Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Beni Yücel Bey takip ediyor. En son 23 ocakta tedavi oldum. Biraz ara verdim. Haziran adetimle gelmeyi planlıyorum bakalım artık ah ah iki tedavidir transfer aşamasına gelemedim yanarım yanarım ona yanarim. Neyse inşallah bizim içinde aaa hamilelik testine gelmiş ne şanslı desinler

Insallah bu son olur 6 tedavinin hepsi memorial damı oldu ? Pgt ye gönderdini mi sağlıklı gelipte tutmadığı oldu mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın ☺
Hemen cevaplıyorum. İzmirde 4 ü 1 iege üniversitesi diger 3 ü 2 tedavi uygulandi 3 transfer izmir Medical Park. Memorial hastanesine geldim. İki tedavi pgt var. İlk tedavide 1 embriyo pgt den olumsuz geldi. 2. Tedavide 3 Embriyom pgtden olumsuz geldi. Transfer yok bakalim 7. Ne olacak haziranı dört gözle bekliyorum.

Ayni zamanda orda olucaz , bu sefer hersey farkli olabilir biraz enerji

Biz 20bini tamamladık, tedavi vakti geldi diyorduk birkaç ay daha para biriktiricez anlaşılan

Devletten rapor çıkarabilirseniz 9600 oldu biz o sekilde yaptık 3500 civarı da ilaçlara verdik. Nispeten biraz daha indi fiyat . Hayırlısı ile pozitifi görürsünüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…