- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ins sağlıkla evlat olsun sizeÖ
5 embriyodan 2 tane pgt den sağlıksız gelince geri kalanlarda pgt siz tutmayınca onlarda sağlıksızdır muhtemelen dediler ve sperm sıkıntısı olunca genelde pgt öneriyorlar ama bu defa yapmadık
AMİN isteyen herkese versin rabbimIns sağlıkla evlat olsun size
Çok teşekkür ederim ben de kadın doğuma randevu aldımben kadın doguma gittim tüp bebek tedavisi yaptıracağımı ve istenen tahlilleri yaptırmam gerektiğini söyledim. hepsini yaptırdım. eşin de gitmeden spermiyogram testi varsa getir eğer yoksa istiyorlar. eşinde kan tahlillerini saglık ocagında verebilir ondan hepatit falan istiyolar bitek. yani sen ne kadar testin varsa getir yanına canım herseyi ince ayrıntısına kadar sordular bana baya ilgilendiler
Pgt yaptirmismiydinHazirann başında transferim olck tek embriyo . Geçen sene tek te oldu çift te oldu ama tutmadı
HayırPgt yaptirmismiydin
Transfer olaacak olanami yaptirmadiniz hic mi yaptirmadiniz
En dogru ne zamansa o zaman olsun yeterki moralini bozmaaYaz ortasi sonu gibi ins düşünüyorum cnm 1 ay önce kurtaj oldum
Ya daha transfer olmadan moralim bozuk inan ki nasil pozitif olcam onu düşünüyorumEn dogru ne zamansa o zaman olsun yeterki moralini bozmaa
Hiçbirine yaptırmadıkTransfer olaacak olanami yaptirmadiniz hic mi yaptirmadiniz
Yok yok bu surecte moral cok onemli bunu soylememe bile gerek yok ve oncelikle hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Olmuyorsa bekleyip en guzeli olcak demektirYa daha transfer olmadan moralim bozuk inan ki nasil pozitif olcam onu düşünüyorum
Bizde yaptirmadik senin transferin oldumu suanHiçbirine yaptırmadık
Hayır haziran başı gbi olur. Senin?B
Bizde yaptirmadik senin transferin oldumu suan
Ins cnm oglumu bulana kadar merkezde aylarca ağladım en son transferde Semra hoca olgilendi sagolsun Rabbimdr nasip etti şimdi 1 embriyom var keske o da oglum gibi saglikla dogup büyüse Allahim keske bu yolda olanlari ilk transferle saglikli evladına kavuştursa cok zor ins hersey cok güzel olurYok yok bu surecte moral cok onemli bunu soylememe bile gerek yok ve oncelikle hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Olmuyorsa bekleyip en guzeli olcak demektir
Bende adetimi bekliyorum ama belkide benimde hazirani bulur adetten kac gun sora transfer oluyor bilmedigim icinHayır haziran başı gbi olur. Senin?
Insallah canimm. Senin 2. Bebis mi olcak :)Ins cnm oglumu bulana kadar merkezde aylarca ağladım en son transferde Semra hoca olgilendi sagolsun Rabbimdr nasip etti şimdi 1 embriyom var keske o da oglum gibi saglikla dogup büyüse Allahim keske bu yolda olanlari ilk transferle saglikli evladına kavuştursa cok zor ins hersey cok güzel olur
Yok cnm 6. Bebek olcak 4 tane bebegim öldü ins bi daha kaybetmeden hayirlu saglikli bir bebegim daha olur 1 tane yaşayan oglum var cok şükür ins Rabbim herkese saglukla nasip etsinInsallah canimm. Senin 2. Bebis mi olcak :)
Anladim canimmm aminn cumlemize canimm :)Yok cnm 6. Bebek olcak 4 tane bebegim öldü ins bi daha kaybetmeden hayirlu saglikli bir bebegim daha olur 1 tane yaşayan oglum var cok şükür ins Rabbim herkese saglukla nasip etsin
2 dusuk 1 kurtaj 1 tane de 7 aylık bebegimi kaybettimInsallah canimm. Senin 2. Bebis mi olcak :)
Doktorun kimdi kuzu2 dusuk 1 kurtaj 1 tane de 7 aylık bebegimi kaybetti
Yücel hoca canim ama değiştirsem mi diye düşünüyorumDoktorun kimdi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?