Bizim 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu embriyolok bizim embiriyolar içinde hızlı bölündü dedi normalde 2. Gün 2 hücreli olması gerekirken bizimkiler 3 e bölünmüş o nedenle bir muammadayız bizde embriyolar kaliteli mi değil mi diyekızlar sizin de böyle havuza koydular mı? 8 tanesini havuza koymuslar spermleri de eklemisler dört tanesi döllenmiş. 2 tanesi yavas gelismis 2 tanesi de hızlı bölünüyormuş.bu iki taneden umutluyum pgt ye gidecek en az 6-7 cıkar inşallah 35 yumurta toplandı
hızlı bölünen iyi mi oluyor diye düşündüm ben de aynenBizim 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu embriyolok bizim embiriyolar içinde hızlı bölündü dedi normalde 2. Gün 2 hücreli olması gerekirken bizimkiler 3 e bölünmüş o nedenle bir muammadayız bizde embriyolar kaliteli mi değil mi diye
Yanlış hatırlamıyorsam Semra Hoca ,ilk denemende pgt önermişti ?Evet geçen sene 5 embriyom vardı 2 tane pgt yaptık bozuktu diğerleri de tutmadı onlar pgtsiz. Şimdi yine aynı ama pgt yapmicaz
Bu havuzlama olayı nedir ?kızlar sizin de böyle havuza koydular mı? 8 tanesini havuza koymuslar spermleri de eklemisler dört tanesi döllenmiş. 2 tanesi yavas gelismis 2 tanesi de hızlı bölünüyormuş.bu iki taneden umutluyum pgt ye gidecek en az 6-7 cıkar inşallah 35 yumurta toplandı
Yok canım gidiyor onlar, ilk gün dollendi dollendi yoksa elvedainşallah canım ya bakalım. peki diğer ikisini döllemiyorlar mı kendileri? havuzda döllenmediyse de
Evet trizomi vardı yanlış hatırlamıyorsam.Merhaba sağlıklınolmadığını pgt e yapıncamı çıktı acaba
Yumurtaları spermlerin içine bırakıyorlar, yumurta spermi seciyor. Doğal yoldan olduğu gibi. Ama diğerinde en sağlıklı görünen spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Benim bildiğim böyle ama daha iyi bilen arkadaşlar vardır belkiBu havuzlama olayı nedir ?
Normal döllendirmenin dışında bi tabir olduğu için farkı neymiş ?
Benim geçen sefer adetin 20. Günü olmuştu. Bu sefer cuma günü 22. Günü olacak inşallahİlaçlı transfer olanlar kaçıncı günde transfer oldunz
Allah Allah... Bu durum çok ilginç değil mi ama... doğal yolla döllenmesinden ziyade bu şekilde bölünmesi çok sağlıklı olmaz ki zaten problemli hastalar geliyor kendilerinin seçmesi gerekmez mi yumurtayıda spermi de ... Ben bu havuzlama işini sevmedim sanırım ya da tam teşekküllü bilmediğim içinYumurtaları spermlerin içine bırakıyorlar, yumurta spermi seciyor. Doğal yoldan olduğu gibi. Ama diğerinde en sağlıklı görünen spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Benim bildiğim böyle ama daha iyi bilen arkadaşlar vardır belki
Merhaba bizim 6 tane 5.gun embriyomuz olmuştu ve 2 tanesi çok hızlı bölünmüştü transfer aşamasında da dondurulmuş olan embriyo cozunurken %100 canlı kalmıştı hızlı bölünen embriyomuz şuan 18 aylık çok şükür Rabbime embriyolog Hakan bey görünürde bir problem yok demişti bizimki pgt'li değildi bizde tereddüt etmedik değil Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBizim 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu embriyolok bizim embiriyolar içinde hızlı bölündü dedi normalde 2. Gün 2 hücreli olması gerekirken bizimkiler 3 e bölünmüş o nedenle bir muammadayız bizde embriyolar kaliteli mi değil mi diye
O havuzu acaba 18den arta kalan diger 12 icin mi yaptilar, degisik bir sey mi deniyorlar?evet canım toplanan yumurtanın 30 u olgunmuş 18 i döllenmiş. bana biraz az geldi o sayıya döllenme sayısı yarı yarıya nerdeyse ne bileyim. 8 tanesini havuza koymuslar kendi kendine döllenebilsin diye 4 tanesi döllenmiş 2 tanesi hızlı bölünüyormuş iyiymiş.( bu havuza koyma durumundan benim haberim yoktu yumurts çok diye yapmıslar.pek çözemedim) bu hızlı bölünme de iyi birşey mi bilemedim toplam 18 şuan ama inşallah beşinci güne de azalmadan gider. benim önceki iki denememde de son gune az cıkıyordu sayı bu kdr cok olsa bile
Rahim kalınlığı kaçtı? Geçen sefer tutmadı mıBenim geçen sefer adetin 20. Günü olmuştu. Bu sefer cuma günü 22. Günü olacak inşallah
Önermedi aslında ben istedim sağlıklı olsun ilerde sıkıntı olmasın diye rabbim kısmet etmedi, bu defa da Semra hoca özellikle istedi ama Bn yapmadım maddiyattan dolayıYanlış hatırlamıyorsam Semra Hoca ,ilk denemende pgt önermişti ?
İnş tutunurKızlar bugün transferim var bana da dua edin lütfen tek sağlıklı embriyo inşallah tutunur
Geçen sefer dış gebelik ile sonuçlandı. Rahim kalınlığını hatırlamıyorum. Fakat bu sefer son kontrolümde 12 idi sanırım.Rahim kalınlığı kaçtı? Geçen sefer tutmadı mı
Allahım inşallah tutar ve sağlıklı bir evlat sahibi olursun. Dualarım seninleKızlar bugün transferim var bana da dua edin lütfen tek sağlıklı embriyo inşallah tutunur
Hadi bakalim Kolonya al ve gel onuKızlar bugün transferim var bana da dua edin lütfen tek sağlıklı embriyo inşallah tutunur
Bizimde görüntüleri fena değil dedi Semra hoca ama 3. Gün embriyosu bizimkiler bakalım hayırlısı artık hakkımızdaMerhaba bizim 6 tane 5.gun embriyomuz olmuştu ve 2 tanesi çok hızlı bölünmüştü transfer aşamasında da dondurulmuş olan embriyo cozunurken %100 canlı kalmıştı hızlı bölünen embriyomuz şuan 18 aylık çok şükür Rabbime embriyolog Hakan bey görünürde bir problem yok demişti bizimki pgt'li değildi bizde tereddüt etmedik değil Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Geçen sefer dış gebelik ile sonuçlandı. Rahim kalınlığını hatırlamıyorum. Fakat bu sefer son kontrolümde 12 idi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?