Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım uzun zamandır takip edemedim grubu yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz öncelikle ve pozitif haberler verenleri tebrik ediyorum negatiflerede üzülmüyoruz pes etmek yok
Benimde uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorun var acaba dondurulmuş embriyolarıma pgt mi yaptırsam yoksa yeni bir tedavi mi başlasak güncel fiyatlar nedir sıfırdan bir tedavi ya da dondurulmuş transfer fiyatı bilgisi olan yazabilirse çok memnun olurum

Merhaba bildiğim kadarıyla dönmüş embiyo ya pgt yapılamıyor ilk başta yapilmasi gerekiyor pgt nin

Donmuş embriyo pgt yapılıyor ama önermiyo lar. Bnde dondurup ilkini pgt siz transfer yapmayı düşünüyorum olmazsa donmuşları pgt ye yollayacam. Geçen görüşmem wardı donmuşları yolluyor musunuz dedim Semra hocaya ewet ama çok önermiyorz dedi

Kaç embriyonuz var

İki gündür NGS sonucunu soyleyemediler yaaa dun konuştum ipek hanım izinli dediler Dr farketmez biri söylesin dedim arayan olmadı bu günde bı daha aradım Dr ipek sizi arıcak dediler kötü bişey mi var acaba durdukça korkmaya basladim

Allah Allah ya canım hemşirelere yazsna benim sonucum çıktı sürekli doktor arayacak deniliyor ben sonucumu öğrenmek istiyorum acil dönüş yapılsın diye sert çık biraz

Kafana takma canim, olumsuz da dusunme. Beni de aramadi doktorum, aramasini bekliyorum. Ama biz laboratuvardan ogrendik, tek gen hastasi oldugumuz icin zaten iletisim halindeydik labla hep.
Bankodaki kizlar veya hemsireler pek bilemez, sen genetik laboratuvarini ararsan en kisa yoldan ogrenmis olursun

Merhaba bildiğim kadarıyla dönmüş embiyo ya pgt yapılamıyor ilk başta yapilmasi gerekiyor pgt nin
Yapılıyor ama işte başarı şansı biraz düşüyor olumlu sonuç alanlarda olmuştu burada acaba tekrar yaptıran oldu mu merak ettim
Evet maalesef Semra hanım 5 aa embriyoma ısrar etmeme rağmen pgt yapmadı ve şuan down sendromlu kızım var. Artık daha temkinli davranmanız gerekiyor
Kaç embriyonuz var
3 tüpte 5 embriyom var iyi kalitede olmalarına rağmen ilk iki transferimde kromozom bozukluğu oldu. İlkinde kalbi durdu ondada kromozom bozukluğu vardı ikiside 5 aa kalitedeydi

Yaa harikasın. Peki zeytinyağında belli süre bekleyecek mi? Tam anlatır mısın nasıl uyguladın

Aynı yazdığım gibi.
Kaliteli Aydın inciri bul kendine.
Hergün 2 şer yıka ve 2 ye bölüp sızma zeytinyağında cam kavanozda beklet.
Yani sabah koyduğun inciri ertesi sabah yiyeceksin.
İncirlerin boyunu geçecek kadar yağ olsun kavanozda.
Sabah aç karnına ye. Kahvaltı 30 dk sonra.
Yarının incirlerini yıka, 2 ye böl at yağa.
Düzenli yap hergün.
Bol şans...

Tamm canım bı de böyle de deneyeyim genetiğin dahili no kaç biliyormusun

Allah Allah ya canım hemşirelere yazsna benim sonucum çıktı sürekli doktor arayacak deniliyor ben sonucumu öğrenmek istiyorum acil dönüş yapılsın diye sert çık biraz
Sinir oldum ya rahat rahat takılıyorum gerildim durduk yere sinir ediyorlar

Kizlar sonucumuz 4 embiryomuzun 2 sağlıksız 2 si mozaik geldi biri %45 biri %50. Şimdi böyle olan yada bilgisi olan bana yardım etsin ne yapayım şimdi ben

Kizlar sonucumuz 4 embiryomuzun 2 sağlıksız 2 si mozaik geldi biri %45 biri %50. Şimdi böyle olan yada bilgisi olan bana yardım etsin ne yapayım şimdi ben
Memorialde mozaik embriyo transferi yapiliyor Aylacim, ama bu tercihi tamamen bize birakiyorlar. Mozaiklik oranlari hakkinda bir bilgim yok. Murat bey transfere uygundur dedi mi? Semra hocanin yorumu onemli olacak bu durumda.. mozaiklerin anne karninda kendini onarmasi sozkonusu. Elinizdeki embriyo kalmis miydi? Geri kalanlari da genetige gondermek en guzeli olur eger varsa

Canım benim de 1 tane %30 mozaik embriyom var.yücel bey bana onun da transfere uygun olduğunu sağlıklı sayılabileceğini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…