- 15 Eylül 2012
- 8.408
- 6.881
- 398
Merhaba bildiğim kadarıyla dönmüş embiyo ya pgt yapılamıyor ilk başta yapilmasi gerekiyor pgt ninSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım uzun zamandır takip edemedim grubu yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz öncelikle ve pozitif haberler verenleri tebrik ediyorum negatiflerede üzülmüyoruz pes etmek yok
Benimde uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorun var acaba dondurulmuş embriyolarıma pgt mi yaptırsam yoksa yeni bir tedavi mi başlasak güncel fiyatlar nedir sıfırdan bir tedavi ya da dondurulmuş transfer fiyatı bilgisi olan yazabilirse çok memnun olurum
Donmuş embriyo pgt yapılıyor ama önermiyo lar. Bnde dondurup ilkini pgt siz transfer yapmayı düşünüyorum olmazsa donmuşları pgt ye yollayacam. Geçen görüşmem wardı donmuşları yolluyor musunuz dedim Semra hocaya ewet ama çok önermiyorz dediSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım uzun zamandır takip edemedim grubu yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz öncelikle ve pozitif haberler verenleri tebrik ediyorum negatiflerede üzülmüyoruz pes etmek yok
Benimde uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorun var acaba dondurulmuş embriyolarıma pgt mi yaptırsam yoksa yeni bir tedavi mi başlasak güncel fiyatlar nedir sıfırdan bir tedavi ya da dondurulmuş transfer fiyatı bilgisi olan yazabilirse çok memnun olurum
Kaç embriyonuz varSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım uzun zamandır takip edemedim grubu yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz öncelikle ve pozitif haberler verenleri tebrik ediyorum negatiflerede üzülmüyoruz pes etmek yok
Ben kullandimPergoveris kullana n varmı
Allah Allah ya canım hemşirelere yazsna benim sonucum çıktı sürekli doktor arayacak deniliyor ben sonucumu öğrenmek istiyorum acil dönüş yapılsın diye sert çık birazİki gündür NGS sonucunu soyleyemediler yaaa dun konuştum ipek hanım izinli dediler Dr farketmez biri söylesin dedim arayan olmadı bu günde bı daha aradım Dr ipek sizi arıcak dediler kötü bişey mi var acaba durdukça korkmaya basladim
Kafana takma canim, olumsuz da dusunme. Beni de aramadi doktorum, aramasini bekliyorum. Ama biz laboratuvardan ogrendik, tek gen hastasi oldugumuz icin zaten iletisim halindeydik labla hep.İki gündür NGS sonucunu soyleyemediler yaaa dun konuştum ipek hanım izinli dediler Dr farketmez biri söylesin dedim arayan olmadı bu günde bı daha aradım Dr ipek sizi arıcak dediler kötü bişey mi var acaba durdukça korkmaya basladim
Yapılıyor ama işte başarı şansı biraz düşüyor olumlu sonuç alanlarda olmuştu burada acaba tekrar yaptıran oldu mu merak ettimMerhaba bildiğim kadarıyla dönmüş embiyo ya pgt yapılamıyor ilk başta yapilmasi gerekiyor pgt nin
Evet maalesef Semra hanım 5 aa embriyoma ısrar etmeme rağmen pgt yapmadı ve şuan down sendromlu kızım var. Artık daha temkinli davranmanız gerekiyorDonmuş embriyo pgt yapılıyor ama önermiyo lar. Bnde dondurup ilkini pgt siz transfer yapmayı düşünüyorum olmazsa donmuşları pgt ye yollayacam. Geçen görüşmem wardı donmuşları yolluyor musunuz dedim Semra hocaya ewet ama çok önermiyorz dedi
3 tüpte 5 embriyom var iyi kalitede olmalarına rağmen ilk iki transferimde kromozom bozukluğu oldu. İlkinde kalbi durdu ondada kromozom bozukluğu vardı ikiside 5 aa kalitedeydiKaç embriyonuz var
Yaa harikasın. Peki zeytinyağında belli süre bekleyecek mi? Tam anlatır mısın nasıl uyguladın
Tamm canım bı de böyle de deneyeyim genetiğin dahili no kaç biliyormusunKafana takma canim, olumsuz da dusunme. Beni de aramadi doktorum, aramasini bekliyorum. Ama biz laboratuvardan ogrendik, tek gen hastasi oldugumuz icin zaten iletisim halindeydik labla hep.
Bankodaki kizlar veya hemsireler pek bilemez, sen genetik laboratuvarini ararsan en kisa yoldan ogrenmis olursun
Sinir oldum ya rahat rahat takılıyorum gerildim durduk yere sinir ediyorlarAllah Allah ya canım hemşirelere yazsna benim sonucum çıktı sürekli doktor arayacak deniliyor ben sonucumu öğrenmek istiyorum acil dönüş yapılsın diye sert çık biraz
Olma canım sinir olumsuz bir şey yoktur merak etme eluard ın dediğii gibi lab.ı da arayabilirsin 3615 idi galiba dahilisi onalr da bilgi verirlerSinir oldum ya rahat rahat takılıyorum gerildim durduk yere sinir ediyorlar
İnşaallah canım bu kadari da işkence gibi 3615 değilmiş canım bu aradaOlma canım sinir olumsuz bir şey yoktur merak etme eluard ın dediğii gibi lab.ı da arayabilirsin 3615 idi galiba dahilisi onalr da bilgi verirler
Ozelden yolladim canimİnşaallah canım bu kadari da işkence gibi 3615 değilmiş canım bu arada
3215 de olabilir hafızamda yanlış kalmış sanırım kusura bakma canımİnşaallah canım bu kadari da işkence gibi 3615 değilmiş canım bu arada
Memorialde mozaik embriyo transferi yapiliyor Aylacim, ama bu tercihi tamamen bize birakiyorlar. Mozaiklik oranlari hakkinda bir bilgim yok. Murat bey transfere uygundur dedi mi? Semra hocanin yorumu onemli olacak bu durumda.. mozaiklerin anne karninda kendini onarmasi sozkonusu. Elinizdeki embriyo kalmis miydi? Geri kalanlari da genetige gondermek en guzeli olur eger varsaKizlar sonucumuz 4 embiryomuzun 2 sağlıksız 2 si mozaik geldi biri %45 biri %50. Şimdi böyle olan yada bilgisi olan bana yardım etsin ne yapayım şimdi ben
Canım benim de 1 tane %30 mozaik embriyom var.yücel bey bana onun da transfere uygun olduğunu sağlıklı sayılabileceğini söylemiştiKizlar sonucumuz 4 embiryomuzun 2 sağlıksız 2 si mozaik geldi biri %45 biri %50. Şimdi böyle olan yada bilgisi olan bana yardım etsin ne yapayım şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?