Düşükten sonra 4 farklı doktora muayene oldum, ikisi proftu ve dedikleri şu, bu tanı ultrason ile konulamaz laporoskopi yapmadan ben sana kesin tanı koyuyorum denemez, ve gördüğüm kist yok dendi. Ben Semra hanımdan tüp bebeğe çekmeye çalışma enerjisi aldım, kromozom için gitmiştim ben oraya pgt ile tüp bebek için rahimde yapışıklık var sen zaten tüp bebek yapmalısın dedi. Kendi prof kadın dooğum doktorumunda yorumu şu; sende yapışıklık olsa hamile kalamazdın dedi (Endometriozis tanısı için)Düşüklerden dolayı yapışıklk olmuş olabilir mi? Semra hocanın öyle bişe demesi şaşırttı bni
Ki ben şunu sordum, yapışıklık yada kist için herhangi bir operasyon yada tedavi olmam gerekiyor mu dedim, hayır gerek yok dedi. Sen zaten tüp bebek yapmalısın dedi sadece.Düşüklerden dolayı yapışıklk olmuş olabilir mi? Semra hocanın öyle bişe demesi şaşırttı bni
Haklisiniz eksik yazmisim, heyerozigot pozitif cikmis sonucum. Faktor V ve Protrombin gen mutasyonu negatif cikmis.Sadece MTHFR mi pozitif, pozitiften kastınız heterozigot mu homozigot mu ? diğer etkenleri de göz önünde bulundurmak, tüm testlerinize bakmak lazım pıhtılaşma ile ilgili. Sadece MTHFR ile sizde kan pıhtılaşması var yada yok denmiyor.
Sayı olarak net rakam hatırlamıorum, ama ortalamadaydı, ama hareket çok yavaştıSayı ve hareket nasıldı?
Faktör v34l ve pai önemli diye biliyorum, onlar ne çıkmışHaklisiniz eksik yazmisim, heyerozigot pozitif cikmis sonucum. Faktor V ve Protrombin gen mutasyonu negatif cikmis.
Ben daha kan pıhtılaşmasıyla ilgili genetik bölümde test vermedim , fakat genetik doktorum " ailenizde " 40 yaş altında kalp problemı olan varmı " diyerek yol almak istiyor . Haliyle benım annem ,ablam hep kalp hastası .. Senelerdir kan sulandırıcı kullanırlar . Test için gün aldım nasipse haftaya vericem .Haklisiniz eksik yazmisim, heyerozigot pozitif cikmis sonucum. Faktor V ve Protrombin gen mutasyonu negatif cikmis.
Sperm hücresi dahi yok bizde canımSayı ve hareket nasıldı?
Memorial benim pıhtılaşmam olduğu halde yok dedi, buradan bir arkadaşın daha pıhtılaşması varken yok demişlerdi. Pıhtılaşma için riskli gebelik uzmanının fikrini almanızı öneririmBen daha kan pıhtılaşmasıyla ilgili genetik bölümde test vermedim , fakat genetik doktorum " ailenizde " 40 yaş altında kalp problemı olan varmı " diyerek yol almak istiyor . Haliyle benım annem ,ablam hep kalp hastası .. Senelerdir kan sulandırıcı kullanırlar . Test için gün aldım nasipse haftaya vericem .
Sizce bu testin sonucu bekleyip mi gitsem Memoril a ?
Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsunDüşükten sonra 4 farklı doktora muayene oldum, ikisi proftu ve dedikleri şu, bu tanı ultrason ile konulamaz laporoskopi yapmadan ben sana kesin tanı koyuyorum denemez, ve gördüğüm kist yok dendi. Ben Semra hanımdan tüp bebeğe çekmeye çalışma enerjisi aldım, kromozom için gitmiştim ben oraya pgt ile tüp bebek için rahimde yapışıklık var sen zaten tüp bebek yapmalısın dedi. Kendi prof kadın dooğum doktorumunda yorumu şu; sende yapışıklık olsa hamile kalamazdın dedi (Endometriozis tanısı için)
Bunu dikkate alacağımMemorial benim pıhtılaşmam olduğu halde yok dedi, buradan bir arkadaşın daha pıhtılaşması varken yok demişlerdi. Pıhtılaşma için riskli gebelik uzmanının fikrini almanızı öneririm
Zaten benim tüp bebek amacım oydu, semra hoca sende endometriozis var kesin tanı koyuyorum dedi bu sebepten zaten tüp bebek yapmalısın dedi, kromozom sebep olmasada. Ama bende kist yada yapışıklık yokMerhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsunBebekte Turner sendromu olduğu için Semra hoca sağlıklı gebelik yaşamanı istediğinden ötürü pgt önermiş olabilir mi?
