Yani dozu ayarlayıp bastığında bazen tıkır tıkır gidiyor sonra bir tıkanma gibi olduğu da oluyor sürekli basıp cekmende sıkıntı olmaz ama sıfıra gelene kadar bas yaniYorgunluktan tam yazamadım.sureklimi basilicak iğne batirildiktan sonra .yoksa bir defa basınca sifirlnamadi bende butona ustuste bastim
Aklinda olsun ateş eczanesi daha uygun eger ikisinden birinden alacaksan. İdilden ben tek almam gereken ilaç olduğu zaman alıyorum. Ateş eczanesi tekli satış yapmıyor. Gruptan yanlış hatırlamıyorsam Okmeydanında deniz eczanesi de ucuz yazdıkları olmuştu.960 TL'ye aldım bugün idilden.kizlar gonalf bu sefer ilacım hani sifirlnincaya kadar sürekli basacagiz bir kere basmayla sıfırlanması.anlamadim ya
Acıbadem başlı başına ticarethane , üstelik öyle Bülent Hoca falan da yapmıyormuş muayeneleri ... Gören cennetlik gibi bişey ...Tabii canim, tuttuktan sonra hicbir seyle paha bicilemez o mucizeBulent hocanin da hekimligine diyecek yok tabiiki. Benim iki yakinim cok uzun tedavilerine karsin olumlu sonuc alamadilar malesef. Axibadem Maslakta pek cok yerde uygulanmayan alternatif tedaviler de var, hepsi bir umut ve tabiiki ekstra masraf
Cok masrafli diyoruz ama ben de Memorial e 60bin lira verdim, bu da az degilisin icine genetik girince bastan buyuk bi masrafla baslaniyo zaten. Ama Acibadem e gitseydim 100 bini bulurdu Memorialde yaptrdigim islemlerin aynisi.
Bende bir kere basicaksin dediler bir kere basınca olmadı bende sifirlanincaya kadar bastımYani dozu ayarlayıp bastığında bazen tıkır tıkır gidiyor sonra bir tıkanma gibi olduğu da oluyor sürekli basıp cekmende sıkıntı olmaz ama sıfıra gelene kadar bas yanibasma işlemini ne kadar yaptığın önemli değil. Doz ayarı ve sıfırı görmen önemli
Benim yakınım şuan tedavi sürecinde. Sizin Yakınlarınızın oldu mu bebekleri. Bazen insta da görüyorum 43-44 yaşındaki kadınların gebelik haberlerini paylaşıyor bülent hoca.Bulent Tirasta tedavinin uygun fiyata gelmesi icin cok sorunsuz bir rahme sahip olup bi de genetik yaptirmadan taze transfer yaptirmak gerekir. Aksi halde masrafi cok. Benim de tedavi goren yakinlarim oldu, cok buyuk meblaglar tuttu gercekten.
Doğru yoldasın canım benim hayırlısı olsun inşallahBende bir kere basicaksin dediler bir kere basınca olmadı bende sifirlanincaya kadar bastım
Ben Kasım 2020 ayında ve Ocak 2021 ilaç tedavi aldım. Kasım da Pergoveris kullandim. Oda bana östrojen bandı kullanmıştı öncesinde baskılama yaptığı için bu Pergoveris daha yüksek dozlu oluyormuş baskılamayı bununla kırmak için büyütmeye çabuk etki etsin diye kullanmıştı. Ocak ayı tedavisinde baskılama yapmadığı için Cetroide (doz 300) kullandi.
Biliyorum, arada hatirşinas bi baglanti olmadigi muddetce Bulent hoca tedavide 1 kez filan gorunuyorAcıbadem başlı başına ticarethane , üstelik öyle Bülent Hoca falan da yapmıyormuş muayeneleri ... Gören cennetlik gibi bişey ...
ondan ziyade 60 binlik hangi işlemleri yaptırdın ? Biz 35 bini zor kredi olarak çektik
Benim malesef iki yakinim da pozitif sonuc alamadi, defalarca denemelerine ragmen. 40 yas ustu ikisi de, prp, kok hucre gibi alternatif tedavileri de denemislerdi. KismetBenim yakınım şuan tedavi sürecinde. Sizin Yakınlarınızın oldu mu bebekleri. Bazen insta da görüyorum 43-44 yaşındaki kadınların gebelik haberlerini paylaşıyor bülent hoca.
Canım en az 2 adet geçmesi gerekiyorarkadaslar ben birşey sormak istiyorum. laporoskobi olduğunda kaç ay sonra tüp bebek yapıyorlar. bilen varsa yazarsa sevinirim
Pgt setup da neymişBiliyorum, arada hatirşinas bi baglanti olmadigi muddetce Bulent hoca tedavide 1 kez filan gorunuyor
Benim masraflar şoyle oldu: Pgt setup, ngs, hsg, histeroskopi, patolojiye ornek yollandi(histeroskopiden), covid testleri, geriye kalacak embriyolari dondurma, ilaclar, tup bebek paket ucreti. Tek basima gittigim kontroller oldu, onlara giderken taksi ucretleri filan eklenince 60a yaklasti, 58 civari.
Sizde setup olmayacaksa zaten kafadan 20 bini cikart
bana da yapacağını söyledi canım transfer öncesi. ben de mayıs 20-25 arası adet olunca gidip başlayacağım tedaviyeArkadaşlar be de 24 mayısa semra ve soner beye randevu aldım . İlk tüp bebek deneyimim olacak . Histeroskopi tüp bebek tedavisinde herkese yapılıyor mu?
Anladım demek herkese yapıyorlar . Ben de 24 mayısa randevu aldım . Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizebana da yapacağını söyledi canım transfer öncesi. ben de mayıs 20-25 arası adet olunca gidip başlayacağım tedaviye
Herkese yapmıyorlar, çekilen rahim filminde bir sorun varsa ya da ultrasonda bir şey gorulerse yapıyorlar. Bir de üst üste transferlerde başarı elde edilmediyse histereskopi deneniyor.Anladım demek herkese yapıyorlar . Ben de 24 mayısa randevu aldım . Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Nerden gideceksin bilmiyorum ama şişli de echomar da cekilebilirsin. Onların istedikleri yer. 750 tl yücel bey oraya yönlendirmişti. Memorial da tedavi görüyorum diyip cekilirsin. Başka illerde cekileni sağlıklı bulmuyorlar.Anladım demek herkese yapıyorlar . Ben de 24 mayısa randevu aldım . Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Pardon rahim filmiyle karıştırdımArkadaşlar be de 24 mayısa semra ve soner beye randevu aldım . İlk tüp bebek deneyimim olacak . Histeroskopi tüp bebek tedavisinde herkese yapılıyor mu?
Çok teşekkür ederimHerkese yapmıyorlar, çekilen rahim filminde bir sorun varsa ya da ultrasonda bir şey gorulerse yapıyorlar. Bir de üst üste transferlerde başarı elde edilmediyse histereskopi deneniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?