriyolarınz mı var haziranda başlayacaksınız yoksa sil baştan tekrar mıBunlar iyi embriyo kalitesine işaret tabi dış görünüm açısından ama genetikte ic detaylarına girildiğinde aslında dışı gibi iyi olmadığı anlaşıldı. Suni tedavi yumurtalar kalitesiz gelmiş olabilir diye yorumlandı. Eşimde sorun var bende yok. Eşimde sperm sayısı,hareketi ve morfolojik bozukluklar var. Doktor sperm seçilir ama yumurtayı seçemeyiz diyor deneye yanıla bir yöntem tercih edildi. Ara verdim haziran gibi tekrar deneyeceğim. Bakalım
Esimde bende hem üniversite Hastanesi'nde hemde özel hastanede genetik baktırdık temiz çıktı. Bir kere kendiligimden hamilelik yasadim ama down sendromlu 10. Hafta kalbi durdu. Sağlıklı bir gebelik değilmiş. Dondurulmuş embriyom yok malesef. Haziranda baştan başlayacağız canım benim yaPeki şunu merak ettim eşinize veya sizde bir problem olmadığını ifade ediyorsunuz ya hani her ikinizide süt bebek öncesi genetik tanı testi yapıldı mı acaba öncesinde . Ne yazıkki benim eşimin de morfoloji sperm sayısı hareketliliği yerlerde hatta yok denecek kadar az. Haliyle Tüp bebek şansı azalıyor. Bu durum zaten çok büyük bir maddiyatı içeriyorsun iyi tedavi nasıl oluyor bilmiyorum ama dondurulmuş embriyolarınz mı var haziranda başlayacaksınız yoksa sil baştan tekrar mı
Aaa test yapsana cnm inşallah hamilesindirBenim 3 tane 5.gun embriyom 6AB,5AB,4AA malesef genetikten olumsuz geldi ve transfer yapılmadı. Tedavi iptal yani. 24 ocak ile başlayan tedavimde oldu. 6 subat toplama yapılmıştı. Simdilerde ara verdim. 23 gün sonra adet görmüştüm 16 subat hastalanmistim. Mart adetim gelmedi şuan şüpheliyimBenim adetim 28-30 arası gelir 31 gün oldu tık yok. Kendi kendime transfer yapmış olmayayim
Oyle evet.. yas bir cok seye etki ediyor.. Az da ugrasmamissiniz Rabbim devam etmeye guc versin sizeYaş yolun yarısı cnmbenim yaşla alakalı ama yumurtasal sorunumda var ama daha ne olduğu tamda belli değil 5yildir ugrasiyoruz.Sizde genetik.sorundami vardi .Birde cevaplarsan sevinirim kaç amhin vardı.kac yumurtan toplandı.Ben önceki pgt yaptım olmadı aslında eşim pgt istemiyor bu yüzden
Hayırlı doğumlar olsun insallahOyle evet.. yas bir cok seye etki ediyor.. Az da ugrasmamissiniz Rabbim devam etmeye guc versin sizeBizim genetik problem oldugu icin pgt yaptirdik amh 0,39 gozukuyor e nabizda ama bi gariplik var ozamanlar dr fulya 1 le 2 nin arasinda biseyden bahsediyordu emin dglim.. muayenelerde 4 tane gozukup 8 tane toplandi benden.. pgt yi yasi ileri olan bayanlarda birde aile oykusunde herhangi genetiklerde tavsiye ediyorlar.. benim dusuklerimde oldu o yuzden ngs de yaptirdik hic pisman dglm enazindan smdi sebebinide biliyorum sagliksiz embryolarimiz cok mus
Eğer amh değerin doğruysa maşallah çok iyi yumurta toplanmışOyle evet.. yas bir cok seye etki ediyor.. Az da ugrasmamissiniz Rabbim devam etmeye guc versin sizeBizim genetik problem oldugu icin pgt yaptirdik amh 0,39 gozukuyor e nabizda ama bi gariplik var ozamanlar dr fulya 1 le 2 nin arasinda biseyden bahsediyordu emin dglim.. muayenelerde 4 tane gozukup 8 tane toplandi benden.. pgt yi yasi ileri olan bayanlarda birde aile oykusunde herhangi genetiklerde tavsiye ediyorlar.. benim dusuklerimde oldu o yuzden ngs de yaptirdik hic pisman dglm enazindan smdi sebebinide biliyorum sagliksiz embryolarimiz cok mus
InshaAllah canim darisi sizlere olsun.. sen ne yaptin buarada epeydir giremedim topige yumurta toplaman olucakmi bu ay? En son 4 taneydiHayırlı doğumlar olsun insallah
Belki yarın yaparım. Bir kez daha böyle olmuştu o zamanda hamile idim. Ama sorunlu olmuştu. Trizomi 21 yani down sendromlu olduğu için 10. Haftada kalbi durmuştu. Ay inşallah olsunda bu sefer sağlıklı olsun. Test yapınca haber veririm.Aaa test yapsana cnm inşallah hamilesindir
Belki de mevsim geçişlerinden kaynaklıdır. Çok heveslenmiyorumAaa test yapsana cnm inşallah hamilesindir
İnşallah bizlere müjdeli haber verirsin canımBelki de mevsim geçişlerinden kaynaklıdır. Çok heveslenmiyorumspor falan yapıyorum. Yarin sırf şüpheler ortadan kalksın diye yapayım da aradan çıksın
Hormonlar üst üste oynadı tabi bakalım. Keske öyle mucize tekrar olsa valla paramda cebime kalırİnşallah bizlere müjdeli haber verirsin canımsabırsızlıkla bekliyorum
Bir kere olduysa 2.de olur neden olmasın ayy düşünmesi bile harikaHormonlar üst üste oynadı tabi bakalım. Keske öyle mucize tekrar olsa valla paramda cebime kalırneyse negatif çıkar ama yinede yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?