- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ya bence ekip doktoru önemli en azından psikoloji açısındanAslında kim oldugu doktorun önemli degil, çnkü bu bi ekip işi, tüm dosyalar tüm doktorlarla toplanıp konuşulup karar verilio, o yüzden saati dakkası geldimi hemencicik olur
Ben oldum gecen Pazartesi canim. Regl oldugunda arayip gun aliyorsun, adet bitiminden birkac gun sonrasi icin gun veriyorlar. İslem oncesi muayene oluyorsun ayni gun, merak etme yaniHistereskopi olan var mı ? Ben bu regl den sonra olacağım. Soner bey adet olduğunda haber ver yine bir kontrol edelim demişti bugün hemşire grubuna yazıyorum kontrole gerek yok diyorlar biz planlar size bildiririz diyor anlamadım. Öncesinde adetliyken muayene oldunuz mu ?
On gorusmede istenen tahlillerden sadece AMH gec cikiyor devlette, on gunu buluyor sonucun cikmasi. Vaktiniz varsa hemen verin son gunlere birakmayinMerhaba arkadaşlar,yeni katıldım siteye. Şişli memorial e tüp bebek için gitmeyi planlıyoruz,istenilen kanlar(kadın-erkek) hepsi aile hekimliğinde oluyor mu ? Birde bizde erkek faktörü etkili aceba aynı gün içerisinde birde ürolojiye mi randevu alsam ? Şehir dışından geleceğimiz için zaman kaybı olmaz diye düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim
Bugün kan vereceğim inşallahGelişme var mı ?
Aile hekimliğinden olmuyor hepsi. Kadın doğuma gitmek gerekiyor. Erkek için kendileri merkezde spermiyogram istiyor. Onun dışında elinizde önceki spermiyogram varsa onu da götürürsunuz.Merhaba arkadaşlar,yeni katıldım siteye. Şişli memorial e tüp bebek için gitmeyi planlıyoruz,istenilen kanlar(kadın-erkek) hepsi aile hekimliğinde oluyor mu ? Birde bizde erkek faktörü etkili aceba aynı gün içerisinde birde ürolojiye mi randevu alsam ? Şehir dışından geleceğimiz için zaman kaybı olmaz diye düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim
Canım 5aa 5ab kalite gösteriyor ama pgt yapılınca sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor. Benim 5ab iki embriyom pgtden kromozom anomalili geldi.Merhabalar ben şu kısma anlam veremedim ..Yanlış algıladıysam düzeltin lütfen ..
Siz bu bahsettiğiniz Tüp Bebek tedaviniz de 5 embriyodan ,2 pgt olumsuz gelince transfer olamadınız.
Şu cümlenize istinaden ;
"geri kalanlarda pgt siz tutmayınca onlarda sağlıksızdır muhtemelen dediler".
3 embriyoyu da anladığım kadarıyla farklı zamanlarda transfer ettirdiniz ki olumsuz olmuş.
Lakin hani diyolar ya; 5AA kalite bi emriyo ,4AB kalite embriyo diye ..Bu konuda bu embriyolar için bilgiye sahipler .Bunun bilgisini vermeden mi transferi gerçekleştirdiler -ki bu hatalı benim gözümde ..
Kalitesiz bi embriyoyu transfer ettirmeyeceğim gibi dondurmam bile ..
Göle maya çalmak gibi büyük bir risk
Pgt gidenlerin kalitesi 5aa yada 5ab idi sanırım. Pgt siz transfer oldum 1 tane 4ab. Tutmadı geriye 2 tane kaldı onlarda 4bb miydi neydi tam olarak hatırlamıyorum. Aslında kalitesiz sayılmaz ama tutmadı maalesfMerhabalar ben şu kısma anlam veremedim ..Yanlış algıladıysam düzeltin lütfen ..
Siz bu bahsettiğiniz Tüp Bebek tedaviniz de 5 embriyodan ,2 pgt olumsuz gelince transfer olamadınız.
Şu cümlenize istinaden ;
"geri kalanlarda pgt siz tutmayınca onlarda sağlıksızdır muhtemelen dediler".
3 embriyoyu da anladığım kadarıyla farklı zamanlarda transfer ettirdiniz ki olumsuz olmuş.
Lakin hani diyolar ya; 5AA kalite bi emriyo ,4AB kalite embriyo diye ..Bu konuda bu embriyolar için bilgiye sahipler .Bunun bilgisini vermeden mi transferi gerçekleştirdiler -ki bu hatalı benim gözümde ..
Kalitesiz bi embriyoyu transfer ettirmeyeceğim gibi dondurmam bile ..
Göle maya çalmak gibi büyük bir risk
Opudan sonra 5-10 gun icinde ilk regl geliyor. O sirada embriyolar da 5. gune ulasmis oluyor ve aralarindan genetik incelemeye uygun kalitede olanlari pgt ye gonderiyorsunuz. Onun sonucunun gelmesi de 1-2 hafta suruyor, bazen daha uzun da surebilir cunku 96 orneklik bir kit doldurulup oyle gidiyor incelemeye, yani merkezde pgt talep eden cok olursa o donem, isler hizlanir. Benimki bir hafatada cikmisti. Pgt sonucunu alinca, ilk reglde transfer hazirligina baslarsiniz baska bir engel yoksa. Histereskopi olacaksa bir regl fazladan beklemek gerekiyorArkadaşlar pgtden hemen sonra transfer yapılıyor mu yoksa bir kaç ay sonra mı kusura bakmayın hiçbir şey bilmiyorum soruyorum . Süreç hakkında hiç bilgim yok .
