Ayrıntılı okudum gozunaydin Şişli'de gebelik elde edilmisYaşadığınız kötü deneyim için üzüldüm bende size kıssadan hisse yaşadıklarımı anlatayım,
Gaziantep Umay tüp bebek hakan bey , sanko tüp bebek ismail bey , adana gökhan çıra falan herkese muayene oldum ardından tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendim soeun eşimdeydi ve tüp bebeğe başladık 1 pozitif sonuç aldık 10. Hafta boş gebelik olduğunu öğrendim 2. Denemem ise negatif oldu ardından istanbulda bülent urman , bahçeci güvenç bey , acıbadem murat arslan ile görüştüm hepsine aynı Tahliller ve hepsine aynı rahim filmiyle gittim hepsine muayene oldum ve benim rahmimde olan sorunu hiçbiri fark edemedi ve hemen aynı ay tüp bebeğe başlatmaya çalıştılar neyseki soner düzgüner, gönül özer ve semra kahraman ile karşılaştım, bende olan ana pozitifliği ve endometriozis yani yapışıkşıklar vsleri onlar tespit etti , asenkron yumurta gelişimim için önlem aldılar ve şuan şükürler olsun geleyim, ticarethane gibi asla ve asla değiller hepsi birbirinden ilgili ve birbirinden detaycılar tedavimin her safhasında bana destek oldular her sorunuma çözüm buldular ve şuan da her mesajıma karşılık veriyor ve ardından arıyor durumu soruyorlar, ben diğer merkezlerde yaşadıklarımla burayı çok bulandırmak istemem fakat ticarethane görmek isterseniz yazdığım yerlerde tedavi olanlarla bi görüşün veya tedaviye başlayın derim, ayrıca bana da histereskopi vs vs yapılmadan yapışıklık teşhisi kondu ve ben ebeyim kendi çalıştığım hastanedeki doktoruma bunu nasıl görmediniz dediğimde haklılar gözden kaçırmışım dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun
Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar merhaba hastanedeyim opu bitti kaliteli embriyolar için duarinizj bekliyorum
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, umarım herkes sağlıkla kavuşur istediğineCanım öncelikle kusuruma bakma sana yazarken benim minnakin eli değdi mesaj yarım paylaşıldı yaşadığın zor günler için geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ben yaşadıklarımı biraz anlatayım evlendikten sonra 6 ay içerisinde bebeğimiz olmayınca baya tanınmış bir merkezdeki doktora gittik bahçeci Erbil yağmur bizden testler istedi yaptırdık tekrar gittik muayene etti herşey normal vitamin hapları verdi bunları kullanın kendiliğinden olur dedi ama biz nasıl seviniyoruz başka bir doktora gitsek hemen tüp bebek yapalım derdi neyse biz ara ara kontrollere gidiyoruz 2017 yılı her muayenede 400 TL veriyoruz benden şekerden şüphelendi diyetisyene gönderdi ama kendi anlaştığı diyetisyene onada 15 günde bir 400 TL veriyoruz diyetisyende baya kilolu onu rencide etmek için söylemiyorum eşim diyorki diyetisyen çok kilolu bana güven vermiyor ama ben doktoruma çok güveniyorum ya neyse 1.5 sene geçti yok bebeğimiz olmadı tekrar gittik eşimi üroloji doktoru oda bahceciden Tansel beye gönderdi birden varikosel çıktı ameliyat dendi biz şok olduk gitmedik daha diyetisyen şekerimi kontrol altına alamadı cunku şekerim yoktu üstelik birde diyet listesiyle kilo aldım 48 kiloydum 57 oldum orada bir hüsran başladı sonrasında en az 20 doktora gittik geldik hepsi bir problem yok bebek olur diyor seneler geçiyor kaç kez yumurta çatlatma tedavisi oldum hatırlamıyorum 2 aşılama oldum biri kimyasal gebelik 2 tüp bebek tedavisi biri kimyasal gebelik oldu ama embriyomuz 3.gunden sonra ilerlemiyordu taze transfer oluyordum üstelik ohss olurmusum ama bunu 35 yıllık tüp bebek yapan doktor farketmiyor ben günlerce kusuyorum ölü gibi yatıyorum en az 15 tane ilaç veriyor baktılar ki olmuyor bana yumurtaların kalitesiz demeye başladılar biz maddi manevi baya yorulduk manevi kısmını ağır yaşamaya başladım eşim birden semra hocaya gidelim dedi ben saglikciyim benim doktorumun hocasiymis Memoriale gittik korku içindeyim aynı şeyleri bir daha yaşarım diye semra hocayla görüşürken hüngür hüngür ağlıyordum yumurtalarım kalitesiz