Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

S Saylove gittin mi canim gorusmeye , nasil geçti cok heyecanliyim senin icin insallah tum surec senin icin cok guzel gecsin
Valla gittimde ne bileyim çok umitli değilim kendimden Yücel Bey ilk tedavideki yumurta gibi kötü değil ikinci tedavideki kadar iyi değil bu son tedavi iki tedavi arasında diyebiliriz dedi. Orta halli anlayacağın. Gonalf 450 kullanıyorum 262,5 doz alıyorum. Yumurta durumlarım aşağıda paylaştığım gibi. Ctesi tekrar gideceğim. bakalım ya

Sağ taraf
12,5
10
7
7
2 küçük
Sol taraf
12
10
9
7,5
7

Aslinda pek de kotu degil durumun canim, eger minikler bu ilac dozuna cevap verirse buyukler catlamadan guzel sayi toplarlar. Ama sayi degil kalite onemli biliyorsun en yakin ornek olarak beni dusunursek o yuzden hic moral bozmuyoruz

Aslinda pek de kotu degil durumun canim, eger minikler bu ilac dozuna cevap verirse buyukler catlamadan guzel sayi toplarlar. Ama sayi degil kalite onemli biliyorsun en yakin ornek olarak beni dusunursek o yuzden hic moral bozmuyoruz
Yaa canım benim ne güzel motive ediyorsun insalllllaaahhhh seninde yüzün güler böyle haberlerini alırız çok çok amin

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim , kimsenin umutlarini bosa cikarmasin en kisa zamanda hepimize bu essiz mutlulugu yasatsin en saglikli haliyle
Cidden çok yorucu bu sefer çok yorulduğumu hissediyorum. Bir daha istanbul bana çok zor olur zaten oldu oldu artık

Yok yok hayır . ..
Sperm de anlaşılabilcek bir problem değil . Direk kan tahliliyle oluyor bu Karyotip Kromozom Analizi .

Keza bazı doktorlar şunu da söyler “ araştırmalara göre rahim filmi çekilen kadınlar yaklaşık 3-4 ay sonrasında hamile kalabilirler” siz çektirmişsiniz sanırım ki tüpleriniz de ne problem var?

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim , kimsenin umutlarini bosa cikarmasin en kisa zamanda hepimize bu essiz mutlulugu yasatsin en saglikli haliyle
Insallh canim insallh , rabbim emeklerimizin karşılığını saglikli ve hayırli bir evlatla verir insallh, dua edip sabırla beklemekten başka çaremiz yok

Cidden çok yorucu bu sefer çok yorulduğumu hissediyorum. Bir daha istanbul bana çok zor olur zaten oldu oldu artık
Cok haklısınız o kadar yorucu süreçler ki..hepimiz aynı yoldayız.. Insallah bu sefer olacak..Yeter ki kendinizi buna inandırın, motive edin lütfen, hepimiz dua ediyoruz,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak

Pai homozigot olunca durum değişiyor mu acaba ?

Hadi allah yardımcın olsun canım

Cok haklısınız o kadar yorucu süreçler ki..hepimiz aynı yoldayız.. Insallah bu sefer olacak..Yeter ki kendinizi buna inandırın, motive edin lütfen, hepimiz dua ediyoruz,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak
Yok valla orta halli dedikten sonra çok hevesim kalmadı işin açıkçası bakalım bitsin artık evime döneyim bekleyeyim modundayim inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız

Canim nasildi bugünkü kontrolün, sıkıntı yok değil mi ?
Sayılar aşağıdaki gibi işte. Yani orta halli bir durumum var. Bu tabloda 5 tane toplanır gibi görüyorum. Diğerleri büyür mü bilemedim. 5. Gün takibi ve pgt derken elimde kalmaz sanıyorum. Alıştım artık 3. Olunca

Sağ taraf
12,5
10
7
7
2 küçük
Sol taraf
12
10
9
7,5
7

Yok valla orta halli dedikten sonra çok hevesim kalmadı işin açıkçası bakalım bitsin artık evime döneyim bekleyeyim modundayim inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Hep diyoruz yumurtaya can veren Allah..muhtesem kaliteli olup tutmayan da oluyor,en kalitesiz embriyonun tuttuğu da oluyor..burada nasip devreye giriyor, insallah dualarımız ile cümlemize hayirla sağlıkla nasip olur

Cihangir hoca yaptı benim ameliyatı 15 bin TL verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…