5. Gune kadar gidip saglikli gelsinler insallah hic umudunu yitirme lutfen. Embriyoskop istemismiydin her gun bilgi verilecek mi?Evet söylediler bendeki sorun o zaten anlamsız bir şekilde yumurtam sanki çökmüş gibi birde sekiz tane yumurtam toplandi
benım de çok yumurta cıkmasına rağmen sekilleri yamuk demislerdi öncekilerde.. hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler canınu hiç sıkmaBen anlam veremiyorum ilk iki denememde yumurtam olgun gelmiyordu.Simdi olgun geliyor fakat bazılarında şekil bozukluğu var .Hiç bir genetik sıkıntım yok birde .Allah'a bıraktım artik
Her seye hazır ol canımBen anlam veremiyorum ilk iki denememde yumurtam olgun gelmiyordu.Simdi olgun geliyor fakat bazılarında şekil bozukluğu var .Hiç bir genetik sıkıntım yok birde .Allah'a bıraktım artik
evet bende katılıyorum öenmli olan 5. güne gelip sağlıklı olmaları umudunu yitirme canım Allah olmayanı oldurur5. Gune kadar gidip saglikli gelsinler insallah hic umudunu yitirme lutfen. Embriyoskop istemismiydin her gun bilgi verilecek mi?
Bir oncekinde Semra Hanım dediki embriyoskopun bir etkisi olmamış benim tedavimde uygulamadilar o yüzden .5. Gune kadar gidip saglikli gelsinler insallah hic umudunu yitirme lutfen. Embriyoskop istemismiydin her gun bilgi verilecek mi?
Umudum her daim var ama pgtli düşük yaptığım için eşim gondermek istemiyor.Ama çok embriyom olsa gonderirdim ben.evet bende katılıyorum öenmli olan 5. güne gelip sağlıklı olmaları umudunu yitirme canım Allah olmayanı oldurur
Birbirimize destek olmak çok iyi geliyor çevremden annem biliyor tek diğerlerine anlatmıyorum sormalarindan yoruluyor insan didikliyorlar.Cocuk.sayfasini kapattım diyorum susuyorlarHer seye hazır ol canımbende artık öyle yapacağım. Haziranda bakalım ben neler göreceğim çok yorucu oof oof şuan seni o kadar iyi anlıyor hissediyorum ki, yalnız değilsin enazindan bak biz varız.
Genetikte bir sorununuz yoksa çokta gerekli değil bence benim eşimde kromozom tranlakosyon vat mecbur yaptırıyoruzUmudum her daim var ama pgtli düşük yaptığım için eşim gondermek istemiyor.Ama çok embriyom olsa gonderirdim ben.
En güzeli bende senin yaptığın gibi yapıyorum. Bizi biz anlar valla. Yok şunu neden yapmadın zart zort destek başlığı altında bir ton nasihat insan iyice yoruluyor. Pes etmiyoruz. Bak sende haziranda bana destek olacaksınBirbirimize destek olmak çok iyi geliyor çevremden annem biliyor tek diğerlerine anlatmıyorum sormalarindan yoruluyor insan didikliyorlar.Cocuk.sayfasini kapattım diyorum susuyorlar
Evet yok fakat kaliteli embriyoyuda seçiyor galiba pgt.Birdr benim arkadaşımın yüzde bir şansı vardı genetik sorunu vardı. demislerki eşin bizde embriyo olsaydi onu atmistik demişGenetikte bir sorununuz yoksa çokta gerekli değil bence benim eşimde kromozom tranlakosyon vat mecbur yaptırıyoruz
