Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biraz ağır iş yaptım ondan mı acaba. Bulunduğum ilçede özel Bi kadın doğumcu da yok. Hemşire hattına yazsam muayene etmeden bilemeyiz der sanırım

Kızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktı o kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
pastelmom in yazdıklarını okurdum hep. Adım adım transferi bekleyişi, transfer sonrası heyecanı ve mutlu sonu. Hem heyecanlanir hem de bu kadar güzel şeyler benim başıma gelmez derdim. Şimdi aynı heyecanı yaşıyorum çok şükür. Yeni başlayanlar, belki birkaç yıl sonra bu başlığa gelip benim gibi baştan sona okuyacaklar hepinize dua ediyorum. Bir sürü pozitif haberler gelsin bu başlığa. Tanımadan hepinizi çok seviyorum, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum

Canım benim nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam çok şükür Her şeyin en güzelini diliyorum isteyen herkese en heyecanlı dönemler başladı senin için de

Canım benim nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam çok şükür Her şeyin en güzelini diliyorum isteyen herkese en heyecanlı dönemler başladı senin için de
Çok teşekkür ederim, her sorumuzda yanımızda olduğun için ayrıca teşekkür ediyorum bundan sonrası su gibi akıp geçsin inşallah.

Cok sukur Masallah Cok sevindim haberine cok Hepinizin gebeligi sorunsuzca ilerlesin, kucaginiza almak nasip olsun insallah. Her zaman neseli olacagin ve saglikla gecirecegin bir gebelik diliyorum Darisi basimiza

Bu ara pozitif haberleri arttı sayfada. Katlanarak da devam etsin inşallah. Sabırli bir bekleyiş diliyorum bundan sonrası için kalp atışı muayenesine kadar biraz zaman geçmiyor gibi gelecektir ama en zoru testi beklemek bence bundan sonrası kendini meşgul edecek şeyler bulursan daha rahat geçer inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

Aahhh canımmm ..
Ne sevindim anlatamam , bu mübarek günde Rabbim dualarını kabul etti..
İnş bizlerinde eder, dilerim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Mevlam . Artık sevinç gözyaşın olsun , mutlu heyecanların olsun .Zaman su olsun sana ...

canımm tebrik ederimm cok cokk mutlu oldummm

Baya büyümüş bebişin maşallah cinsiyet belli oldu mu. Nasıl geçiyor hamişlik

Allah saglikla kucagina almanin mutlulugunu da yasatsin insallah , cok cokk sevindim senin icin darisi tum isteyenlere

Ay masAllah cnm darısı bize ins
Aminn canım inşallah o arkadaşın durumu biraz sana benziyor biz özelden görüşüyoruz o arkadasla daha önceden kendiliğinden bebekleri olup düşük yapmış sonra tüp bebek denemesi yapılmış kimyasal gebelik sonra memorial buluşması 5 embriyo iyi kalitede 1hepsi pgt li bir tane kalmış o transfer edildi tuttu bir kızı oldu şimdi kendiliğinden hamile çok şükür çok da sevindirici valla Rabbim sayfadaki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah bizede nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun minnakin gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı diğer arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…