Ooo hızlı başlamışsın ben Haziran'da geleceğim ya. Şimdi hic biraz yoğun ve yorgunum haziran adetimle geleceğim bakalımSen gelmiyormusun haydi inşallah .Bende yarın gidiyorun ikinci yumurta taloplanacak inşallah bakalım bu sefer daha kaliteli yumoslar gelsin
O tabirler kan pihtilasmasiyla ilgili. Trombofili testiyle pihtilasma genlerine baktirabilirsin. Tibbi genetik bolumu bakar, devlette biraz uzun surer testin sonucunun cikmasi, 1 ay gibi. Kucuk sehirlerde daha hizli olabiliyor.Kuzu ,bu heterozigot diye tabir ettiğiniz durum nasıl anlaşılıyor ? Hangi testle ?
Yani tedavi öncesi öğrenilebilen bişey mi ?
Aydınlatabilir misin ?
Ara kanama dedigin opudan sonraki mi civciv? Eger ondan bahsediyorsan, tam bir ay sonra normal adetimi olmustum, genelde de oyle oluyor adetler duzenliyseKızlar ara kanamadan snra ne zmn adet olunur? Adet olduğumuz tarih mi yoksa ara kanama olduğu tarihte mi? İlk defa yaşadğm için bilmiyorum yaşayanlar yazabilirler mi
Opudan 5 gün snra adet oldum cnm adet bittikten Bi hafta Sonra bidaha ara kanama oldu.?Ara kanama dedigin opudan sonraki mi civciv? Eger ondan bahsediyorsan, tam bir ay sonra normal adetimi olmustum, genelde de oyle oluyor adetler duzenliyse
Canım benim yakınım bülent tıraş da tedavi görüyor. 39 bin lira harcadılar ayrıca histereskopi olacak ona da ayrıca 8 bin lira verecek.. Bencede memorialden daha pahalı.. Yani şehirdışındalar zaten git gel vs 50 bini buluyor.Bülent tıraş memorialden daha uygun , bahçeci ise tam bir ticarethane,
Ara kanama icin bir sey diyemeyecegim canim, doktora ulasmak zor oluyo tabii ama hemsirelere yazip yonlendirme isteyebilirsin aklina takiliyorsa.Opudan 5 gün snra adet oldum cnm adet bittikten Bi hafta Sonra bidaha ara kanama oldu.?
Sordum cnm ara kanama normal flan dediler. Bende aklıma takıldı acaba n zmn adet olurum diyeAra kanama icin bir sey diyemeyecegim canim, doktora ulasmak zor oluyo tabii ama hemsirelere yazip yonlendirme isteyebilirsin aklina takiliyorsa.
Hic aklina takma, adetlerin duzenliyse zamaninda gelecektir benceSordum cnm ara kanama normal flan dediler. Bende aklıma takıldı acaba n zmn adet olurum diye
İnş cnmHic aklina takma, adetlerin duzenliyse zamaninda gelecektir bence
Bulent Tirasta tedavinin uygun fiyata gelmesi icin cok sorunsuz bir rahme sahip olup bi de genetik yaptirmadan taze transfer yaptirmak gerekir. Aksi halde masrafi cok. Benim de tedavi goren yakinlarim oldu, cok buyuk meblaglar tuttu gercekten.Canım benim yakınım bülent tıraş da tedavi görüyor. 39 bin lira harcadılar ayrıca histereskopi olacak ona da ayrıca 8 bin lira verecek.. Bencede memorialden daha pahalı.. Yani şehirdışındalar zaten git gel vs 50 bini buluyor.
750 tl ye ateş eczanesinden almıştım pahalı vallaKizlar merhaba pergoveris kullananlar ne kadara nerden aldınız yazabilirmisiniz.Bana çok pahalı geldi
Ay tutsa para göze gelmez canım inan. Başarılı Bi doktor ama.Bulent Tirasta tedavinin uygun fiyata gelmesi icin cok sorunsuz bir rahme sahip olup bi de genetik yaptirmadan taze transfer yaptirmak gerekir. Aksi halde masrafi cok. Benim de tedavi goren yakinlarim oldu, cok buyuk meblaglar tuttu gercekten.
Tabii canim, tuttuktan sonra hicbir seyle paha bicilemez o mucizeAy tutsa para göze gelmez canım inan. Başarılı Bi doktor ama.
960 TL'ye aldım bugün idilden.kizlar gonalf bu sefer ilacım hani sifirlnincaya kadar sürekli basacagiz bir kere basmayla sıfırlanması.anlamadim ya750 tl ye ateş eczanesinden almıştım pahalı valla
Evet canim, kalem olanlardan di mi? Doz ayarini yapip surekli basacaksin, zaten o kendi kendini ilerletiyo pit pit pit diye, hissedersin parmaginla basarken. Dozunu tamamlayinca da duruyor zaten, ne kadar bastirsan da ilerlemez ondan sonra.Yorgunluktan tam yazamadım.sureklimi basilicak iğne batirildiktan sonra .yoksa bir defa basınca sifirlnamadi bende butona ustuste bastim
Dozunu ayarladıktan sonra iğneyi enjekte edince uzunca basınca sıfırlanıyor canım , sende öyle olmadı mı ?960 TL'ye aldım bugün idilden.kizlar gonalf bu sefer ilacım hani sifirlnincaya kadar sürekli basacagiz bir kere basmayla sıfırlanması.anlamadim ya
Ben üst üste bastim öyle sıfırlandı uzunca başladım anlamadım inşallah doğru yapmisimdirDozunu ayarladıktan sonra iğneyi enjekte edince uzunca basınca sıfırlanıyor canım , sende öyle olmadı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?