Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tüp bebek denemen var mı önceden genetiği nerden öğrendnz bizde genetik verdik karyotip diye geciyo salı günü çıkacak kaliteli embryolarmz neden tutmyo sebebi genetik olablr mi acaba. Bizde istanbula gelip gittik en iyi otelden bile tiksnyrm ben çarşaf falan götüryrm bizde kredi çektik rabbim görsün çabalarımızi şu virüste herşey iki kat sıkıntı rabbim görsün halimizi çok zor

Aynen ya sartlar maddi manevi zorluyor Allah yolunu hep acik etsin semra hoca alaninda iyi gercekten insallaah sana guzel haberler verir tup bebek denemen oldumu hic
Tam 8 aylık taze evliyim .
Deneme 0 .
Aşılama 0.

Eskiden di o ; yeni evlilerin gebe kalması ..
Artık üreme çok zor , hep problemli ..
Bir çift evlendikten 4 ay sonra baktı ki olmuyor doktor yolunu tutsun derim .

Tam 8 aylık taze evliyim .
Deneme 0 .
Aşılama 0.

Eskiden di o ; yeni evlilerin gebe kalması ..
Artık üreme çok zor , hep problemli ..
Bir çift evlendikten 4 ay sonra baktı ki olmuyor doktor yolunu tutsun derim .
Aynen bizde onu soyluyoruz keske bekelmeseydik biz 2019 dan beri cocuk istioruz tedwviydi suydu buydu derken kismet buguneymis ama bakalim tup bebekte surecimiz nasil ilerleyecek gorucez ewliligin cok yeni siz nasil sorun oldgunu ogrendiniz genelde 1 sene incesi bir islem yapmadiklari icin erken yakalamaniz cok iyi olmus

Genetik test için şöyle diyebilirim ;
Kaynımın 10 yıldır çocuğu olmuyor ve genetik demişler .
Bende şüphelenerek eşimle fakülte hastanesine gittik üroloji ,ordan da sevkle Genetik bölümü doktorundan talep ettik. KAryotip analiz yaptı.Normalde erkekde 46 kromozom var.Anne ve babadan 23'er kromozom alarak bebek oluşuyor.
Fakat benim eşimde 45 kromozom çıktı.Doktor direk " sizin normal yolla çocuğunuz olmaz . %20 iyi sperm varsa bi ihtimal sağlıklı doğabilir .Fakat buna da olanak görünmüyor dedi. Keza yine oluşsa bile 2 ihtimal var dedi . Düşük ve problemli oluşabilir (sakat)

Haliyle bende Rabbim nasip ederse bol bol embriyo oluşursa 3 tanesini genetiğe göndericem .
Gerçi bu bile az ama maddiyat da çok zorluyor . Kafadan 3 embriyo 10.000 tl

Biz konaklamayı günlük ev olarak düşünüyoruz . Avrupa yakası başlı başına çok pahalı .

Siz ne kadar çektiniz ?
Ne kadar mal oldu size bu süreç

Siz ne kadar çektiniz ?
Ne kadar mal oldu size bu süreç
30 çektik biz ama başka şeylere de kullancaz sadece tüp bebeğe değil.
3. Tüp bebeğe başlicam öncesi bi 20 güne mal oldu. 2 hafta önce 3. Tüp için istanbula geldik otel uçak parası araba kiralama doktor muayene ücreti immün testi( 1.400 tl ) ve genetik testler toplam 6bin tuttu ve daha tüp bebeğe başlamadık bile

20 gün yanls olmuş önceki tüp bebekler 20 bini geçti

Biz de 35 çektik .
Yetmez bile diyor çoğu kişi ,bilemedim bende .
Peki siz neden genetik veya diğer testlerinizi memleketinizde yaptırmadınız ? Yanlış anlamayın 3. tedaviniz bu malum ,daha tecrübeli olmuyor mu acaba ?

Bunlar özel testler immün testi burda yok genetik vardı burda eşim devlet hastaneleri sıra bekleme virüs bundan dolayı uğraşmak istemedi bikac kere gittik ama o doktor ona öteki berikine yönlendirdi eşimde sinirlendi özel labaratuvar olsun dedi

Elbette tecrübelyz ama öyle gerekti bide burası maraş küçük bi şehir doğru düzgün özel hastane bile yok

Eşiniz haklı ..
Bazen bazı doktorlar yoğunluklarından mı yoksa kaldıramadıklarından mıdır nedir bilmiyorum çekilmez oluyorlar. Ben 2 Kadın doğum doktoruna gittim . Rahim filmi cd 'sini takıp da bakıp inceleme gereği görmedi " Radyoloji yazmış,normal görünüyor " diye yolladılar beni. Böyle olup ta Tüp Bebek sürecine başladığında yumurtalıkların da polip veya farklı bir problem olan çok bayan var bu forumda .
"it ite,it kuyruğuna" misali , topu atmak kolay ...

Iste kizlar ben korkuyorum
Tecrübem yok ama bu kadar kendini sıkma , zorla değil isteyerek yapmalısın diye düşünüyorum . Üstelik abiyane tabir olucak ama ilk gece korkusunu yaşadıysan bu senin için minik bi hap .
Cesaretlendir kendini ,yapanlardan ne farkın var , kendi doktorun ol ve bu aş ..
İnanıyorum yaparsın sen .

Valla bu yonden dusunmemistimmmm cok tesekkur ederimmmmmm

Kızlar yumurta toplamadan sonra 6.gün adet oldum bitti. Aradan Bi hafta geçti tekrar kanamam var neden acaba başına gelen varmı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…