10 yumurta flan varmış cnm Semra hoca pgt üzerine çok durdu ama maddi durumumuz yok zar zor tüp bebek parası çıktıSperm sayımız var ama hareketlilik ve morfoloji 0 idi canm. Moralini bozmamaya bak pco olduğun için zaten çok yumurtan toplanacak
Bu süreç maddi manevi güç isteyen bir süreç , pgt siz embriyoyla bizim durumumuzda da çok gebe kalan var şimdiden bunları düşünüp kendini üzme10 yumurta flan varmış cnm Semra hoca pgt üzerine çok durdu ama maddi durumumuz yok zar zor tüp bebek parası çıktı
Benim sonucum 6. Gun geldiPgt sonuçları 20 günden erken açıklandığı oluyor mu arkadaşlar
İnş cnm olumlu sonuçlar alırz ne diyelimBu süreç maddi manevi güç isteyen bir süreç , pgt siz embriyoyla bizim durumumuzda da çok gebe kalan var şimdiden bunları düşünüp kendini üzme
Bu pgt tanesi 295 dolar olan miydi canımPgt yapılınca esas kalite ortaya cıkıyorbenim 4aa embriyom 6aa olandan daha kaliteli çıktı
Evwt canımBu pgt tanesi 295 dolar olan miydi canım
Aklım bu terimleri almıyor. Demek ki ondan yaptırdım benEvwt canım
Aklım bu terimleri almıyor. Demek ki ondan yaptırdım ben
Alacaksın bu sefer hayırlısıyla canımİnş cnm olumlu sonuçlar alırz ne diyelim
Çok teşekkür ederim canım. Hep karıştırıyordum ben onlarıEvet pgt dir seninkide genelde o yapılıyor ngs biraz daha ayrıntılı tek tek kromozom inceleniyor sanırım genetik geçişli rahatsızlığı olanlara uygulanıyor diye biliyorum
Senin amh kaçtı cnmAy ne kadr cok sey var bilmedigim
Simdi aradim ogrenmek icin ama dosyam embriyo laboratuvarindan ciktigi icin bilgi vermediler
Sadece kaliteli olanlar donduruldu dediler
Okuya okuya tüp bebek yan profu oldukÇok teşekkür ederim canım. Hep karıştırıyordum ben onları
Hiç canını sıkma, yaşın 35 altiysa zaten 3te 2si sağlıklı geliyor dedi Yücel hoca. Benim tam da dediği gibi geldi. Ben mesela kalan 3 embriyoyu da pgt ye yollasak mi diye çok düşünmüştüm ama Hakan bey gerek yok düşük öykünüz yok size niye pgt önerildi anlamadım dedi. Ayni şeyi genetikten Murat hoca da demişti. Biz biraz pimpiriklikten yaptırdık. İnşallah senin ilk seferde tutar çektiğimi mz sıkıntılara değer.10 yumurta flan varmış cnm Semra hoca pgt üzerine çok durdu ama maddi durumumuz yok zar zor tüp bebek parası çıktı
Bizim yumurta asenkron ve sperm sayısı 1 milyonun altı ve sperm dna hasarı yüksekHiç canını sıkma, yaşın 35 altiysa zaten 3te 2si sağlıklı geliyor dedi Yücel hoca. Benim tam da dediği gibi geldi. Ben mesela kalan 3 embriyoyu da pgt ye yollasak mi diye çok düşünmüştüm ama Hakan bey gerek yok düşük öykünüz yok size niye pgt önerildi anlamadım dedi. Ayni şeyi genetikten Murat hoca da demişti. Biz biraz pimpiriklikten yaptırdık. İnşallah senin ilk seferde tutar çektiğimi mz sıkıntılara değer.
asenkron ne canımBizim yumurta asenkron ve sperm sayısı 1 milyonun altı ve sperm dna hasarı yüksek
Benim de yumurtam asenkrondu sende de pco varmış. Bu çok yumurta toplanacak demek. Tüp bebekte sperm sayısı çok önemli değilmiş kaliteli spermi bulabiliyorlar sanırım o yüzden olumsuz düşünme.Bizim yumurta asenkron ve sperm sayısı 1 milyonun altı ve sperm dna hasarı yüksek
Amh dedigin bu test oluyo herlde canimSenin amh kaçtı cnm
Evet cnm bnmde 3 ama az yumurta görünüyoAmh dedigin bu test oluyo herlde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?