Benimde beril hoca cok memnunum denyebilirsin hic muayene olmadiysanYücel hoca canim ama değiştirsem mi diye düşünüyorum
2017de basladim hic başkasına gitmedim bir kere 2.transferimin 5.gununde adet oldum hastaneye gittim Yücel bey yoktu umut bey bakti bildiğin adet olmusum bana hamilesin bence dedi delimistim bi daha da gitmedim başkasına 2 hafta önce Semra hoca ge Yücel beyle gorusme yaptik eskiden kendisine özelden cok rahat ulaşabilirdim ama sanki yucelbey artik özelden ilgilenmeyi bırakmış gibi hissettim beril hanima özelden ulaşabiliyor miyizBenimde beril hoca cok memnunum denyebilirsin hic muayene olmadiysan
Benim ozelden ulasacagim bir durum olmadi hemsiresi elif vardi bir kac kere ona soru sordum oda dondu yani ama transferden once beril hocadan numarasini alcam transfer sorasi lazim olur diye2017de basladim hic başkasına gitmedim bir kere 2.transferimin 5.gununde adet oldum hastaneye gittim Yücel bey yoktu umut bey bakti bildiğin adet olmusum bana hamilesin bence dedi delimistim bi daha da gitmedim başkasına 2 hafta önce Semra hoca ge Yücel beyle gorusme yaptik eskiden kendisine özelden cok rahat ulaşabilirdim ama sanki yucelbey artik özelden ilgilenmeyi bırakmış gibi hissettim beril hanima özelden ulaşabiliyor miyiz
Bende adetimi bekliyorum ama belkide benimde hazirani bulur adetten kac gun sora transfer oluyor bilmedigim icin21
21 22 23.günlerde flan kişiye göre değişir cnmBende adetimi bekliyorum ama belkide benimde hazirani bulur adetten kac gun sora transfer oluyor bilmedigim icin
O zaman tahmini bnmde belkide haziran basini bulur opu n zaman olmustun?21 22 23.günlerde flan kişiye göre değişir cnm
Ben beril hocadan no istedim. İşte ben ancak mesajlara akşam cvb veririm çok geç cvb werirm flan dedi bnde değiştim doktorumu yücel hocaya geçtim ama özelden sorck Bi sorum olmadıBenim ozelden ulasacagim bir durum olmadi hemsiresi elif vardi bir kac kere ona soru sordum oda dondu yani ama transferden once beril hocadan numarasini alcam transfer sorasi lazim olur diye
Ben o kadar sorunlu bir hastayım ki hemşireler beni tatmin edemezBenim ozelden ulasacagim bir durum olmadi hemsiresi elif vardi bir kac kere ona soru sordum oda dondu yani ama transferden once beril hocadan numarasini alcam transfer sorasi lazim olur diye
8 Nisan senin?O zaman tahmini bnmde belkide haziran basini bulur opu n zaman olmustun?
Anladimmm.. olsun cevaplasinda aksam cevaplasin:) ama benim prolaktin yuksekligim icin falan suphelendi emar istedi falan kist cikti 3mm beril hoca istemeseydi belkide hipofiz bezimde 3mm lim bi kist oldugunu ogrenemeyecektimBen beril hocadan no istedim. İşte ben ancak mesajlara akşam cvb veririm çok geç cvb werirm flan dedi bnde değiştim doktorumu yücel hocaya geçtim ama özelden sorck Bi sorum olmadı
1 nisan da ilk transferin mi olcak8 Nisan senin?
Hahah çılgınn yaBen o kadar sorunlu bir hastayım ki hemşireler beni tatmin edemez
Aslında kim oldugu doktorun önemli degil, çnkü bu bi ekip işi, tüm dosyalar tüm doktorlarla toplanıp konuşulup karar verilio, o yüzden saati dakkası geldimi hemencicik olurBen 3 transfer sürecimi de Yücel beyle yaptim psikolojime o iyi geliyordu o donem ama simdi bakınca bos yere çekilmiş filmler surekli histeroskopi mi yapsak filan diyordu Bende bu defa gönül hanımı düşünüyorum hic görüşmedim ama bi denemek istiyorum
Çok pardon belirttiğiniz hangi kan testleriydi acaba 15-20 günde çıktı yazmışsınız ?Ben kan testlerimi izmirden geldiğim için Ege üniversitesi hastanesinde yaptirip geldim. Sizde bulunduğunuz yerdeki üniversite hastanesinden verebilirsiniz. Üniversite hastaneleri her türlü testi yapıyor çünkü. Kimi kan sonucum 15-20 gunde çıktı sorun olmuyor.
Ö
5 embriyodan 2 tane pgt den sağlıksız gelince geri kalanlarda pgt siz tutmayınca onlarda sağlıksızdır muhtemelen dediler ve sperm sıkıntısı olunca genelde pgt öneriyorlar ama bu defa yapmadık
Gelişme var mı ?Neden 3haftada 1kontrol? Çok sık değil mi ya? Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım hemen oluştu ikinci çizgi.7.gunum. Pazar kan vereceğim iki kat artış sonra kese kalp atışı... Allah yardım etsin stresten ölmeyeyim inşallah
Peki belirttiniz mi doktorum böyle böyle dedi diye?Histereskopi olan var mı ? Ben bu regl den sonra olacağım. Soner bey adet olduğunda haber ver yine bir kontrol edelim demişti bugün hemşire grubuna yazıyorum kontrole gerek yok diyorlar biz planlar size bildiririz diyor anlamadım. Öncesinde adetliyken muayene oldunuz mu ?
Keza problemli neydi veya oraya gitmeden önce rahim filmi çekilmemiş miydinizHistereskopi olan var mı ? Ben bu regl den sonra olacağım. Soner bey adet olduğunda haber ver yine bir kontrol edelim demişti bugün hemşire grubuna yazıyorum kontrole gerek yok diyorlar biz planlar size bildiririz diyor anlamadım. Öncesinde adetliyken muayene oldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?