Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tüp Bebeğin başlı başına ilk çıkış yolu spermleri mikro enjeksiyon yöntemiyle seçmek ... Bu konuda hemfikirim fakat ; kişide sperm ne kadar az ise , morfoloji %4 ün altında ve en önemlisi hareketlilik düşükse bu yöntem malesef işleri zorlaştırıyor. Çünkü seçilmek için yıkanan spermlerden zaten azınlık sayıda kalıyor elde ...
Ben kimle görüştüysem , kimden fikir ve bilgi aldıysam , erkekte en önemli rol burda .
Keza nasıl kadın için yumurtalık AMH hormonu önemli olduğu kadar ..
Hangi merkezde yaptınız peki diğer 2 denemenizi ?

Dogru söylüyorsunuz aslında ama bana söyle söylenmişti ,tup bebek te morfoloji seçim olduğundan dolayı önemli değil diye.esimin morfoloji %2 gelmişti en son.
Ben daha önce aret kamar da ve sonra Ali Osman koyuncuoglu diye bir dr da yaptırmıştım.
Siz peki daha öncesinde yaptırdınız mi herhangi bir işlem? Ayrica kaç yasindasiniz?

Ben 31 yaşındayım.Henüz tedaviye başlamadım keza gebelikte oluşmadı. 3 aydır görüşmediğim , kimse kalmadı desem yeri . Morfoloji , kalite anlamında son basamak gibi görünsede mantıken spermin ve yumurtanın kaliteli olması durumunda gebelik öyle ya da böyle oluşması gerekirdi ,düşükle bile olsa ...
Çünkü eşinizde taşıyıcı , yani anneden veya babadan almış olmalı ... Uzuvları sağlıklı ve problemli değil .

Peki embriyo oluşumundan sonra pgt yaptırdınız mı , kromozomları incelemk adına ?

Dogru söylüyorsunuz,peki yumurtanın kaliteli yada kalitesiz olduğunun bir belirteci var mi bunu nereden biliriz? Birde pgt hic yaptirmadik burada insallah sağlıklı birembriyo oluşur ise yaptıracağız

7. gün 14.7
9. gün 7,11 çıktı negatif
Şuan nasıl bir duygudasın bilmiyorum , anlayamam ama eminim ki o boşlukta kayboldun ... Rabbim sana güç versin , direnme gücü versin ...
Sen benim gözümde annesin zaten
Burdaki tüm arkadaşlarım bunu söyler eminim ki ...
Allah ; eşinle sana bu dünya da huzur ,sağlık , sevgi nasip eylesin ..

Bu bi son değil dilerim ki toparlanınca yine Bismillah dersin ...

İnan çok üzgünüm , heyecanla güzel haber almayı isterdim ama Rabbim herşeyi bilir , kader ...

Dogru söylüyorsunuz,peki yumurtanın kaliteli yada kalitesiz olduğunun bir belirteci var mi bunu nereden biliriz? Birde pgt hic yaptirmadik burada insallah sağlıklı birembriyo oluşur ise yaptıracağız
Aslında yumurta kalitesini belirleyen bir uygulama yok ... Sadece kanda bakılan AMH testi ile rezervinizin iyi olup olmadığına bakılabiliyor ,haliyle bu da kaliteye tekabül ediyor..
Sizden bu testi mutlaka almışlardır diye düşünüyorum diğer tedavileriniz de ..
Ayrıyetten sadece bu teste kalmayıp yumurtalık rezervi iyi olupta hormonların problemli olduğu veya tüplerinde sorun olan bayanlar da mevcut.
Memorial hastanesine donanımlı mı gittiniz yani elinizde güncel testler mevcut mu?

Bu cumleler cok degerli benim icin cok tesekkur ederimmmm aynen Rabbim en guzelini en dogru zamanda verir insallah :)

Evet baya bir test yaptırdık daha öncesinde.
Amh a da bakılmisti..rezervler fena değil. Bende bir ara prolaktin yüksekliği vardı o da yalancı prolaktin çıktı.
Onun dışında bildiğim bir sikinti yok diye biliyorum. Sizde durum nasıl siz bu arada tedavi asamasindasiniz değil mi ?

Tüplerde de bir sıkıntı yoksa Allahın izniyle olur
Şöyleki ben daha tedaviye başlamadım şimdilik bulunduğum şehirde oraya gitmeden önceki yaptırmam gereken testleri yapıyorum buna kan pıhtılaşması da dahil keza normal şartlarda tüp bebek raporu için gerekli şartları taşımıyoruz fakat genetik problem olduğu için bir şansımızı deniycez şimdilik durum böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…