Yaaa minnoş keşke ahh ahhBir kere olduysa 2.de olur neden olmasın ayy düşünmesi bile harikaÇok var öyle tüp bebek sonrası hooop naturel hamiş
Ben onu doktora sordum oda kişiden kişiye değişir dediMerhaba sizin biraz değerinizle yumurta sayınız farklı geldi benim de 1, 8 yumurta diger tedavide 6 yumurta toplandi belki.o aya mahsus olabilir
Güzel haberlerin olsun inşallahArkadaşlar 3 embiyomuz NGS gönderdik
Seninde degerinin altinda gosteriyor normalinde daha fazla olmasi lazim bu ay olucakmi toplaman? Belki diger ay daha fazla gozukur ilaclar tepki vermiyormu acaba?Benim şu anda 1.10 2 yumurta görünüyor şimdilik
Cok şükür canim iyi gidiyor , bi tanesi için yarina bekliycez dediler , yarin haber bekliyorum . Bende sana yazdım yazdım sildim canim , bide kotu haber alırım diye korktum , cok merak ediyorum iyi haberler verirsin insallhN Nurnur1010 naptın canım varmı bı gelişme
Oooo masallah canımArkadaşlar 3 embiyomuz NGS gönderdik
Ayyyy meraklardayimmmmmBelki yarın yaparım. Bir kez daha böyle olmuştu o zamanda hamile idim. Ama sorunlu olmuştu. Trizomi 21 yani down sendromlu olduğu için 10. Haftada kalbi durmuştu. Ay inşallah olsunda bu sefer sağlıklı olsun. Test yapınca haber veririm.Yarın 32. Gün oluyor yarin sabahtan yapmayı düşünüyorum bakalım.
Canim senin kaç tane toplanmıştı ?N Nurnur1010 naptın canım varmı bı gelişme
Arkadaşlar asenkrondan dolayi lh kiti kullanicam marka önemli mi prodüktölh kiti şeklinde yazılmış receteye hemşireyi arıyorum.acmiyor
Evet ilaçlara tepki vermedi aslında doktorda şaşırdı .bir onceki ay yumurta rezervin iyi demişti ultrason görüntüsünde şimdilik iki yumurta toplanacak.galiba hala ignelere devam ediyorum yarın hastaneye gidecegimSeninde degerinin altinda gosteriyor normalinde daha fazla olmasi lazim bu ay olucakmi toplaman? Belki diger ay daha fazla gozukur ilaclar tepki vermiyormu acaba?
hadi rabbim inşallah hamilesindir sağlıklı hayirlisini bir evlat versin rabbimBelki yarın yaparım. Bir kez daha böyle olmuştu o zamanda hamile idim. Ama sorunlu olmuştu. Trizomi 21 yani down sendromlu olduğu için 10. Haftada kalbi durmuştu. Ay inşallah olsunda bu sefer sağlıklı olsun. Test yapınca haber veririm.Yarın 32. Gün oluyor yarin sabahtan yapmayı düşünüyorum bakalım.
[/QUOCanım 12 yumurta toplandi 9 u dolu dediler 7 si dollendi 5 .güne 4 emb geldi 3 u NGS uygun dediler 1 tanesi için brklicez bir gun daha bizdeCanim senin kaç tane toplanmıştı ?
Amin canımmmGüzel haberlerin olsun inşallah
12 toplandı canım 9 dolu dendi 7 si dollendi onlardan 5. Güne 4 tane geldi 3 nu ngs uygunmus 1 tanesini için bir gün daha bekleyelim dedilerCanim senin kaç tane toplanmıştı ?
Masallah canim sayi cok guzel. Bu da kisiden kisiye gore degisen bi durum. Benim 29 toplanmisti, 20 embriyo oldu. 3. gune kadar 20 devam etti, 5. gun sayi 9a dustu. 9 embriyoyla tamamladik. Daha yuksek oranda embriyo eden arkadaslar da oldu.Kizlar 2 saat once yumurta toplandi 35 tane toplamislar sizce kaçı embriyo olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?