Tamamdır hayırlısı inşallahEvet canım Perşembe inşallah
Valla gittimde ne bileyim çok umitli değilim kendimden
Aslinda pek de kotu degil durumun canim, eger minikler bu ilac dozuna cevap verirse buyukler catlamadan guzel sayi toplarlar. Ama sayi degil kalite onemli biliyorsun en yakin ornek olarak beni dusunursek o yuzden hic moral bozmuyoruzValla gittimde ne bileyim çok umitli değilim kendimdenYücel Bey ilk tedavideki yumurta gibi kötü değil ikinci tedavideki kadar iyi değil bu son tedavi iki tedavi arasında diyebiliriz dedi. Orta halli anlayacağın. Gonalf 450 kullanıyorum 262,5 doz alıyorum. Yumurta durumlarım aşağıda paylaştığım gibi. Ctesi tekrar gideceğim. bakalım ya
Sağ taraf
12,5
10
7
7
2 küçük
Sol taraf
12
10
9
7,5
7
Yaa canım benim ne güzel motive ediyorsunAslinda pek de kotu degil durumun canim, eger minikler bu ilac dozuna cevap verirse buyukler catlamadan guzel sayi toplarlar. Ama sayi degil kalite onemli biliyorsun en yakin ornek olarak beni dusunursek o yuzden hic moral bozmuyoruz
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim , kimsenin umutlarini bosa cikarmasin en kisa zamanda hepimize bu essiz mutlulugu yasatsin en saglikli haliyleBenimde 1 tane gitmisti dun sağlıksız haberini aldımsiz güzel sonuçlar alırsınız insallh, rabbim yardımcınız olsun
Cidden çok yorucu bu sefer çok yorulduğumu hissediyorum. Bir daha istanbul bana çok zor olur zatenAllah hepimizin yardimcisi olsun canim , kimsenin umutlarini bosa cikarmasin en kisa zamanda hepimize bu essiz mutlulugu yasatsin en saglikli haliyle
Yok yok hayır . ..Ailemizde genetik hastalıgı olan yok doktorlar da ilk goruşmede onu sordu bizim bildiğimiz yok bizde de1.5 senedir gebelik hiç oluşmaddı ancak probem bende düşük amh ve tüpler .doktora da sorduk oda sizde hic gebelik oluşmamış genetiğe gondermeye gerek yok dedi ilk etapta ama bilemeyiz ki acaba oncesinde kontrol ettirmek gerekir mi yoksa kan degerlerinde ya da eşimin sperm degerlerinden falan anlaşılma sansı olur mu ?
misal morfoloji ya da hız düşüktür sayı azdır genetik olabilir deniyor mu ? şimdi tam herşeyi oturtturduk derkn bir de bu cıakrsa daha da uzayacak
Insallh canim insallh , rabbim emeklerimizin karşılığını saglikli ve hayırli bir evlatla verir insallh, dua edip sabırla beklemekten başka çaremiz yokAllah hepimizin yardimcisi olsun canim , kimsenin umutlarini bosa cikarmasin en kisa zamanda hepimize bu essiz mutlulugu yasatsin en saglikli haliyle
Canim nasildi bugünkü kontrolün, sıkıntı yok değil mi ?Cidden çok yorucu bu sefer çok yorulduğumu hissediyorum. Bir daha istanbul bana çok zor olur zatenoldu oldu artık
bizde 4 ve 15. genlerde var dediler canım translakasyonSuper haber, maşallahsizde hangi translokasyon vardi?
Bizimkinden farklı,bizimkisi 13-14 idi..siz transferi bekliyorsunuz değil mi?bizde 4 ve 15. genlerde var dediler canım translakasyon
Cok haklısınız o kadar yorucu süreçler ki..hepimiz aynı yoldayız.. Insallah bu sefer olacak..Yeter ki kendinizi buna inandırın, motive edin lütfen, hepimiz dua ediyoruz,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacakCidden çok yorucu bu sefer çok yorulduğumu hissediyorum. Bir daha istanbul bana çok zor olur zatenoldu oldu artık
Pai homozigot olunca durum değişiyor mu acaba ?Benim de pai heterozigot bir doktor muhakkak enox ve coraspin başla dedi bir diğeri gerek yok toplumun yarısı heterozigottur dedi. Ben de pubmed den baya makale okudum ve pai ile düşüklerin bağlantılı olmadığı sonucuna vardım. 12 haftam yarın doluyor. Allah pişman etmesin. Ben kullanmamaya, Memorial a güvenmeye karar verdim.
evet histereskopi sonrası transfer olucam inşallah canım seninde sağlıklı gelir inşallahBizimkinden farklı,bizimkisi 13-14 idi..siz transferi bekliyorsunuz değil mi?
Hadi allah yardımcın olsun canımGayet güzel. İlk önce yumurta toplama işlemi yapılacak. Sonra laparoskopi ile tüplerim alınacak (tüplerim tıkalı ve hidrosalpinks), ameliyattan sonra iki ay iyileşme sürecim varmış. Sonrasında da hayırlısıyla transfer yapılacak
Yok valla orta halli dedikten sonra çok hevesim kalmadı işin açıkçasıCok haklısınız o kadar yorucu süreçler ki..hepimiz aynı yoldayız.. Insallah bu sefer olacak..Yeter ki kendinizi buna inandırın, motive edin lütfen, hepimiz dua ediyoruz,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak
Sayılar aşağıdaki gibi işte. Yani orta halli bir durumum var. Bu tabloda 5 tane toplanır gibi görüyorum. Diğerleri büyür mü bilemedim. 5. Gün takibi ve pgt derken elimde kalmaz sanıyorum. Alıştım artık 3. OluncaCanim nasildi bugünkü kontrolün, sıkıntı yok değil mi ?
Insallah benim de sağlıklı gelir ise bende aynı şekilde histereskopi olacağım.evet histereskopi sonrası transfer olucam inşallah canım seninde sağlıklı gelir inşallah
Hep diyoruz yumurtaya can veren Allah..muhtesem kaliteli olup tutmayan da oluyor,en kalitesiz embriyonun tuttuğu da oluyor..burada nasip devreye giriyor, insallah dualarımız ile cümlemize hayirla sağlıkla nasip olurYok valla orta halli dedikten sonra çok hevesim kalmadı işin açıkçasıbakalım bitsin artık evime döneyim bekleyeyim modundayim inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Cihangir hoca yaptı benim ameliyatı 15 bin TL verdikNe kadar verdiniz peki ?
Bizde şişme yok ancak sol tüp de hasar var dendi ameliyat olma ve olmama arasında kararsızım .Doktorlar da net bişey diyemiyorlar cihangir hoca varmış özellikle onunla görüşmemi istediler ancak fiyatlar inanılmaz geldi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?