Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
Geliyor canim, kafana takma, banada denk gelmisti hatta smste ismi yoktu ama randevuya gidince baktim Semra hoca odada bekliyor. İyi de oluyo, sanslisin. Gorsun bi bakalim ne diyecek..

Bende mesela Yucel hoca histeroskopi gerekebilir demisti, Semra hoca baktiginda kesin histeroskopi olacaksin dedi vs.. Belki vardir sende de karar verilmesi gereken bir konu, onun icin Semra hoca gormek istemistir. Ama ne olursa olsun gorusu ve karari iyi olacaktir bize de soyle kontrolden sonra

Aaa oyle bisey mi varmis? Semra hoca kontrole gelecekse 650 lira mi isteniyor duymamistim bunu, bana da denk geldi cunku yumurta kontrollerinde

Bana da gelmişti canım. Kötü düşünme . Hem onun görmesi daha da iyi
Bakalım sabah sekiz buçukta ordayım insallah iyi haberler veririm .ama şansımin çok az olduğunu kabullendim simdiden
İnşaallah canım. Umutsuzluğa düşme. Nefes alıyorsak umut var demektir

Bakalım sabah sekiz buçukta ordayım insallah iyi haberler veririm .ama şansımin çok az olduğunu kabullendim simdiden
Allah büyük , başka şeylerle kafanızı dağıtmaya çalışın lütfen ..
Sürekli düşünmek iyi gelmez , hep olumsuzları çekersiniz ..

Allah büyük , başka şeylerle kafanızı dağıtmaya çalışın lütfen ..
Sürekli düşünmek iyi gelmez , hep olumsuzları çekersiniz ..
Öyle yapıyorum düşünmüyorum ama üst üste olumsuz duyunca kontrollerde ister istemez etkileniyorsun.Allah büyük sizdeki sorun nedir

Öyle yapıyorum düşünmüyorum ama üst üste olumsuz duyunca kontrollerde ister istemez etkileniyorsun.Allah büyük sizdeki sorun nedir
Şöyle ifade edeyim ;
1 yıllık evliyim .Kaynımda 10 yıllık evli ve 45 kromozom problemi+ sperm sıkıntısı var . Hal böyle olunca bizde bu durumdan şüphe edip bi test verdik eşim adına ...
Sperm testi ne yazık ki yerlerde..
Genetik testi ise 1 ay sonra belli olucak ..
Bende herhangi bir problem çıkmadı ..

İşin özü bende burda yorumlara bakarak iyi bir doktor ,klinik arayışına girdim ..
Sorun genetik olunca şansım bi tık geriliyor ..

Ben özellikle bir muayenemi semra hocaya istemiştim , bir ücret talep edilmedi ama..
Canım ilk görüşmede bana öyle denmişti ara görüşmeler belki tedavinin içinde olduğu için ücret talep edilmiyordur bilemiyorum açıkçası..

Kizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
Canım semra hoca herhangi bir olumsuz olduğunda değil genel olarak hastaları bir yada iki kere artık hangi aşamada denk gelirse ki bende ilk muayenede ve tedavi aşamasında iki kere bulundu o yüzden olumsuz düşünme hatta bilakis bu işlerin ne kadar titizlikle yaptıklarını gösteriyor içini ferah tut

PGT genellikle belirli gen hastalığı olanlara uygulanıyor embriyo da da o genlerle ilgili sorun var mı diye bakılıyor. Ngs birçok geni inceliyor daha doğrusu sayısal kromozom bozukluklarını inceliyor diye biliyorum
Dr ipek hanım di Memorial de dr olayına çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum çünkü öğleye arası bütün Dr toplanip ilaçlardan kullanılacak doza kadar fikir alışverişi yapılıyorlar en son semra hocanın onayindan geçip hastalarla iletişime geçiyorlar

Evet aslında bi konuda çok iyi ...
Sonuca ulaştırmak için ekip var , bi yerde de şöyle kötü .. Ortadasın
Ben bir de rahat edebileceğim , sorularımla olsun veya ilgi alabileceğim bir yer arıyorum .. Öyle bişey ki ne yazık ki şu kadara yapıyoruz diyip yola koyulamıyoruz .. Ngs yaptırmak istiyorum ben mesela embriyolara fakat bi türlü öğrenemiyorum ücretini .. Onlar bu bi prosedür benim için de tedbir
Sonuçta 100₺ değil , yüklü miktarlar ve hemen bulunan bişey değil ..

Ngs islemini en uygun fiyata yapan merkez Sisli Memorial, embriyo basi 295 dolar. En uygun konusunda yaniliylrsam, bilen arkadaslar duzeltsin lutfen. Ama ben de sirf bu yuzden tup bebek yaptirdigim icin iyi merkezlerin fiyatlarini biliyorum. Bu isi kendi laboratuvarinda yapan baska merkez de yok bildigim kadariyla, diger merkezler disari yolluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…