Amin inşallah. Demek istediğim zaten dr un inanması insanı daha çok motive ediyor. Güç alıyorsun gibi birşeyBen 37 yaşındayım, 2 arkadaşım daha var hamile biri 40 birisi 42 yaşında gayette güzel ilerliyor hamilelikleri doktorların inanması ya da motive etmesi önemli değil kendikendimize motive olmamız çok önemli varsın kimse inanmasın bırakın doktoru eşim inanmıyordu banaOlcak hayırlısıyla Hepinize kocaman sevgiler
Çok teşekkür ederizEmbriyoskop bizede uygulanmıştı, embriyo durumuna geldikten sonra her embriyo ayrı bir odacığa konuluyor, ve her saat gelişim fotografları çekiliyor, ve ellenmeden, bu şekilde en iyi gelişen embriyoyu ayırt edebiliyorlar, hemde embriyolara ellenmemiş oluyor, bu şekilde en son en iyi gelişmiş bile olan embriyonun gelişim aşamalarında en iyi yol kat edeni görüp onu transfer ediyorlar, şişli memorial da yücel hoca bana tavsiye etmişti, başka merkezlerde embriyo durumunu ögrenmek için her gün kutucuklarından çıkarıp mikroskop altında incelenio, ve bu şekilde embriyo ellenmiş oluo, embriyoskop candır arkadaşlar
Yani inanın size dert anlatmak gerçekten zor, amacınızı da pek anlamış değilim... hayırlısı olsunİlaveten çikolata kistim olduğunu da söyledi, bunun içinde herhangi bir tedaviye gerek yok dedi kendisi.
Gönül hanım çok çok iyidirilk görüsmeye yücel beye gitmistim. şimdi yarına soner beye ve gönül hanıma randevu verdiklerini söylediler. işte bu durumy pek sevmiyorum zaten yücel bey beni iki saate anca tanıdı sorunlu hasta oldugum için şimdi yarın tekrardan tanısma asaması sorunları anltma falan. canım sıkıldı bu ise biraz benim
Gönül hanımın hastası misinizGönül hanım çok çok iyidir
Evet tüm takiplerimi , opu ve transferi kendisi yaptı , harika bir insanGönül hanımın hastası misiniz
Ben Yücel beyin hastası idim 2018de simdi değiştirmek istiyorum da gönül hanima geçmeyi düşünüyorum Yücel hocadan başka kimseye gitmedim 1 kere umut bet bakmak zorunda kaldı o muayene de tam bir fiyaskoydu simdi gönül hanımı düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederimEvet tüm takiplerimi , opu ve transferi kendisi yaptı , harika bir insan
Benimde umut beyle frekansını uymadı, soner beye 1 defa muaywne oldum hem kibar hemde iyi bir doktorBen Yücel beyin hastası idim 2018de simdi değiştirmek istiyorum da gönül hanima geçmeyi düşünüyorum Yücel hocadan başka kimseye gitmedim 1 kere umut bet bakmak zorunda kaldı o muayene de tam bir fiyaskoydu simdi gönül hanımı düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederim
mesaj geldi soner bey yazmıslar gönul hanım da demıslerdı ama neyse çarşamba pzarına döndü iş yarın hayırlısıyla gidelim deBenimde umut beyle frekansını uymadı, soner beye 1 defa muaywne oldum hem kibar hemde iyi bir doktor
Soner beyi tanımıyorum benin zamanımda yoktu ama umut bey yok yani asla 2.transferimin 5.gunu adet oldum o kanama ile gittim bana sen hamilesin diyor bildiğin adet oldum yani o psikoloji ile gozum döndü merkezde bağırdım çağırdım dalga geçiyor herhalde diye bi daha tovbe ona gitmedimBenimde umut beyle frekansını uymadı, soner beye 1 defa muaywne oldum hem kibar hemde iyi bir doktor
Yumurta toplandığı zaman esinizde örnek veriyorKızlar , Memorial ‘da eşimizden embriyo oluşum için , sperm hangi aşamada alınıyor ?
Aynı gün mü ?Yumurta toplandığı zaman esinizde örnek veriyor
Aynı gün alıyorlar evet. Eşiniz o tarihte orda olmayacaksa doktorunuzla konuşun sperm dondurma yapıyorlar.Aynı gün mü ?
inşallahh canım çok sevindim :))Kalp atışını duyduk çok şükür sıkıntı yok şimdilik. Ama ben kucağıma alsam da stres bitmeyecek herhaldesana da pgtden güzel haberler gelsin inşallah
Kalp atışını kaç haftalık duydunuz,Kalp atışını duyduk çok şükür sıkıntı yok şimdilik. Ama ben kucağıma alsam da stres bitmeyecek herhaldesana da pgtden güzel haberler gelsin inşallah
Yani inanın size dert anlatmak gerçekten zor, amacınızı da pek anlamış değilim... hayırlıs
Anlatmayın öyleyseYani inanın size dert anlatmak gerçekten zor, amacınızı da pek anlamış değilim... hayırlısı olsun
Burada insanlar tüp bebek için mücadele veriyoruz ve morale, güvene ihtiyaç duyuyorlar sizin 10 farklı doktor görüşü alınarak burada size yol gösteren doktorları kötüleyip burada insanların kafasında soru işareti bırakmanız hiç hoş değil..Anlatmayın öyleysebende sizi anlamış değilim, memorial muhteşem bir hastane, hata yapamazlar doktorların hepsi harika
Aynen oyle bir de memnun kalmamış doktorun görüşünü doğru bulmayip buraya yazmanın mantığını da anlamadim bir de ısrarla Semra hocayı karalıyor tup bebek yaptirmak istemiyor ama tup bebek doktoruna gidiyor anlamış değilim surekli Semra hanima karalama yapiyorBurada insanlar tüp bebek için mücadele veriyoruz ve morale, güvene ihtiyaç duyuyorlar sizin 10 farklı doktor görüşü alınarak burada size yol gösteren doktorları kötüleyip burada insanların kafasında soru işareti bırakmanız hiç hoş değil..
Kusura bakmayın, benim sürecimde sizinkinden farklı değil. Ben kimseyi kötülemeyede çalışmıyorum, herkesin hata yapabileceğini unutuyorsunuz sanırım. Her doktorun artısı eksisi vardır, sonuçta karar kişiye aittir. Ben başıma gelen olumsuz durumu tabiki paylaşacağım, burası o yüzden yok mu zaten ? Gözünden kaçmış, yanlış tanı koymuş diyebilicekken aaa o hata yapmaz gibi tepkileriniz bence çok tuhaf.Burada insanlar tüp bebek için mücadele veriyoruz ve morale, güvene ihtiyaç duyuyorlar sizin 10 farklı doktor görüşü alınarak burada size yol gösteren doktorları kötüleyip burada insanların kafasında soru işareti bırakmanız hiç hoş değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?