Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

olumsuz düşünme canımm . Pozitif düşün. Herşey şahane olacak

Ben bu hafta her gün merkeze gittim kadrolu çalışan gibi. Geçen hafta da gitmiştim . Sizleri de her gün çağırdılar mı ? Beni her gün çağırdılar bu hafta . İnşallah yarın çağırmazlar büyük ihtimal bu akşam çatlatma iğnesi olursun dediler . Cumartesi de toplama. Artık toplansın yumurtalar yoksa ben çatlayacağım yumurtadan önce. Çok uzun sürdü benim .

Yaa kiyamam zor bir surec gercekten ama az kalmis , insallah sonu da guzel olur hergun gitmedim hic ama son gunlerde yumurta durumunu kacirmamak icin daha sikilasiyor takip ..

Yok valla orta halli dedikten sonra çok hevesim kalmadı işin açıkçası bakalım bitsin artık evime döneyim bekleyeyim modundayim inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Hiç kalitesine takılmayın. Ve umutsuz düşünmeyin bu konu için benim geçen ay transfer edilen embriyom için hem embriyolog hem doktorum o kadar güzel şeyler söylemişlerdi ki işte çok iyi sanki dondurulmamış gibi hiç bozulma yok, kalitesi harika vs. Ama sonuç tutmadı. Embriyo sağlıklı olup tutunacak olduktan sonra kalitesi hiç önemli değil bence okuduklarım gördüklerim kadarıyla. O yüzden kaliteyi boşverip umarım sağlıklı olur ve anneciğine tutunur diye dua edelim

Bende bu hafta 4 kez geldim gonalf 250 -300 arası bir doz bıraktım kan odasına hepinize bol Şans rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım benim de yumurta kısıtlı 7-8 ancak çıkar üstelik benim pgtye de gitmesi lazım 5. Güne ulaşacak da gidecek bakalım. Bir kaç tane olsun bizim olsun kaliteli olsun . Üzülme bak 20 civarı yumurta toplanıp 3-4 dölenen var .Kaliteli olsun inşallah . Hakkımızda hayırlısı olsun

Yaa kiyamam zor bir surec gercekten ama az kalmis , insallah sonu da guzel olur hergun gitmedim hic ama son gunlerde yumurta durumunu kacirmamak icin daha sikilasiyor takip ..
Sağol canım benim ilk denemem bennim,bu kadar zahmetli olduğunu bilmiyordum . Allah bu yolda uğraşan herkesin kucağını hemen doldursun . Bir kızım var doğal yoldan olmuştu şimdi bakıyorum Bence tüp bebek anneleri ekstra ekstra anneler . Çok emek ,çok dua ,çok uğraş var . Hepimiz güzel sonuçlar alırızı inşallah

Ben cektirdim evet .bende amh da düşük sol tüp de ucundan tıkanıklık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…