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş yazdıklarınızOpudan sonra 5-10 gun icinde ilk regl geliyor. O sirada embriyolar da 5. gune ulasmis oluyor ve aralarindan genetik incelemeye uygun kalitede olanlari pgt ye gonderiyorsunuz. Onun sonucunun gelmesi de 1-2 hafta suruyor, bazen daha uzun da surebilir cunku 96 orneklik bir kit doldurulup oyle gidiyor incelemeye, yani merkezde pgt talep eden cok olursa o donem, isler hizlanir. Benimki bir hafatada cikmisti. Pgt sonucunu alinca, ilk reglde transfer hazirligina baslarsiniz baska bir engel yoksa. Histereskopi olacaksa bir regl fazladan beklemek gerekiyor
Çok pardon belirttiğiniz hangi kan testleriydi acaba 15-20 günde çıktı yazmışsınız ?
Kurumun istediği testler hemen çıkmaz mı ?
Erkekler için Memorial hastanesine basvuracaksiniz gerek yok. 4 gun önce perhiz istiyorlar. Gelmeden önce aşağıdaki testleri istiyorlar. Bunlari saglik ocağında veya intaniyeler de yaptırabilirsin. Benden görüşmeden sonra ektekileri istemislerdi. Onları da pembe ile isaretli olanları istemişti. Birde trombofili kimya paneli yazandaki testleri üniveriste hastanelerinin intaniye kısmında yaptırabilirsin. Dışarı 2-3 milyar tutuyor tabi yaptırmak istersen. İkinizin genetik testleri yoksa yaptırın gidin. Pıhtılaşma için baktırın ben bunlarida izmirde ege üniversitesi hastanesinde yaptırmıştım ücretsiz.Merhaba arkadaşlar,yeni katıldım siteye. Şişli memorial e tüp bebek için gitmeyi planlıyoruz,istenilen kanlar(kadın-erkek) hepsi aile hekimliğinde oluyor mu ? Birde bizde erkek faktörü etkili aceba aynı gün içerisinde birde ürolojiye mi randevu alsam ? Şehir dışından geleceğimiz için zaman kaybı olmaz diye düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim
Ekleri eklememisimMerhaba arkadaşlar,yeni katıldım siteye. Şişli memorial e tüp bebek için gitmeyi planlıyoruz,istenilen kanlar(kadın-erkek) hepsi aile hekimliğinde oluyor mu ? Birde bizde erkek faktörü etkili aceba aynı gün içerisinde birde ürolojiye mi randevu alsam ? Şehir dışından geleceğimiz için zaman kaybı olmaz diye düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim
Amh ı ağustos ayında vermiştim geçen sene onu kabul ederler mi acebaOn gorusmede istenen tahlillerden sadece AMH gec cikiyor devlette, on gunu buluyor sonucun cikmasi. Vaktiniz varsa hemen verin son gunlere birakmayin
Tamam teşekkür ederimAile hekimliğinden olmuyor hepsi. Kadın doğuma gitmek gerekiyor. Erkek için kendileri merkezde spermiyogram istiyor. Onun dışında elinizde önceki spermiyogram varsa onu da götürürsunuz.
Teşekkür ederim. Bizim genetik sonuçlarımız da var elimizde burda ilk üniversite hastanesinde başladığımız için istemişlerdi ekstra bir şey isterlerse sonra onları yaptırırız. Eşimde kistik fibrozis çıktı taşıyıcı olarak. Bende de pıhtılaşmaya yatkınlık çıkmıştı ama bu çok önemli değil dediler. İğne veririz demişlerdi. Şimdi sil baştan başlayacaz bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinErkekler için Memorial hastanesine basvuracaksiniz gerek yok. 4 gun önce perhiz istiyorlar. Gelmeden önce aşağıdaki testleri istiyorlar. Bunlari saglik ocağında veya intaniyeler de yaptırabilirsin. Benden görüşmeden sonra ektekileri istemislerdi. Onları da pembe ile isaretli olanları istemişti. Birde trombofili kimya paneli yazandaki testleri üniveriste hastanelerinin intaniye kısmında yaptırabilirsin. Dışarı 2-3 milyar tutuyor tabi yaptırmak istersen. İkinizin genetik testleri yoksa yaptırın gidin. Pıhtılaşma için baktırın ben bunlarida izmirde ege üniversitesi hastanesinde yaptırmıştım ücretsiz.
Merhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler Kadin icin:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayimi,Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur. Varsa ,gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz. EVLILIK CUZDANINIZ OLMADAN ISLEMLERINIZ BASLAMAYACAKTIR. Evlilik cuzdaniniz, esiniz ve kendinize ait vesikalik fotograflariniz ile vukuatli nufus cuzdani ornegini ve kimliklerinizi yaninizda getirmenizi rica ederiz. Saglikli gunler dileriz.Saygilarimizla Memorial Saglik Grubu SMS almamak icin MSG yazip 7889'ye gonderin M0481003701200017 B001
Ay çok güzel bir şey buKızlar normalde morfoloji 0 çıkıyor hep. Mikro çip yaptırdık sonuçları istedik morfoloji 32 olmuş nasıl olabilir ki
Evet biz istedik yani biraz zorlayarak yumurtaların yarısı tesa ile diğer yarısı mikro çip ile istedik ama şuana kadar hiç %32 çıkmadı şaşırdım bende labaratuara sormayı unuttum artk transfere gidince sorarımAy çok güzel bir şey buİnşallah embriyoların kalitesini de olumlu etkilemiştir. Bu arada siz mi talep etmiştiniz mikroçipli yapılmasını talep etmeden yapmıyorlar galiba değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?