Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ewet ilk toplamam ve genetigim oldu 1 adet saglikli embriyom kaldi elimde , benim halihazırda bekleyen bir operasyonum var ,yaş,düşük rezerv.. bunlarda havuz yapmaya yönlendiriyor bizi
Benimde aynı senin şükür gelmiş genetikten benim genetiksiz embriyom ama ben zaten pgt istemedim.Gecen denemem pgtli düşük oldu.Benimde rezervim çok azaldı.Senin amh kac .benim beş yumurtam toplandı bir tane kaldi

Bende inversion var maalesef genetik tani şart. Benimde 3 yumurtam vardi ilk günden toplamaya kadar 3üde toplandı ve döllendi 5.güne geldi ama 1 i uygun değil dediler 2 si gitti genetige, ordanda 1i geldi. Böyle böyle toplycm bende sanirim

Pastel canim senin transferin tam olarak hangi tarihte olmustu? 8 haftalik olmus bile masallah, asagi yukari transfer edildigi anda kac haftalik oluyor onu merak ettigim icin soruyorum
Canımcım 27 şubat transfer tarihim 7+3üm şuan 2 haftalık oluyor sanırım transfer edildiği an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…