Boşver ya enazindan sağlıklı bilgisi de mevcut. Pgt ye gitmis miydi? Gidecek miydi? Kaçırdım o kısmı. Benim 6AB 5AB 4AA pgt den olumsuz geldi transfer yapılmadı mesela. Şans işte. Hangisi iyi hangisi kötü bilinmiyor.Bugun aradim sordum ama dosyam labaratuvar dan çıkmıs o yuzden bilgi veremediler
evet pgt ye 2 tane gonderdik ikisi de guzel gelmis dun haber vermislerdiBoşver ya enazindan sağlıklı bilgisi de mevcut. Pgt ye gitmis miydi? Gidecek miydi? Kaçırdım o kısmı. Benim 6AB 5AB 4AA pgt den olumsuz geldi transfer yapılmadı mesela. Şans işte. Hangisi iyi hangisi kötü bilinmiyor.
Cnm size de tesa olmuştu demi? Yumurta toplama günü mü yapılıyor?Süper oldu şimdi oturdu teşekkür ederim @eluard cığım
Evet canım tesa yumurta toplama günü olduk aynı zamanlardaCnm size de tesa olmuştu demi? Yumurta toplama günü mü yapılıyor?
Sizin tesayı murat hoca neden tesa yapalım dedi peki? Bizim ki zorla illa olsun dedik diye yaptı da. Bide ağrılı mıEvet canım tesa yumurta toplama günü olduk aynı zamanlarda
Yok canım lokal uyusturuyolar hiçbir şey hissetmiyor eşim.bizde hiç hareketli sperm olmadığı için bir de sorunumuza bağlı sanırım spermi kaynağından almayı tercih ediyorlarSizin tesayı murat hoca neden tesa yapalım dedi peki? Bizim ki zorla illa olsun dedik diye yaptı da. Bide ağrılı mı
Anladım cnm tşklerYok canım lokal uyusturuyolar hiçbir şey hissetmiyor eşim.bizde hiç hareketli sperm olmadığı için bir de sorunumuza bağlı sanırım spermi kaynağından almayı tercih ediyorlar
Yok canım ya. Pgt sonucu 3 taneden olumlu gelen olmayınca geride de yoktu. Bakalım sar başa oldukevet pgt ye 2 tane gonderdik ikisi de guzel gelmis dun haber vermislerdi
Senin neden tranferin iptal edildi canim donmus yokmuydu baska
Senin durum ne asamadaydi. Yazismalarda sanırım kaçırdım.Benimde aynı şekilde sağ yumurtalığın hıc cevap vermedi yumurta rezervim azalmış çok.kotu bir durum resmen çöküyor insan
Bir tane dördüncü gün dondurdular cnm.pgt yapılmadi.tek.embriyom var yaniSenin durum ne asamadaydi. Yazismalarda sanırım kaçırdım.
Allah ım bu sefer kucagini bos bırakmaz hayirlisiyla bebislerin olur insallahhh ❤Yok canım ya. Pgt sonucu 3 taneden olumlu gelen olmayınca geride de yoktu. Bakalım sar başa oldukolsun şuan sizleri izliyorum sizlerin mutlulukları bana umut oluyor
Canim ben hiç gun saymadım ve olabildiğince kafamı dağıtmışım ki kac gun olduğunu, ne zaman aramaları gerektiğini unutmuşumN Nurnur1010 canım var mı heyecan
Ay çok şükür çok sevindim bend ayniydim canım arkadaş sorunca aklıma geldi benimde bizi arayan olmadı daha amaCanim ben hiç gun saymadım ve olabildiğince kafamı dağıtmışım ki kac gun olduğunu, ne zaman aramaları gerektiğini unutmuşumgün bügünmüş aradilar sonuc için, cok sukur 2 embriyodan 1 saglam haberi verdiler, sende nasil durum , umarim hayirli haberler vardır sanada
Canım ben aradım biraz önce sen sonucum çıktı diyince Dr ariyacak sonuclariniz çıkmış dedi olumsuz birşey yoktur değil mi ya herkesi Dr mu arıyor acabaCanim ben hiç gun saymadım ve olabildiğince kafamı dağıtmışım ki kac gun olduğunu, ne zaman aramaları gerektiğini unutmuşumgün bügünmüş aradilar sonuc için, cok sukur 2 embriyodan 1 saglam haberi verdiler, sende nasil durum , umarim hayirli haberler vardır sanada
Canım ben aradım biraz önce sen sonucum çıktı diyince Dr ariyacak sonuclariniz çıkmış dedi olumsuz birşey yoktur değil mi ya herkesi Dr mu arıyor acaba ize
Bizi doktor baya sonra aradı biz laboratuvarı arayıp öğrendikCanım ben aradım biraz önce sen sonucum çıktı diyince Dr ariyacak sonuclariniz çıkmış dedi olumsuz birşey yoktur değil mi ya herkesi Dr mu arıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?