Benimde aynı senin şükür gelmiş genetikten benim genetiksiz embriyom ama ben zaten pgt istemedim.Gecen denemem pgtli düşük oldu.Benimde rezervim çok azaldı.Senin amh kac .benim beş yumurtam toplandı bir tane kaldiEwet ilk toplamam ve genetigim oldu 1 adet saglikli embriyom kaldi elimde , benim halihazırda bekleyen bir operasyonum var ,yaş,düşük rezerv.. bunlarda havuz yapmaya yönlendiriyor bizi
Ayy çook şükür canım en heyecanlı dönemler başlasın
Pastel canim senin transferin tam olarak hangi tarihte olmustu? 8 haftalik olmus bile masallah, asagi yukari transfer edildigi anda kac haftalik oluyor onu merak ettigim icin soruyorumAyy çook şükür canım en heyecanlı dönemler başlasın
Bugün değil C. Tesi izinliBelki randevusu bugün değildrC Civcivle01 canım randevun bugün müydümbugün mü izinliymiş yücel hoca??
Canımcım 27 şubat transfer tarihim 7+3üm şuanPastel canim senin transferin tam olarak hangi tarihte olmustu? 8 haftalik olmus bile masallah, asagi yukari transfer edildigi anda kac haftalik oluyor onu merak ettigim icin soruyorum
Ayy çook şükür canım en heyecanlı dönemler başlasın
24Hayırlısıyla inşaallah canımm . Regliden kaç gün sonra transfer olmuştu senin
Yaa canım hayırlısı olsun :) Sevindim valla. Geriye kaldı ikinci sevinç şuan heyecanla takip ediyor ve bekliyorum :):)
Hayirlisi olsun canim benim dualrim seninleCanim benimki tüp bebek , toplama , genetik oldu sırayla, biz havuz yapicaz, adet bekliyorum şuan. Hayirlisı olsun hakkımızda
Yaa canım hayırlısı olsun :) Sevindim valla. Geriye kaldı ikinci sevinç şuan heyecanla takip ediyor ve bekliyorum :):)
inşallah inşallah :) sen ben arkandan geleceğim canım benim :)Gönlü güzel arkadaşım . çok teşekkür ederim . en güzel haberleri sen bize vereceksin inşaallah
Hemşire hattına yaz canım ama 12.5 dan bir şey olmaz337.5 dozumu yaptıktan snra kafam karıştı 2 Defa daha 12. 5 yaptım
Söyledim canm 25 fazla vurmuşum bişi olmaz dediHemşire hattına yaz canım ama 12.5 dan bir şey olmaz
Ay evet yaa bende. Bak yarın dikkat etmeye başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?