İçine neresi siniyorsa orada devam et canım. Aklında acaba olmasınZaten benim tüp bebek amacım oydu, semra hoca sende endometriozis var kesin tanı koyuyorum dedi bu sebepten zaten tüp bebek yapmalısın dedi, kromozom sebep olmasada. Ama bende kist yada yapışıklık yok
Benim de gebelik kaybim olmustu ve ondan sonra yapilmasini istemisti beni takip eden kadin dogum doktoru, eger sizde de varsa ve ailede kalitsal hastaliklar mevcutsa yaptirmanizda fayda var . Tum tahlillerinizle gitmek degerlendirme acisindan onemli ben de gittigimde goturdum tum tahlillerimi dosyam buna gore olusturulup takip baslatildi.Ben daha kan pıhtılaşmasıyla ilgili genetik bölümde test vermedim , fakat genetik doktorum " ailenizde " 40 yaş altında kalp problemı olan varmı " diyerek yol almak istiyor . Haliyle benım annem ,ablam hep kalp hastası .. Senelerdir kan sulandırıcı kullanırlar . Test için gün aldım nasipse haftaya vericem .
Sizce bu testin sonucu bekleyip mi gitsem Memoril a ?
Hadi inş cnm , Rabbim kolaylaştırsın ,dualarımdasın .Kizlar çatlatma iğnelerimi oldum .Allah nasip ederse pazar sabahi yumurtam toplanacak bilginize
Böyle şikayetleri de insan görmezden gelemiyor ya ... Bugün sizin yazınızdan sonra bu siteye bakmak istedim . Acaba Memorial ‘ın meşhurluğu eskiden miydi ..?Kızlar merhaba, biraz uzun olacak yazacaklarım kusura bakmayın. Ben iki gebelik kaybı yaşadım, biri kimyasal diğeri 10+6'da kalp durmasıydı. Kaybımdan sonra trombifili paneli ve kromozom testlerimi yaptırdım. Kromozom testlerimde mozaik turner çıktı (%3), riske atmamak için tüp bebek önerdi genetik doktoru. Bahçeci, acıbadem, memorial, medicalpark hastaneleri ile görüştüm. Memorial için herkes çok pozitif düşünüyor diye pozitiftim hastaneye gidene kadar, ilk görüşme ve muayene için Gönül Hanım ve Semra Hanım ile görüştüm. Kapıdan girer girmez Gönül Hanım adet döngümü sordu, normalde 32 gün ama kürtajdan sonra biraz sarkmalar oluyor - sende polikistik over olabilir mi acaba dedi :/ bu zamana kadar hiç adet düzensizliği vs yaşamadım. Kolayca hamile kalabildim. Neyse muayene kısmına geçtik, baktılar falan sonra dediler ki çikolata kistin ve rahimde yapışıklığın var yapışıklık için kesin tanı koyuyoruz sana, zaten kromozom için düşünmesende bu sebepten tüp bebek yapmalısınız. sonra kendi kadın doğrum doktorum ile görüştüm, kendisi medicalparkta prof. daha öncesinde detaylı muayene etmişti beni ve kist vs. bir şey görmemişti. Zaten bana ilk söylediği şu oldu, senin rahminde yapışıklık olsa hamile kalamazdın ki bu ultrasonda görülebilecek bir tanı değil laporoskopi yapılmalı dedi, kesin tanı koymak için. Sonra Ota Jinemed prof alparslan baksu'ya gittim. Tekrar kontrol etmesi için, kendiside yapışıklık yada kist olmadığı söyledi. Ve Memorial'a ilk görüşmemizde trombifili test sonuçlarımıda götürmüştüm, Gönül Hanım bana dediki kaybın kesinlikle pıhtılaşmadan olamaz, ama ben bir çok riskli gebelik prof. ile görüştüm, hepsi kan pıhtılaşmam olduğunu kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini söyledi bana. Sonuç olarak anlamadım, ben kötü bir deneyim mi yaşadım ? Memorial biz sana her türlü tüp bebek yapıcaz imajı mı çizdi benim için, ve pıhtılaşma kesinlikle kayıp sebebi olamaz demesi...
Açıkçası bunu bende düşündüm, artık işi döner sermaye gibi mi görmeye başlamışlar diye. Yaşadığım kötü deneyimden sonra bende baktım şikayet vara okudum oradaki yazılanları. Yani benim için ilk kriter zaten hasta doktor güven ilişkisiBöyle şikayetleri de insan görmezden gelemiyor ya ... Bugün sizin yazınızdan sonra bu siteye bakmak istedim . Acaba Memorial ‘ın meşhurluğu eskiden miydi ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?