Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

7 lerde yetişir insallh kalbini ferah tut , benim ilk toplamamda 3 toplandı 2 tane genetige gitmisti , genetiktende 1 tanesi saglikli gelmisti, elimiz boş kalmadığında kârdayız , olumsuz düşünmu canim , 1 tane bile olsa elimizde bu bize yeter hamilelik için, şu aşamada modunu düşürme lütfen

Beni de ikinci tedavide çok çağırmışlardı. Bu tedavide çok çağırmadılar hayırlısı olsun canım

Canım benim teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için. Senin içinde üzücü bir tecrübe olmuş. Suan ne yapıyorsun ne durumdasın peki?

Senle süreçlerimiz aynı. Benimde pgtye gidecek bakalim kac tane toplanacakta kac tanesi 5. Güne kalacak ahh ahh canım. Valla stres stres üzerine. Haberleselim

İnşallah canım çok sağol peki senin ne olmuştu şu sıralar her seyi unutuyorum

Senle süreçlerimiz aynı. Benimde pgtye gidecek bakalim kac tane toplanacakta kac tanesi 5. Güne kalacak ahh ahh canım. Valla stres stres üzerine. Haberleselim
Aynen valla bizim ekstra daha zor ama inşallah olacak ben şimdi iğnemi oldum cumartesi toplanacak bakalım hayırlısı olsun olsun haberleşiriz canım

M Meshk07 canim hic haber vermedin ne durumda minislerin
Tek bir tane minnoş embriyom pgt ye gitti, hamdolsun diğer kalan 4 u de buyumeleri cok yavaşlamis sonra durmuş gibi biz de hatta pgt ye göndersek mi dedik Yeşim hanima ,anomolili olma ihtimali çok yüksektir dedi..yani başka embriyo yok..Bakalım sonuç gelene kadar dualara devam
Senin nasıl gidiyor peki,minnoş iyice yerleşti mi acaba

İnsallah o tek embriyo bekledigin mutlu haberi versin sana , ezan da okunuyor insallah Allah nasip etsin
Canim hic bilmiyorum ne yapti benimki insallah Allahin izniyle sonu guzel olsun diyebiliyorum sadece

İnşallah canım çok sağol peki senin ne olmuştu şu sıralar her seyi unutuyorum
Benim ameliyatla tüplerim alınacak ama öncesinde havuz uyguluyoruz, genetikten gelen 2,3 embriyo olsun diye uğraşıyoruz. Mart ayında 1 saglikli embriyoya ulaştık nisan ayında 1 yumurta gözüktü ve tedaviye devam etmedik, mayıs ayında yine 1 gözüktü ve şansımızı deneyelim dedik o 1 tanede 5.güne kadar çok iyi ilerledi ama genetikten gelemedi, 2 gun oldu sağlıksız haberini alali , üzüldüm ağladım ve toparlandim çünkü her geçen gün aleyhime işliyor ve beni ileriye götürecek olan moralsiz stresli günler değil, bunlari düşünüp modumu yükselttim ve simdi gelecek adet günümü bekliyorum. Rabbim çektiğimiz sıkıntıları biliyorya, er yada geç alicaz mükafatını, o günü bekliyorum , sabırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…