Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CAnim 4 embiyomuz vardı 4 nu de gönderdik ipek hoca transfere uygun ama murat hocayla konuşalım o daha iyi bilgi verir dedi moziklik pgt yapılırken de olmuş olabilir bugüne kadar ki mozaik emb gebeliklerde hastalık gozlemlemedik dedi

Canım %40 a kadar mozaikler sorun değil bu %50 Lee içinde geçerli dedi çok değişik hissediyorum uzulemiyorum aglayamiyorum
Canım benim de bir mozaik var.%30 du sanırım. Zaten sıkıntılı kromozomlarda olursa hiç transfer önermiyorlar. Diğerlerinde tutunursa gebelik sağlıklı ilerler yoksa düşer dediler. Yani Allah korusun hastalığa sebep olmuyor.

Canım %40 a kadar mozaikler sorun değil bu %50 Lee içinde geçerli dedi çok değişik hissediyorum uzulemiyorum aglayamiyorum
Üzülecek ağlayacak bir durum yok canım mozaikliği sorun olarak görmüyolar demekki trizomi dedikleri sıkıntı sanırım benim 1 tanesi trizomi 16 imiş sağlıksız demişlerdi ona

Risk almayı dusunuyorum.canim ama murat hocaylada konuşalım öyle karar vericem

arkadaslar merhaba dört sene önce 3 embriyo pgt yolladık bir monozomi iki tanesi de trizomi geldi. bu pgt için en iyi laboratuvar araştırıyorum burası cıktı karsıma. kromozom sorunu olanlar, sorunlu gelenler, sonradan normal gelen oldu mu? benim 3/3 anormal geldi.. laboratuvar iyi olan bir yer arastırıyorum ankarada genart bir de şişli memorial aklımda kalan..

bir de pgt değil de baska bir formul de varmıs duyduguma göre laboratuvarda bakılan dolar hesabı olmayan, daha az masraflı. öyle birşey duydunuz mu var mı?

Bnmde şişli memeorialda pgt den sağlıksız gelen embriyolarım var sağlıklıhiç yoktu ama tekrar aynı yerde başladım

acaba öyle birşey mi adını da bilmiyorum. onda kromozom da gen dw belli oluyor mu. embriyologlar yapıyormuş genelde ben öyle duydum dolar hesabı yollamadan kendi laboratuvarlarında yapıyorlarmıs pgt den daha saglıklı sonuc veriyormus pgt bazen yanıltabiliyormus ne kdar doğru bilmiyorum benım de kafam karıstı

Bilemiyorum

Bnmde şişli memeorialda pgt den sağlıksız gelen embriyolarım var sağlıklıhiç yoktu ama tekrar aynı yerde başladım
pgt üzerine laboratuvarı iyi mi cok duydum adını laboratuvar iyi olunca daha insanın içi rahat ediyor. deneyerek bulacağız böyle böyle inşallah rabbim kucagımızı bos bırakmaz... trizomi ve monozomi cıkmıstı benim meyden kaynaklı cıktı bilmiyorum dve gidiş o gidişti dört sene hastaneye uğraşamadım...

bir de pgt değil de baska bir formul de varmıs duyduguma göre laboratuvarda bakılan dolar hesabı olmayan, daha az masraflı. öyle birşey duydunuz mu var mı?
Daha az masrafli olarak bazi translokastonlara bakilan FISH yontemi var ama ngs (pgt) gibi detayli bir yontem degil. Baska da bildigim bir yontem yok

anladım canımm yine en iyisi pgt sanırım detaylı olarak bakan
Evet canim, bu kadar detayli baska bir yontem olsa bilirdik, pek cogumuzun genetik tecrubesi oldu bu baslikta. Ben merkezi, embriyo ve genetik laboratuvarini oneririm. Pgt islemlerini kendi laboratuvarinda yapiyorlar, Sisli Memorial binasinda. O yuzden diger merkezlere gore fiyat olarak biraz daha uygun, pek cok merkez disarida yaptiriyor bu islemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…