diye bana yumurtaların çok ve görünürde kaliteli tüp bebek aşamasında daha net bilgi vericem dedi önceki merkezler tüp bebek aşamasında yüksek doz ilaç kullandığı için yumurtalarimi kalitesiz hale getiriyormus daha düşük dozla daha çok yumurta elde ettiler daha önce 5.gune gitmeyen 6 tane en iyi kalitede embriyomuz oldu ilk transferde kızım dünyaya geldi şuan 16 aylık birde sıfır ilaç tamamen natürel transfer oldu çok şükür Rabbime yolumuz Memoriale çıktı eğer sadece para odaklı olsalardı bana pgt kesin yaparlardı çünkü yaşım 36'tiydi. Sizin içinize sinseydi daha pozitif bakabilirdiniz diğer prof olan doktorlarınizin söyledikleriyle karsilastiriyorsunuz haklı olarak ama şunu ben anlayamadım sakın yanlış anlamayın neden ayrı ayrı 3 tane profa gittiniz hiç biri inandırıcı gelmedi mi semra hoca inandırıcı gelmediyse onlardan birine devam etme olasılığınız olabilir bir daha normal gebelik olursa içinizde korku oluşur riske girebilirsiniz Allah korusun ayrıca rahim içinde yıpratıcı olacak o yüzden ciddi anlamda çok iyi bir doktor bulmalısınız içinize sinen sonra normal gebelik düşünün sizin sağlığınız için söylüyorum haddimi aşarak diğer doktorlarınizin dediklerini o anda semra hocaya sorsaydiniz daha net cevaplar alırdınız ne yapacaksanız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah kolaylık versin canım
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. içinize sinen bir yer olmalı.rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallahÖncelikle cevabınız için teşekkürler, umarım herkes sağlıkla kavuşur istediğine3 farklı doktora gitme sebebim şu, ilki benim kendi doktorum kadın doğumcu ve beni çok detaylı muayene etmişti daha öncesinde, semra hanımdan önce üniv hastanesine de gitmiştim farklı bir görüş olsun diye. Semra hanım endometriozis teşhisi koyana kadar böyle bir şeyden haberim yoktu, ki bu gebe kalınmamasını sağlıyormuş ben iki defa gebe kaldım. Neyse sonrasında semra hocayı teyit etmek amaçlı kistlerle ilgili bir prof muayene oldum…
Evet çok şükürŞişli'de mi gebelik elde ettiniz anlayamadım yazilanlardan
Gebe kalamazsın diye bir durum yok hatta doğum endometriozise iyi geldiği de düşünülüyor. Hangi aşamada olduğu önemliÖncelikle cevabınız için teşekkürler, umarım herkes sağlıkla kavuşur istediğine3 farklı doktora gitme sebebim şu, ilki benim kendi doktorum kadın doğumcu ve beni çok detaylı muayene etmişti daha öncesinde, semra hanımdan önce üniv hastanesine de gitmiştim farklı bir görüş olsun diye. Semra hanım endometriozis teşhisi koyana kadar böyle bir şeyden haberim yoktu, ki bu gebe kalınmamasını sağlıyormuş ben iki defa gebe kaldım. Neyse sonrasında semra hocayı teyit etmek amaçlı kistlerle ilgili bir prof muayene oldum…
Guzel haberkerini alalim insaallahKizlar merhaba hastanedeyim opu bitti kaliteli embriyolar için duarinizj bekliyorum
Hadi bakalım , su gibi 5 gün akıp geçsin .Kizlar merhaba hastanedeyim opu bitti kaliteli embriyolar için duarinizj bekliyorum
Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama donmuş embriyon yokmuydu senın ?Kizlar merhaba hastanedeyim opu bitti kaliteli embriyolar için duarinizj bekliyorum
İlk muayene ücretsizMerhaba yeni katıldım ben Semra kahramanin muayine ücreti ne kadar
Farklı farklı görüşler var maalesefGebe kalamazsın diye bir durum yok hatta doğum endometriozise iyi geldiği de düşünülüyor. Hangi aşamada olduğu önemli
Kaliteli ve bol embriyoların olur inşallah canımKizlar merhaba hastanedeyim opu bitti kaliteli embriyolar için duarinizj bekliyorum
Evet var cnm havuz yapıyorlar bana embriyom kaliteli gelmediği içinYanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama donmuş embriyon yokmuydu senın ?
havuzlama için herhangi bir ücret alınıyor mu ?Evet var cnm havuz yapıyorlar bana embriyom kaliteli gelmediği için
Kizlar merhaba hastanedeyim opu bitti kaliteli embriyolar için duarinizj bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?