Bebeğin sana tutunacak canım tek embriyon sana can olacak inşallahKızlar bugün transferim var bana da dua edin lütfen tek sağlıklı embriyo inşallah tutunur
inşallahh inşallahh canım sizler bize umut olacaksınız inşallah :)Kızlar bugün transferim var bana da dua edin lütfen tek sağlıklı embriyo inşallah tutunur
Bende birdaha çok su icmeyecegim neler çekmiştim ya kabus gibiydiHadi bakalim Kolonya al ve gel onuAllah gonlune gore versin, insallah tutunacak
Su icmeyi abartma olur mu
Canim rabbim saglicakla sana tutunduttsun guzel haberlerini bize duyurtsun insaallahİyiyim cok sukur, gunun son transferiydim sanirim, sıkışık şekilde biraz fazlaca bekledim ama degdi umarimyarim saat istirahatten sonra eve donmek uzere yoldayim cok tesekkurler hepinize
Ahhh canım ...Kızlar bugün transferim var bana da dua edin lütfen tek sağlıklı embriyo inşallah tutunur
Zaten tl o kadar değersizleşti ki ...Önermedi aslında ben istedim sağlıklı olsun ilerde sıkıntı olmasın diye rabbim kısmet etmedi, bu defa da Semra hoca özellikle istedi ama Bn yapmadım maddiyattan dolayı
Aminn canim, senin guzel haberini de alalim insallahCanim rabbim saglicakla sana tutunduttsun guzel haberlerini bize duyurtsun insaallah
5aa kalitedeydi.Kalitesi neydi dış gebelik olanın
İŞTE BURDA ÖENMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI OLUYOR KALİTE 2. PLANDA KALIYOR PGT BU YÜZDEN İYİ SANIIRM5aa kalitedeydi.
Ama dış gebeliğin embriyo kalitesiyle ilgisi yok bence. Yanlış düşünüyorsunuz.İŞTE BURDA ÖENMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI OLUYOR KALİTE 2. PLANDA KALIYOR PGT BU YÜZDEN İYİ SANIIRM
Hayır dış gebeliğin kalite ve sağlıkla alakası yok. Benim yüksek ihtimalle tüpümden kaynaklı oldu. Enfeksiyon kaynaklı yakışıklık vardı.İŞTE BURDA ÖENMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI OLUYOR KALİTE 2. PLANDA KALIYOR PGT BU YÜZDEN İYİ SANIIRM
Rabbim evladınızı size bağışlasınMerhaba bizim 6 tane 5.gun embriyomuz olmuştu ve 2 tanesi çok hızlı bölünmüştü transfer aşamasında da dondurulmuş olan embriyo cozunurken %100 canlı kalmıştı hızlı bölünen embriyomuz şuan 18 aylık çok şükür Rabbime embriyolog Hakan bey görünürde bir problem yok demişti bizimki pgt'li değildi bizde tereddüt etmedik değil Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Biz pgt yaptırmadık oğlum 18 aylık oldu şükür.ayrıca eşimden bazı nedenlerden dolayı genetik test yapılması istendi yaptırmadı çok şükür bin şükür sağlıklı bir oğlum var.sıkıntımız erkek kaynaklıydıKızlar embriyolarına pgt yaptırmadan transfer olan varmı ve transferleriniz nasıl sonuçlandı
Allah bağışlasınBiz pgt yaptırmadık oğlum 18 aylık oldu şükür.ayrıca eşimden bazı nedenlerden dolayı genetik test yapılması istendi yaptırmadı çok şükür bin şükür sağlıklı bir oğlum var.sıkıntımız erkek kaynaklıydı
Hayırlısı olsun canım üzme kendini Rabbim nasip etmişse 3.gunu 5.gunu olmaz sen sadece rahat ol strese girmeBizimde görüntüleri fena değil dedi Semra hoca ama 3. Gün embriyosu bizimkiler bakalım hayırlısı artık hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?