- 9 Mart 2021
- 64
- 28
- 3
Sagol canım cevabın icinMasallah canim sayi cok guzel. Bu da kisiden kisiye gore degisen bi durum. Benim 29 toplanmisti, 20 embriyo oldu. 3. gune kadar 20 devam etti, 5. gun sayi 9a dustu. 9 embriyoyla tamamladik. Daha yuksek oranda embriyo eden arkadaslar da oldu.
Toplanan tum yumurtasi embriyo olan da var, benim gibi 5. gun sayisi dusen de...
Heyecanla 5 gun sonrasini bekleyeceksin
Hayir ben pgt sonuclarini bekliyorumSagol canım cevabın icin
Transfer oldun mu sen peki
Kaç tane pgt ye gonderdiniz acaba bide pgt den kac gune sonuc geliyoHayir ben pgt sonuclarini bekliyorumk
20 gün canımKaç tane pgt ye gonderdiniz acaba bide pgt den kac gune sonuc geliyo
Kac tane gonderdiniz 9 taneden20 gün canım
Canım ben de şişeden çekemiyordum 3 4 damla kadarını o kadar pay bırakıyorlar için rahat olsun ... Havasını alırken bile gittiği oluyorKizlar acil yazarmisiniz cetrotide vurulurken üç dört damla ignegi siringaya taktiğim yerden döküldü çok korkuyorum çatlamaz inşallah yumurtalar zaten iki tane var
Canim panik yapmana gerek yok.stresten catlayacak yumurtalar allah korusun. Bisey olmaz.icini ferah tut canim. O bendede olmustu bende korktum ama bisey olmadi sende de bisey olmaz. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Guzel haberler verelim bizde.Kizlar acil yazarmisiniz cetrotide vurulurken üç dört damla ignegi siringaya taktiğim yerden döküldü çok korkuyorum çatlamaz inşallah yumurtalar zaten iki tane var
Canim panik yapmana gerek yok.stresten catlayacak yumurtalar allah korusun. Bisey olmaz.icini ferah tut canim. O bendede olmustu bende korktum ama bisey olmadi sende de bisey olmaz. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Guzel haberler verelim bizde.
Cook teşekkür ederim kizlar yarın hastaneye gidiyorum.Haber ederim.Canım ben de şişeden çekemiyordum 3 4 damla kadarını o kadar pay bırakıyorlar için rahat olsun ... Havasını alırken bile gittiği oluyor
Senin toplandimi yumurtaların cnm sende benim gibi epeydir mücadele içindesin .Allah bizede nasip etsinCanim panik yapmana gerek yok.stresten catlayacak yumurtalar allah korusun. Bisey olmaz.icini ferah tut canim. O bendede olmustu bende korktum ama bisey olmadi sende de bisey olmaz. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Guzel haberler verelim bizde.
Canim ben bayagi oldu ara vermistim. Ilacli transfer asamasindayim. Rabbim bu mubarek gunlerde evlat muradimizi kabul etsin. Insallah yuzumuz gulerSenin toplandimi yumurtaların cnm sende benim gibi epeydir mücadele içindesin .Allah bizede nasip etsin
Amin cnm aminCanim ben bayagi oldu ara vermistim. Ilacli transfer asamasindayim. Rabbim bu mubarek gunlerde evlat muradimizi kabul etsin. Insallah yuzumuz guler
Benim 9 tane degildi canim , karıştı sanirim ☺ 3 taneydi benim, 2 si gitti genetigeKac tane gonderdiniz 9 taneden
Test yaptınız mı ?Belki yarın yaparım. Bir kez daha böyle olmuştu o zamanda hamile idim. Ama sorunlu olmuştu. Trizomi 21 yani down sendromlu olduğu için 10. Haftada kalbi durmuştu. Ay inşallah olsunda bu sefer sağlıklı olsun. Test yapınca haber veririm.Yarın 32. Gün oluyor yarin sabahtan yapmayı düşünüyorum bakalım.
Nereye gidiyordunuz acaba ?Arkadaşlar 3 embiyomuz NGS gönderdik
Çok haklısın canım şuan gözüm kulağım sizdeOlsun canim, umutsuzluk yok, biz bu azimde olduğumuz sürece burdan birgün mutlaka hamiş haberi veririz
Yaptim yaptımTest yaptınız mı ?
Aynen canım benimHayırlısı cnm inşallah bizde birgun anne oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?