Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyiyim cok sukur, gunun son transferiydim sanirim, sıkışık şekilde biraz fazlaca bekledim ama degdi umarim yarim saat istirahatten sonra eve donmek uzere yoldayim cok tesekkurler hepinize
Canim rabbim saglicakla sana tutunduttsun guzel haberlerini bize duyurtsun insaallah

Kızlar bugün transferim var bana da dua edin lütfen tek sağlıklı embriyo inşallah tutunur
Ahhh canım ...
Adetli olmasaydım , senin adına bi sure okurdum .
Çekebilen arkadaşlar “Ya Varis” diyelim .
İnş sıkıca tutunur , Rabbim kolaylaştırsın , sana bağışlasın inş

Önermedi aslında ben istedim sağlıklı olsun ilerde sıkıntı olmasın diye rabbim kısmet etmedi, bu defa da Semra hoca özellikle istedi ama Bn yapmadım maddiyattan dolayı
Zaten tl o kadar değersizleşti ki ...
Sadece 1 tane embriyoya 2.500 üstü para lazım ... Üstelik gün aşırı kur oynuyor ..
Ülkenin hali kötü

Rabbim evladınızı size bağışlasın hızlı bölünen embriyo nedemek bide siz hiçbir embriyonuza pgt yaptırmadınız mı

Kızlar embriyolarına pgt yaptırmadan transfer olan varmı ve transferleriniz nasıl sonuçlandı
Biz pgt yaptırmadık oğlum 18 aylık oldu şükür.ayrıca eşimden bazı nedenlerden dolayı genetik test yapılması istendi yaptırmadı çok şükür bin şükür sağlıklı bir oğlum var.sıkıntımız erkek kaynaklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…