olumsuz düşünme canımm . Pozitif düşün. Herşey şahane olacakSayılar aşağıdaki gibi işte. Yani orta halli bir durumum var. Bu tabloda 5 tane toplanır gibi görüyorum. Diğerleri büyür mü bilemedim. 5. Gün takibi ve pgt derken elimde kalmaz sanıyorum. Alıştım artık 3. Olunca
Sağ taraf
12,5
10
7
7
2 küçük
Sol taraf
12
10
9
7,5
7
Çok teşekkür ederim canımHadi allah yardımcın olsun canım
Yaa kiyamamBen bu hafta her gün merkeze gittim kadrolu çalışan gibi. Geçen hafta da gitmiştim . Sizleri de her gün çağırdılar mı ? Beni her gün çağırdılar bu hafta . İnşallah yarın çağırmazlar büyük ihtimal bu akşam çatlatma iğnesi olursun dediler . Cumartesi de toplama. Artık toplansın yumurtalar yoksa ben çatlayacağım yumurtadan önce. Çok uzun sürdü benim .
insallah guzel sonuclar alirsin birdaha gelmezsin canim.Cidden çok yorucu bu sefer çok yorulduğumu hissediyorum. Bir daha istanbul bana çok zor olur zatenoldu oldu artık
İnşallah canımolumsuz düşünme canımm . Pozitif düşün. Herşey şahane olacak
Yaa demi valla inşallah hayallerimiz gerçek olsuninsallah guzel sonuclar alirsin birdaha gelmezsin canim.bebelerini gezmeye getirirsin sizin icin buralarda az yol gelmedik diye anlatirsin , mutlu anilarin olsun insallah
Hiç kalitesine takılmayın. Ve umutsuz düşünmeyin bu konu için benim geçen ay transfer edilen embriyom için hem embriyolog hem doktorum o kadar güzel şeyler söylemişlerdi ki işte çok iyi sanki dondurulmamış gibi hiç bozulma yok, kalitesi harika vs. Ama sonuç tutmadı. Embriyo sağlıklı olup tutunacak olduktan sonra kalitesi hiç önemli değil bence okuduklarım gördüklerim kadarıyla. O yüzden kaliteyi boşverip umarım sağlıklı olur ve anneciğine tutunur diye dua edelimYok valla orta halli dedikten sonra çok hevesim kalmadı işin açıkçasıbakalım bitsin artık evime döneyim bekleyeyim modundayim inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Hayırlısı olsun canım benim de yumurta kısıtlı 7-8 ancak çıkar üstelik benim pgtye de gitmesi lazım 5. Güne ulaşacak da gidecek bakalım. Bir kaç tane olsun bizim olsun kaliteli olsun . Üzülme bak 20 civarı yumurta toplanıp 3-4 dölenen var .Kaliteli olsun inşallah . Hakkımızda hayırlısı olsunSayılar aşağıdaki gibi işte. Yani orta halli bir durumum var. Bu tabloda 5 tane toplanır gibi görüyorum. Diğerleri büyür mü bilemedim. 5. Gün takibi ve pgt derken elimde kalmaz sanıyorum. Alıştım artık 3. Olunca
Sağ taraf
12,5
10
7
7
2 küçük
Sol taraf
12
10
9
7,5
7
Canım arkadaşımın 3 günlük taze transfer 2. Kalite 1,5 yaşında fıstığı var nasip bu işlerYaa demi valla inşallah hayallerimiz gerçek olsun
Sağol canım benim ilk denemem bennim,bu kadar zahmetli olduğunu bilmiyordum . Allah bu yolda uğraşan herkesin kucağını hemen doldursun . Bir kızım var doğal yoldan olmuştu şimdi bakıyorum Bence tüp bebek anneleri ekstra ekstra anneler . Çok emek ,çok dua ,çok uğraş var . Hepimiz güzel sonuçlar alırızı inşallahYaa kiyamamzor bir surec gercekten ama az kalmis , insallah sonu da guzel olur hergun gitmedim hic ama son gunlerde yumurta durumunu kacirmamak icin daha sikilasiyor takip ..
Benim gibi ben de pazartesiden beri geliyorum her gün . Sizin yumurta ne zaman toplanacak ?Bende bu hafta 4 kez geldim gonalf 250 -300 arası bir doz bıraktım kan odasına hepinize bol Şans rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Toplandı bugün 4. Denemem nasip artıkBenim gibi ben de pazartesiden beri geliyorum her gün . Sizin yumurta ne zaman toplanacak ?
Benim gibi ben de pazartesiden beri geliyorum her gün . Sizin yumurta ne zaman toplanaca
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar gelsinToplandı bugün 4. Denemem nasip artık
8 canımHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar gelsinkaç yumurta toplandı?
Ben cektirdim evet .bende amh da düşük sol tüp de ucundan tıkanıklık varYok yok hayır . ..
Sperm de anlaşılabilcek bir problem değil . Direk kan tahliliyle oluyor bu Karyotip Kromozom Analizi .
Keza bazı doktorlar şunu da söyler “ araştırmalara göre rahim filmi çekilen kadınlar yaklaşık 3-4 ay sonrasında hamile kalabilirler” siz çektirmişsiniz sanırım ki tüpleriniz de ne problem var?
Sağol canım inşallahİnşallah güzel haberler gelir bundan sonrası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?