- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Yumurtalar eşit büyümüyor bazıları küçük bazıları büyükasenkron ne canım
Ayni o zmn sonuclarimiz nerdeyse canimEvet cnm bnmde 3 ama az yumurta görünüyo
Benimde o sekildeydi son gun duzeldi canmYumurtalar eşit büyümüyor bazıları küçük bazıları büyük
Bnm 10 flan görünüyo az yani anlamadım bnde neden böyle.Ayni o zmn sonuclarimiz nerdeyse canim
Neden senin az yumurta gozukuyo benden 35 tane toplandi
Senin amh kaçtı cnm?Benim de yumurtam asenkrondu sende de pco varmış. Bu çok yumurta toplanacak demek. Tüp bebekte sperm sayısı çok önemli değilmiş kaliteli spermi bulabiliyorlar sanırım o yüzden olumsuz düşünme.
Doktor ne diyo peki neden az oldugu konusundaBnm 10 flan görünüyo az yani anlamadım bnde neden böyle.
Kizlaar, aslinda tam tersiEvet pgt dir seninkide genelde o yapılıyor ngs biraz daha ayrıntılı tek tek kromozom inceleniyor sanırım genetik geçişli rahatsızlığı olanlara uygulanıyor diye biliyorum
Aa ben şokKizlaar, aslinda tam tersigenel isim olarak pgt kullaniliyor ama Pgt genetik gecisli hastaliklarda uygulanan, ngs ise tum kromozomlari inceleyen yontem. Embriyo basi 295 dolar olan ngs oluyor.
Ben ikisini de yaptirdigim icin ayirdina varabiliyorum artik
evet ama bana da pgt olacak 295 dolar dendiKizlaar, aslinda tam tersigenel isim olarak pgt kullaniliyor ama Pgt genetik gecisli hastaliklarda uygulanan, ngs ise tum kromozomlari inceleyen yontem. Embriyo basi 295 dolar olan ngs oluyor.
Ben ikisini de yaptirdigim icin ayirdina varabiliyorum artik
Pastelcim pgt: Prenatal genetik tani, yani üst başlık gibi dusunebilirsin. Ngs ise Pgt'nin yontemlerinden biri, tum kromozomlari tarayan detayli bir yontem. Fakat kromozomlar icindeki gen hastaliklarini tespit edemiyor.Aa ben şokama benden pgt diye 295 usd alındı
Evet canim genel ismi pgt, yontemin adi ise NGSevet ama bana da pgt olacak 295 dolar dendi
Benim de 3.Senin amh kaçtı cnm?
Süper oldu şimdi oturdu teşekkür ederimPastelcim pgt: Prenatal genetik tani, yani üst başlık gibi dusunebilirsin. Ngs ise Pgt'nin yontemlerinden biri, tum kromozomlari tarayan detayli bir yontem. Fakat kromozomlar icindeki gen hastaliklarini tespit edemiyor.
Genetik olarak tasinan hastalik hangi kromozomun uzerindeki gendeyse, sadece onu tarayip embriyo elemeye ise pgt deniyor. Ama bu genin muhakkak onceden bilinmesi gerekiyor.
Kafalar karisiyo valla, en kisa boyle aciklayabildim
Okuya okuya tüp bebek yan profu olduk
Pastelcim pgt: Prenatal genetik tani, yani üst başlık gibi dusunebilirsin. Ngs ise Pgt'nin yontemlerinden biri, tum kromozomlari tarayan detayli bir yontem. Fakat kromozomlar icindeki gen hastaliklarini tespit edemiyor.
Genetik olarak tasinan hastalik hangi kromozomun uzerindeki gendeyse, sadece onu tarayip embriyo elemeye ise pgt deniyor. Ama bu genin muhakkak onceden bilinmesi gerekiyor.
Kafalar karisiyo valla, en kisa boyle aciklayabildim
Sormadım neden az diyeDoktor ne diyo peki neden az oldugu konusunda
Ama hic canini sıkma canım insallah olan yumurtalarin iyi bi sekilde ilerler onlar da yeter
Ben kendim arayıp sordum. Sende tekrar arayıp sorabilirsin.Yaa bana embriyolarin kaliteleri hakkinda hic bilgi vermediler
Pgt den olumlu geldi diye bugun doktorum aradi ama kalitesi hakkinda bisey demedi bende unuttum sormayi siz kendiniz mi sordunuz onlar mi soyledi bide doktorunuz mu bilgi verdi hemsire mi arayip bilgi verdi bende tekrar ona gore arayim soruyum
Bugun aradim sordum ama dosyam labaratuvar dan çıkmıs o yuzden bilgi veremedilerBen kendim arayıp sordum. Sende tekrar arayıp sorabilirsin.
Hakkinda hayirlisi olsun onlar da guzel gelir yeter sana insallah ❤Sormadım neden az diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?