Bu yapılan ne testi oluyor , ne için ?Ancak fırsat bulabildim, ekledim görüntüyü.
Evet şanlıurdaym herkes için hayırlısı olsn. Neden 5ay bekledinz
Amin canim, insallah aksilik cikmadan hallederiz bu isleri. Artik koronadan iyice korkmaya basladimHadi kızlar Rabbim yardımcınız olsun inş ... Bende eğer bir aksilik olmazda Haziran’da ilk görüşmeye gideceğim ..
@Civcivle01
eluard
Bizimde farklı merkezde yaptığımız tüp Bebekte 3.gunden sonra ilerlemiyordu sebepsiz infertilite denildi ama Memorialde 6 tane 5.gun embriyolarım var ilk transfer de tuttu kızım şuan 16 aylık çok şükür Rabbime canını hiç sıkma dua et tevekkül et Allah'ın izniyle sana da bütün arkadaşlara da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Ne güzel bir haberCanım yol arkadaşlarım . Rabbimin izniyle tedavimiz olumlu sonuç verdihamile olduğumu öğrendim . Rabbim bu mübarek günlerde kimsenin emeğini boşa çıkarmasın . Herkese nasip etsin .
Amin Canım benimNe güzel bir habersağlıkla gelsin inşallah
İnşallah o günler bizlere de nasip olsun inşallahAmin Canım benim. Rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin
Olacak Rabbimin izniyle . Sonsuz inanıyorum canım benimİnşallah o günler bizlere de nasip olsun inşallah
Aslında biraz öne çekmemin sebepleri oldu ..Amin canim, insallah aksilik cikmadan hallederiz bu isleri. Artik koronadan iyice korkmaya basladimhakkimizda hayirlisi.
Sen de merkeze kesin olarak karar verdin herhalde?
Bülent tıraş memorialden daha uygun , bahçeci ise tam bir ticarethane,Aslında biraz öne çekmemin sebepleri oldu ..
1. Corona .Çünkü sperm problemi yaşayan her erkeğin olası durumda covıd geçirmesi , olumsuz yönde etki sağlıyormuş ne yazık ki ... Hatta ilk zamanlar haberlerde şöyle bi başlık vardı " salgın erkekte kısırlığa sebep oluyor diye "
2. Gün geçtikçe artan fiyatlar ... Neredeyse her merkez belirli aralıklarla fiyat artışına gidiyor ,bu da oldukça beni rahatsız etti.Fiyat araştırmalarım sonucu en makul olan yer Memorial, en pahalı ise Acıbadem Bülent Tıraş ..
Son zamanlar da adından da meşhur olduğu gibi Fulya Bahçeci Mehmet Reşit Asoğlu'yla ,Memorial arasında çok gidip geldim ama içim hep Memorial dedi .. Burdaki yazışmalar mı yoksa ,gitmeden daha güven hissetmem mi bilemedim ..
Dogru bi karar verdin bence, insallah da surecin su gibi akar giderAslında biraz öne çekmemin sebepleri oldu ..
1. Corona .Çünkü sperm problemi yaşayan her erkeğin olası durumda covıd geçirmesi , olumsuz yönde etki sağlıyormuş ne yazık ki ... Hatta ilk zamanlar haberlerde şöyle bi başlık vardı " salgın erkekte kısırlığa sebep oluyor diye "
2. Gün geçtikçe artan fiyatlar ... Neredeyse her merkez belirli aralıklarla fiyat artışına gidiyor ,bu da oldukça beni rahatsız etti.Fiyat araştırmalarım sonucu en makul olan yer Memorial, en pahalı ise Acıbadem Bülent Tıraş ..
Son zamanlar da adından da meşhur olduğu gibi Fulya Bahçeci Mehmet Reşit Asoğlu'yla ,Memorial arasında çok gidip geldim ama içim hep Memorial dedi .. Burdaki yazışmalar mı yoksa ,gitmeden daha güven hissetmem mi bilemedim ..
Çok bilgilisin maşallah bendede homizigot var ilaç kullandırılmqdiBen de cok sevinirim, bakip yazarsanBenim de Fatmaninkilerle ayni ama heterozigot. Memorialin kan sulandirici vermeyeceginden eminim zaten. Bazi genlerde sadece aktif formda folat ve b12 kullanmak yeterli oluyor deseler de benim de icim rahat ermedigi icin bikac farkli doktora gidecegim
Histeroskopiden sonra ne kadar beklemek gerekiyorHayirlisi olsun canim, insallah iyi bi doktora denk gelirsin. Uzaktasin sen galiba.. Hayirlisiyla atlatiriz insallah bu sureci, gerci ben hala inanamiyorum transfere sira gelmesine. 5 aydan fazladir bekliyorum
Sen gelmiyormusun haydi inşallah .Bende yarın gidiyorun ikinci yumurta taloplanacak inşallah bakalım bu sefer daha kaliteli yumoslar gelsinNe güzel bir habersağlıkla gelsin inşallah
Histeroskopiyi 19 nisanda oldum, haftaya adeti bekliyorum transfer hazirligi icin. Yani sadece 1 regl sonra basliyo transferHisteroskopiden sonra ne kadar beklemek gerekiyor
Hadi bakalım iyi haberlerleHisteroskopiyi 19 nisanda oldum, haftaya adeti bekliyorum transfer hazirligi icin. Yani sadece 1 regl sonra basliyo transfer
Bülent Tıraş nasıl uygun canım ?Bülent tıraş memorialden daha uygun , bahçeci ise tam bir ticarethane,
Kuzu ,bu heterozigot diye tabir ettiğiniz durum nasıl anlaşılıyor ? Hangi testle ?Ben de cok sevinirim, bakip yazarsanBenim de Fatmaninkilerle ayni ama heterozigot. Memorialin kan sulandirici vermeyeceginden eminim zaten. Bazi genlerde sadece aktif formda folat ve b12 kullanmak yeterli oluyor deseler de benim de icim rahat ermedigi icin bikac farkli doktora gidecegim
Ağızın bal yesin hatta artık ikinizde yiyinOlacak Rabbimin izniyle . Sonsuz inanıyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?