Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet pgt dir seninkide genelde o yapılıyor ngs biraz daha ayrıntılı tek tek kromozom inceleniyor sanırım genetik geçişli rahatsızlığı olanlara uygulanıyor diye biliyorum
Kizlaar, aslinda tam tersi genel isim olarak pgt kullaniliyor ama Pgt genetik gecisli hastaliklarda uygulanan, ngs ise tum kromozomlari inceleyen yontem. Embriyo basi 295 dolar olan ngs oluyor.
Ben ikisini de yaptirdigim icin ayirdina varabiliyorum artik

Aa ben şok ama benden pgt diye 295 usd alındı

evet ama bana da pgt olacak 295 dolar dendi

Aa ben şok ama benden pgt diye 295 usd alındı
Pastelcim pgt: Prenatal genetik tani, yani üst başlık gibi dusunebilirsin. Ngs ise Pgt'nin yontemlerinden biri, tum kromozomlari tarayan detayli bir yontem. Fakat kromozomlar icindeki gen hastaliklarini tespit edemiyor.

Genetik olarak tasinan hastalik hangi kromozomun uzerindeki gendeyse, sadece onu tarayip embriyo elemeye ise pgt deniyor. Ama bu genin muhakkak onceden bilinmesi gerekiyor.

Kafalar karisiyo valla, en kisa boyle aciklayabildim

Süper oldu şimdi oturdu teşekkür ederim eluard cığım

Okuya okuya tüp bebek yan profu olduk

ben iyice karıştııııım

Ben kendim arayıp sordum. Sende tekrar arayıp sorabilirsin.

Benimde aynı şekilde sağ yumurtalığın hıc cevap vermedi yumurta rezervim azalmış çok.kotu bir durum resmen çöküyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…