Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Düşüklerden dolayı yapışıklk olmuş olabilir mi? Semra hocanın öyle bişe demesi şaşırttı bni
Düşükten sonra 4 farklı doktora muayene oldum, ikisi proftu ve dedikleri şu, bu tanı ultrason ile konulamaz laporoskopi yapmadan ben sana kesin tanı koyuyorum denemez, ve gördüğüm kist yok dendi. Ben Semra hanımdan tüp bebeğe çekmeye çalışma enerjisi aldım, kromozom için gitmiştim ben oraya pgt ile tüp bebek için rahimde yapışıklık var sen zaten tüp bebek yapmalısın dedi. Kendi prof kadın dooğum doktorumunda yorumu şu; sende yapışıklık olsa hamile kalamazdın dedi (Endometriozis tanısı için)

Düşüklerden dolayı yapışıklk olmuş olabilir mi? Semra hocanın öyle bişe demesi şaşırttı bni
Ki ben şunu sordum, yapışıklık yada kist için herhangi bir operasyon yada tedavi olmam gerekiyor mu dedim, hayır gerek yok dedi. Sen zaten tüp bebek yapmalısın dedi sadece.

Haklisiniz eksik yazmisim, heyerozigot pozitif cikmis sonucum. Faktor V ve Protrombin gen mutasyonu negatif cikmis.

Haklisiniz eksik yazmisim, heyerozigot pozitif cikmis sonucum. Faktor V ve Protrombin gen mutasyonu negatif cikmis.
Ben daha kan pıhtılaşmasıyla ilgili genetik bölümde test vermedim , fakat genetik doktorum " ailenizde " 40 yaş altında kalp problemı olan varmı " diyerek yol almak istiyor . Haliyle benım annem ,ablam hep kalp hastası .. Senelerdir kan sulandırıcı kullanırlar . Test için gün aldım nasipse haftaya vericem .
Sizce bu testin sonucu bekleyip mi gitsem Memoril a ?

Merhaba yumurta boyutu bende çok önemli oldu. 2 tedavim acibademde en büyük yumurta bir tanesi 18 digerleri 16 -14 boyutlarinda ve kaliteli embriyo elde edilemedi. Memorialda 21.5-19 ve 18 mm büyüklüklerinde 4 Adet iyi kalite embriyom oldu. Benim gibi kisilerde demekki büyüklük önemliymiş

Memorial benim pıhtılaşmam olduğu halde yok dedi, buradan bir arkadaşın daha pıhtılaşması varken yok demişlerdi. Pıhtılaşma için riskli gebelik uzmanının fikrini almanızı öneririm

Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun Bebekte Turner sendromu olduğu için Semra hoca sağlıklı gebelik yaşamanı istediğinden ötürü pgt önermiş olabilir mi?

Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun Bebekte Turner sendromu olduğu için Semra hoca sağlıklı gebelik yaşamanı istediğinden ötürü pgt önermiş olabilir mi?
Zaten benim tüp bebek amacım oydu, semra hoca sende endometriozis var kesin tanı koyuyorum dedi bu sebepten zaten tüp bebek yapmalısın dedi, kromozom sebep olmasada. Ama bende kist yada yapışıklık yok

Zaten benim tüp bebek amacım oydu, semra hoca sende endometriozis var kesin tanı koyuyorum dedi bu sebepten zaten tüp bebek yapmalısın dedi, kromozom sebep olmasada. Ama bende kist yada yapışıklık yok
İçine neresi siniyorsa orada devam et canım. Aklında acaba olmasın Pıhtılaşmayı dikkate alıcam teşekkür ederim

Benim de gebelik kaybim olmustu ve ondan sonra yapilmasini istemisti beni takip eden kadin dogum doktoru, eger sizde de varsa ve ailede kalitsal hastaliklar mevcutsa yaptirmanizda fayda var . Tum tahlillerinizle gitmek degerlendirme acisindan onemli ben de gittigimde goturdum tum tahlillerimi dosyam buna gore olusturulup takip baslatildi.

Böyle şikayetleri de insan görmezden gelemiyor ya ... Bugün sizin yazınızdan sonra bu siteye bakmak istedim . Acaba Memorial ‘ın meşhurluğu eskiden miydi ..?

Eklentiler

• F86D4F30-ADDD-49E7-A073-9F9922579A4B.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 642EDA6C-E631-4620-BF31-1208A54F3320.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 82
  • F4726457-1E90-4E98-B9F5-2CC8A593A528.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 83
Böyle şikayetleri de insan görmezden gelemiyor ya ... Bugün sizin yazınızdan sonra bu siteye bakmak istedim . Acaba Memorial ‘ın meşhurluğu eskiden miydi ..?
Açıkçası bunu bende düşündüm, artık işi döner sermaye gibi mi görmeye başlamışlar diye. Yaşadığım kötü deneyimden sonra bende baktım şikayet vara okudum oradaki yazılanları. Yani benim için ilk kriter zaten hasta doktor güven ilişkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…