Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yorgunluktan tam yazamadım.sureklimi basilicak iğne batirildiktan sonra .yoksa bir defa basınca sifirlnamadi bende butona ustuste bastim
Yani dozu ayarlayıp bastığında bazen tıkır tıkır gidiyor sonra bir tıkanma gibi olduğu da oluyor sürekli basıp cekmende sıkıntı olmaz ama sıfıra gelene kadar bas yani basma işlemini ne kadar yaptığın önemli değil. Doz ayarı ve sıfırı görmen önemli

960 TL'ye aldım bugün idilden.kizlar gonalf bu sefer ilacım hani sifirlnincaya kadar sürekli basacagiz bir kere basmayla sıfırlanması.anlamadim ya
Aklinda olsun ateş eczanesi daha uygun eger ikisinden birinden alacaksan. İdilden ben tek almam gereken ilaç olduğu zaman alıyorum. Ateş eczanesi tekli satış yapmıyor. Gruptan yanlış hatırlamıyorsam Okmeydanında deniz eczanesi de ucuz yazdıkları olmuştu.

Acıbadem başlı başına ticarethane , üstelik öyle Bülent Hoca falan da yapmıyormuş muayeneleri ... Gören cennetlik gibi bişey ...

ondan ziyade 60 binlik hangi işlemleri yaptırdın ? Biz 35 bini zor kredi olarak çektik

Bende bir kere basicaksin dediler bir kere basınca olmadı bende sifirlanincaya kadar bastım

Bulent Tirasta tedavinin uygun fiyata gelmesi icin cok sorunsuz bir rahme sahip olup bi de genetik yaptirmadan taze transfer yaptirmak gerekir. Aksi halde masrafi cok. Benim de tedavi goren yakinlarim oldu, cok buyuk meblaglar tuttu gercekten.
Benim yakınım şuan tedavi sürecinde. Sizin Yakınlarınızın oldu mu bebekleri. Bazen insta da görüyorum 43-44 yaşındaki kadınların gebelik haberlerini paylaşıyor bülent hoca.

S Saylove sende gonal ve pergover mi kullandın.Bende bu sefer ilaç değişikliğine gidildi merak ediyorum nasıl bir sonuç olacak
Ben Kasım 2020 ayında ve Ocak 2021 ilaç tedavi aldım. Kasım da Pergoveris kullandim. Oda bana östrojen bandı kullanmıştı öncesinde baskılama yaptığı için bu Pergoveris daha yüksek dozlu oluyormuş baskılamayı bununla kırmak için büyütmeye çabuk etki etsin diye kullanmıştı. Ocak ayı tedavisinde baskılama yapmadığı için Cetroide (doz 300) kullandi.

Biliyorum, arada hatirşinas bi baglanti olmadigi muddetce Bulent hoca tedavide 1 kez filan gorunuyor

Benim masraflar şoyle oldu: Pgt setup, ngs, hsg, histeroskopi, patolojiye ornek yollandi(histeroskopiden), covid testleri, geriye kalacak embriyolari dondurma, ilaclar, tup bebek paket ucreti. Tek basima gittigim kontroller oldu, onlara giderken taksi ucretleri filan eklenince 60a yaklasti, 58 civari.

Sizde setup olmayacaksa zaten kafadan 20 bini cikart

Benim yakınım şuan tedavi sürecinde. Sizin Yakınlarınızın oldu mu bebekleri. Bazen insta da görüyorum 43-44 yaşındaki kadınların gebelik haberlerini paylaşıyor bülent hoca.
Benim malesef iki yakinim da pozitif sonuc alamadi, defalarca denemelerine ragmen. 40 yas ustu ikisi de, prp, kok hucre gibi alternatif tedavileri de denemislerdi. Kismet insallah surpriz bi sekilde olur. Cok kafaya takinca da olmuyor bu isler, unuttuklari bir zamanda olabilecegine inaniyorum.

arkadaslar ben birşey sormak istiyorum. laporoskobi olduğunda kaç ay sonra tüp bebek yapıyorlar. bilen varsa yazarsa sevinirim

Arkadaşlar be de 24 mayısa semra ve soner beye randevu aldım . İlk tüp bebek deneyimim olacak . Histeroskopi tüp bebek tedavisinde herkese yapılıyor mu?

Pgt setup da neymiş

bana da yapacağını söyledi canım transfer öncesi. ben de mayıs 20-25 arası adet olunca gidip başlayacağım tedaviye
Anladım demek herkese yapıyorlar . Ben de 24 mayısa randevu aldım . Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Anladım demek herkese yapıyorlar . Ben de 24 mayısa randevu aldım . Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Herkese yapmıyorlar, çekilen rahim filminde bir sorun varsa ya da ultrasonda bir şey gorulerse yapıyorlar. Bir de üst üste transferlerde başarı elde edilmediyse histereskopi deneniyor.

Nerden gideceksin bilmiyorum ama şişli de echomar da cekilebilirsin. Onların istedikleri yer. 750 tl yücel bey oraya yönlendirmişti. Memorial da tedavi görüyorum diyip cekilirsin. Başka illerde cekileni sağlıklı bulmuyorlar.

Arkadaşlar be de 24 mayısa semra ve soner beye randevu aldım . İlk tüp bebek deneyimim olacak . Histeroskopi tüp bebek tedavisinde herkese yapılıyor mu?
Pardon rahim filmiyle karıştırdım herkese yapılmıyor. Benim 6-7 inci tedavim. Rahim.filmimde bir şey görülmediği için böyle bir seye gerek olmadı. Bende bir sey yok normalde eşimde çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…