Ücretler tam tersiMikrocip : İyi sperm bulmada kullanılacak teknik (500 ,00 tl)
Embriyoskop : Oluşan embriyoların ,hangisinin daha iyi düzeyde gelişim gösterdiğini izleme . (1.600,00 tl)
Bende haziran sonu hastalanmasiyla geleceğim inşallahMerhaba kızlar, yarin icin randevumu aldim tekrar basliyorum tedaviye bana dua edin olur mu
Ücretsiz muayene adı altında catalda da her türlü kontrol yapılıyor. Hiçte beni ucret için yönlendirmediler. Hatta görüşme yaptığım zaman hastalanmistim. Aynı dediğim gibi kontrolleri yaptı. Sonra hastalaninca paket kapsamında sürecim tam anlamıyla başladıB beyhude58eluard
Kızlar Memorial için muayene ücretsiz ya hani ,bu muayene şekli görüşme olarak mı yoksa çatala oturup bildiğimiz muayene gibi mi geçiyor ?
Mesela Bahçeci şöyle yapıyormuş.
Muayene ücretsizmiş fakat doktor"bi bakalım ,rezerv ve rahim durumunuza" diyerek koltuğa alıyormuş,çıkışta da muhasebeye uğramanız gerekiyor diye kitliyolarmış .
Hakkimizda hayirlisi insallah, bu sefer hersey yolunda gitsin dilerimBende haziran sonu hastalanmasiyla geleceğim inşallah
Hadi insallah canim bu sefer o dogru zaman olsun hepimiz icinAllah yolunuzu acik etsin , guzel haberle sonlansin tedavin insallah canim
Ben de sonunda transfer hazirligi icin gidiyorum bugunBir aksilik cikmaz umarim
Aminn
Testleri devlette yaptiran arkadaslar da var. Biz Memorialde yaptirdik, cift olarak 500 veya 520 gibi bir sey tutuyordu hepsi
Ben izmirden gidiyorum. Gitmeden devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum. Tüp Bebek tedavisi istediler diyince hemen yapıyorlar.
Benim 10daydi canim, yine bir kist ciktiHadi insallah canim bu sefer o dogru zaman olsun hepimiz icinnezaman randevun benim 11 bucuktaydi gec kaldim daha yeni gelebildim bekliyorum .
YaaBenim 10daydi canim, yine bir kist ciktiama E2 degerime gore zarari yokmus cok sukur. Umarim seninki de guzel gecmistir
İnsallah olurYaasorun olmamasina cok sevindim insallah hersey yolunda gider canim benim yumurta gelisimim asenkron oldugu icin bu ay baskilama tedavisi uygulanacak onumuzdeki ay baslayacagim. Estrofem kullanicam , insallah faydasi olur,
Hastanelerde brans doktorlari bayramda calismiyorsa aklima yine tup bebek merkezleri geliyo amaYa kızlar ben transfer için bulunduğum şehirde hazırlık yapacam da tam bayrama dek geliyo hastaneler özel klinikler flan kapalı napacam ben
Bilemedim walla olmasa atlar gelirm yapack bişi yok. Beklemek istemiyorum 1 dahaHastanelerde brans doktorlari bayramda calismiyorsa aklima yine tup bebek merkezleri geliyo amavar mi sehrinizde tup bebek merkezi? Onlarin acik olma ihtimali var. Onlar da kapaliysa tek cozum atlayip gelmek gerci transferin ilk kontrolu icin de yol gelmeye degmez resmen, oyle bi bakiyo, kan tahlili filan, o kadarcik
Ben de bugun konustum bu konuyu bayramda nobetci doktor olacak dendi ama bulundugun sehirde insallah bulursun .. eluard in dedigi gibi insallah bulursun şehrinde deBilemedim walla olmasa atlar gelirm yapack bişi yok. Beklemek istemiyorum 1 daha
İnşalaBen de bugun konustum bu konuyu bayramda nobetci doktor olacak dendi ama bulundugun sehirde insallah bulursun .. eluard in dedigi gibi insallah bulursun şehrinde de
Transfer hazırlığı derken , aydınlatırmısın şu cahiliYa kızlar ben transfer için bulunduğum şehirde hazırlık yapacam da tam bayrama dek geliyo hastaneler özel klinikler flan kapalı napacam ben
Özel kadın doğum muayene yerleri var. Bence oralardan destek alabilirsin.Bilemedim walla olmasa atlar gelirm yapack bişi yok. Beklemek istemiyorum 1 daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?