Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnsallah o tek embriyo bekledigin mutlu haberi versin sana , ezan da okunuyor insallah Allah nasip etsin
Canim hic bilmiyorum ne yapti benimki insallah Allahin izniyle sonu guzel olsun diyebiliyorum sadece
Yaaa çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.. inşallah Rabbım sana da bana da tüm isteyenlere nasip etsin insallah sen den gelecek güzel.haberlrin eli kulağında

İnşallah seninde yüzün güler canım benim. Baksana yine iyisin sağlıklı embriyon gelmiş 3. Tedaviye geldim ikidir boştu eller zaten. Bakalım 3. Yü bekliyoruz sen zaten güçlü kadınsın üzülme

İnşallah seninde yüzün güler canım benim. Baksana yine iyisin sağlıklı embriyon gelmiş 3. Tedaviye geldim ikidir boştu eller zaten. Bakalım 3. Yü bekliyoruz sen zaten güçlü kadınsın üzülme
Insallh canim , tesekkur ederim.. Cok dua edelim canim , rabbim bunda elini boş çevirmesin , duadan başka elimizden birsey gelmiyor

Bana hayal gibi bir sey valla inşallah iyi haberler veiririm
Canımcım nasibin neyse hangi zamandaysa verir Rabbim üzme kendini her şerde bir hayır vardır. Olmadığından sonraki süreçte ben o kadar çok şeyler yaşadım ki ( bu 4. Denemem) hep gösterdi bana olsaydı çok zorluklar yaşayacaktım . O yüzden sabır ve tevekkül açılan eli boş göndermez Rabbim.

Benim Memorial Hastanesi'nde 3. İzmir'de 3 daha var toplamda 6. Oluyor oof ooff. Bakalım inşallah şaşırırım inşallah

Arkadaşlar eczaneler arasında çok fazla fiyat farkı varmış. En uygun nerede satılıyor? Araştırdınız mı?

Arkadaşlar eczaneler arasında çok fazla fiyat farkı varmış. En uygun nerede satılıyor? Araştırdınız mı?
Merhaba, hastanenin onerdigi eczanede fiyatlar cok yuksek ordan almayin bu benim fikrim tabi!, Ates eczanesini arayin Sisli Memorialda tedavi gordugunuzu soyleyin guzel indirim yapiliyor. Ben ilaclarimi almadan arastirmistim ve aldigim fiyatlari kendi eczaneme soyleyince onlar da ayni fiyata indirmisti kendi eczanemden almistim. Hayirli olsun tedaviniz bu arada

Çok teşekkür ederim. Deniz eczanesinden aldım. Gonal f 450’yi 550 TL ye aldım. Antibiyotik hap(2 kutu) ve folik asiti de 70 TL ye.

Zitrotek hapı ikisini birlikte mi alacaktım? İçinde iki tane hap var. Sanki öyle söyledi ama emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…