Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Daha evvelinde test ,tahlil sanırım yaptırmadınız ...
Kötü olmuş hakkaten

Pgtlimi düştü cnm Allah sabır versin bende aynısını yaşadım maalesef

Evet
Evet en iyi yontem tabiki hepsini yollamak ama ilk tedavimiz basta bunu konusmamistik 12 gunluk tedavi suresinde öğrendiğimiz icin ekstra da cok fazla test cikti bide bu cikinca acikcasi odiyebilicek bi durumumuz kalmadi en fazla 2 tane gonderebiliriz o yuzden bastan haberimiz olsaydi kendimizi ona gore ayarlardik

Gelişme var mı ?
Benim 3 tane 5.gun embriyom 6AB,5AB,4AA malesef genetikten olumsuz geldi ve transfer yapılmadı. Tedavi iptal yani. 24 ocak ile başlayan tedavimde oldu. 6 subat toplama yapılmıştı. Simdilerde ara verdim. 23 gün sonra adet görmüştüm 16 subat hastalanmistim. Mart adetim gelmedi şuan şüpheliyim Benim adetim 28-30 arası gelir 31 gün oldu tık yok. Kendi kendime transfer yapmış olmayayim

:)

Sizde ki problem neydi peki ?
Birde bu 6AB ,5AB ,4AA neyi açıklıyor ben bıraz bu terımlere yabancıyım ksr bakmayın

:)

Sizde ki problem neydi peki ?
Birde bu 6AB ,5AB ,4AA neyi açıklıyor ben bıraz bu terımlere yabancıyım ksr bakmayın
Bunlar iyi embriyo kalitesine işaret tabi dış görünüm açısından ama genetikte ic detaylarına girildiğinde aslında dışı gibi iyi olmadığı anlaşıldı. Suni tedavi yumurtalar kalitesiz gelmiş olabilir diye yorumlandı. Eşimde sorun var bende yok. Eşimde sperm sayısı,hareketi ve morfolojik bozukluklar var. Doktor sperm seçilir ama yumurtayı seçemeyiz diyor deneye yanıla bir yöntem tercih edildi. Ara verdim haziran gibi tekrar deneyeceğim. Bakalım

Peki şunu merak ettim eşinize veya sizde bir problem olmadığını ifade ediyorsunuz ya hani her ikinizide süt bebek öncesi genetik tanı testi yapıldı mı acaba öncesinde . Ne yazıkki benim eşimin de morfoloji sperm sayısı hareketliliği yerlerde hatta yok denecek kadar az. Haliyle Tüp bebek şansı azalıyor. Bu durum zaten çok büyük bir maddiyatı içeriyorsun iyi tedavi nasıl oluyor bilmiyorum ama dondurulmuş embriyolarınz mı var haziranda başlayacaksınız yoksa sil baştan tekrar mı

Esimde bende hem üniversite Hastanesi'nde hemde özel hastanede genetik baktırdık temiz çıktı. Bir kere kendiligimden hamilelik yasadim ama down sendromlu 10. Hafta kalbi durdu. Sağlıklı bir gebelik değilmiş. Dondurulmuş embriyom yok malesef. Haziranda baştan başlayacağız canım benim ya

ay hakikaten çok üzüldüm ya , hayret ediyorum işte bu durumdan , sonuçlar temiz olsa bile nasıl oluyor da böyle sonuç doğuyor hayretler içerisindeyim ...Eşimde verdi genetik tanı testi 1 ay sonrasında sonuç alıcaz .. Şimdi ister istemez şu yaşadığınız durum bile insanı düşündürüyor . Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..

İyi bir doktor ve labart arayışındayım bende ..Hayırlısı diyelim

Merhaba arkadaşlar aranızda hiç dondurulmuş embriyoya pgt yaptıran var mı ? Dondurulmuşlara pgt yapılabiliyor mu?

Aaa test yapsana cnm inşallah hamilesindir

Oyle evet.. yas bir cok seye etki ediyor.. Az da ugrasmamissiniz Rabbim devam etmeye guc versin size Bizim genetik problem oldugu icin pgt yaptirdik amh 0,39 gozukuyor e nabizda ama bi gariplik var ozamanlar dr fulya 1 le 2 nin arasinda biseyden bahsediyordu emin dglim.. muayenelerde 4 tane gozukup 8 tane toplandi benden.. pgt yi yasi ileri olan bayanlarda birde aile oykusunde herhangi genetiklerde tavsiye ediyorlar.. benim dusuklerimde oldu o yuzden ngs de yaptirdik hic pisman dglm enazindan smdi sebebinide biliyorum sagliksiz embryolarimiz cok mus

Hayırlı doğumlar olsun insallah

Eğer amh değerin doğruysa maşallah çok iyi yumurta toplanmış

Aaa test yapsana cnm inşallah hamilesindir
Belki yarın yaparım. Bir kez daha böyle olmuştu o zamanda hamile idim. Ama sorunlu olmuştu. Trizomi 21 yani down sendromlu olduğu için 10. Haftada kalbi durmuştu. Ay inşallah olsunda bu sefer sağlıklı olsun. Test yapınca haber veririm. Yarın 32. Gün oluyor yarin sabahtan yapmayı düşünüyorum bakalım.

Hormonlar üst üste oynadı tabi bakalım. Keske öyle mucize tekrar olsa valla paramda cebime kalır neyse negatif çıkar ama yinede yapalım
Bir kere olduysa 2.de olur neden olmasın ayy düşünmesi bile harika Çok var öyle tüp bebek sonrası hooop naturel hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…