Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi kızlar Rabbim yardımcınız olsun inş ... Bende eğer bir aksilik olmazda Haziran’da ilk görüşmeye gideceğim ..
@Civcivle01
eluard
Amin canim, insallah aksilik cikmadan hallederiz bu isleri. Artik koronadan iyice korkmaya basladim hakkimizda hayirlisi.
Sen de merkeze kesin olarak karar verdin herhalde?

Canim nasilsin. Masaallah bebegini buyutuyorsun. Rabbim bizede nasip etsin.

Amin canim, insallah aksilik cikmadan hallederiz bu isleri. Artik koronadan iyice korkmaya basladim hakkimizda hayirlisi.
Sen de merkeze kesin olarak karar verdin herhalde?
Aslında biraz öne çekmemin sebepleri oldu ..
1. Corona .Çünkü sperm problemi yaşayan her erkeğin olası durumda covıd geçirmesi , olumsuz yönde etki sağlıyormuş ne yazık ki ... Hatta ilk zamanlar haberlerde şöyle bi başlık vardı " salgın erkekte kısırlığa sebep oluyor diye "
2. Gün geçtikçe artan fiyatlar ... Neredeyse her merkez belirli aralıklarla fiyat artışına gidiyor ,bu da oldukça beni rahatsız etti.Fiyat araştırmalarım sonucu en makul olan yer Memorial, en pahalı ise Acıbadem Bülent Tıraş ..

Son zamanlar da adından da meşhur olduğu gibi Fulya Bahçeci Mehmet Reşit Asoğlu'yla ,Memorial arasında çok gidip geldim ama içim hep Memorial dedi .. Burdaki yazışmalar mı yoksa ,gitmeden daha güven hissetmem mi bilemedim ..

Bülent tıraş memorialden daha uygun , bahçeci ise tam bir ticarethane,

Dogru bi karar verdin bence, insallah da surecin su gibi akar gider diger merkezler genetik incelemeyi dis laboratuvarda yaptiriyor, dolayisiyla maliyet de yukseliyor. Memorial iyi gercekten fiyat konusunda.
Acibadem Maslak a hic girmiyorum bile, nefes almak parayla orada muhakkak ek masraflar cikiyor tedavi esnasinda

Çok bilgilisin maşallah bendede homizigot var ilaç kullandırılmqdi

Hayirlisi olsun canim, insallah iyi bi doktora denk gelirsin. Uzaktasin sen galiba.. Hayirlisiyla atlatiriz insallah bu sureci, gerci ben hala inanamiyorum transfere sira gelmesine. 5 aydan fazladir bekliyorum
Histeroskopiden sonra ne kadar beklemek gerekiyor

Bülent tıraş memorialden daha uygun , bahçeci ise tam bir ticarethane,
Bülent Tıraş nasıl uygun canım ?
Memorial da muayene ücretsiz değil mi ?
Bülent Tıraş’ın muayene ücreti 910,00₺

Memorial ‘da ilk transfer paket içi ,ücretsiz
Bülent Tıraş’da çözdürme transfer ücreti 2.650 TL

Memorial ‘da genetik inceleme 295 $
Bülent Tıraş ‘da ise 2.800 ₺ keza bu işlem için öncesinde tüm embriyoların biyopsi ücreti 1.915 TL alınıyormuş

Daha saymayayım bence

Kuzu ,bu heterozigot diye tabir ettiğiniz durum nasıl anlaşılıyor ? Hangi testle ?
Yani tedavi öncesi öğrenilebilen bişey mi ?
Aydınlatabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…