Şişli'de bir tanıdığım sekizinci denemesinde hamile kaldı.Birde galiba transfer olmadıysan o deneme sayılmıyor.Ki kaldiki denemelerden sonra normal yolla gebe kalanlar var.Benim sloganım son yumurtam kalana kadar pes etmemek olacak.Yasim 36 .@saylove tabikide destek olacağız birbirimize.Beslenmene dikkat et.ben pek beceremedim ramazanda pideleri götürdüm.Bu süreç bana insanları daha iyi tanıttı eşimin en yakınları benim akrabanın cocuklarini havalarda uçurdu.Zaten ailecek çok cekilemeyen bir aileyiz.Cunku neden başarılılar bizim eksik olmamız onları mutlu ediyor.Ama hic isyan etmedim.Surekli dik durdum.Yazim kuralları için kusura bakmayınEn güzeli bende senin yaptığın gibi yapıyorum. Bizi biz anlar valla. Yok şunu neden yapmadın zart zort destek başlığı altında bir ton nasihat insan iyice yoruluyor. Pes etmiyoruz. Bak sende haziranda bana destek olacaksınbende de sorun yok güya net bilgi eşimde ama suni olaylar yumurta kalitemi hatta kalitemizi etkiliyor demekki. Deneyip durcaz gücümüz oldukça
spermde genetik sorun olunca evet seçme şansları oluyormuş sen kendini maddi olarak yıpratma çıkan embriyolarını tarnsfer iste Allah izin verirse olurEvet yok fakat kaliteli embriyoyuda seçiyor galiba pgt.Birdr benim arkadaşımın yüzde bir şansı vardı genetik sorunu vardı. demislerki eşin bizde embriyo olsaydi onu atmistik demişbaktığında kız sağlıklı ama yumurtada genetik bozukluk vardi
Sen ignelere başladın dimi kaçıncı gunundesin5. Gune kadar gidip saglikli gelsinler insallah hic umudunu yitirme lutfen. Embriyoskop istemismiydin her gun bilgi verilecek mi?
Yok canim benim bu ay baskilama tedavisi yapiliyor ilac kullanicam yumurtlamami takip ediyorum. Onumuzdeki ay adetimde baslayacagim insallah kismetseSen ignelere başladın dimi kaçıncı gunundesin
Embriyoskop ne ise yarayacakmis ki anlamadim , embriyolarin gelisimi takip edilmiyor mu o islemle ?Bir oncekinde Semra Hanım dediki embriyoskopun bir etkisi olmamış benim tedavimde uygulamadilar o yüzden .
Bende anlamadımEmbriyoskop ne ise yarayacakmis ki anlamadim , embriyolarin gelisimi takip edilmiyor mu o islemle ?
Valla o kadar benzettim ki yazdıklarini kendime herşeyimiz tam sadece çocuk yok bizde de insanlarında hoşuna gidiyor gibi hissediyorsun. İnşallah çocuklarımız olunca bunların hepsini unuturuz. Bu arada yaşıtızŞişli'de bir tanıdığım sekizinci denemesinde hamile kaldı.Birde galiba transfer olmadıysan o deneme sayılmıyor.Ki kaldiki denemelerden sonra normal yolla gebe kalanlar var.Benim sloganım son yumurtam kalana kadar pes etmemek olacak.Yasim 36 .@saylove tabikide destek olacağız birbirimize.Beslenmene dikkat et.ben pek beceremedim ramazanda pideleri götürdüm.Bu süreç bana insanları daha iyi tanıttı eşimin en yakınları benim akrabanın cocuklarini havalarda uçurdu.Zaten ailecek çok cekilemeyen bir aileyiz.Cunku neden başarılılar bizim eksik olmamız onları mutlu ediyor.Ama hic isyan etmedim.Surekli dik durdum.Yazim kuralları için kusura bakmayın
Kaç yaşındasınızBende anlamadımama yücel hoca hep şey dedi rahat ol yaşın daha genc diyor motive etti epey beni
Yücel bey cok motive ediyor. Sağolsun hep benle dakikalarca konuştu olacak ama zorlu süreç dedi hep. Olmaz demiyorum vazgecenlerin olmuyor dedi.Bende anlamadımama yücel hoca hep şey dedi rahat ol yaşın daha genc diyor motive etti epey beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?