Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne kadar kalbi güzel bi insansin dualarin icin coook sagol su zamanda en ihtiyacimiz olan sey bu ☺
Insallah Allah ım hepimize nasip etsin
Bu arada evet dondurulmuslarim var 2 tane pgt yapildi 1 i transfer edildi digeri duruyo halla
Bi sure ara verdim ☺

Canım transfere yakın zamanda enfeksiyon riskine karşın korunmasız ilişkiyi önermiyorlar.

Canımmm evet tam da yazdığın gibi test günüm insallah bu son olur, dilerim hepimizin bu son tedavisi olur
Güzel kalbine bir kez daha teşekkür ederim

Tup bebek tedavisinde dogum kontrol hapi kullanildigini bilmiyodum ama tedaviye istenildigi zaman baslanmiyo adet olduktan 2 gun sonra tedaviye baslaniyo

Teşekkür ederim canım ben de öyle düşündüm ama yine de bir umut çatlatma iğnesi de olunca acaba mı olduk

Catlatma ignesinden sonra iliski yasak diye biliyorum ben

Zaten bu hapı biraktiktan 2-3 gün sonra lekelenme vs. Oluyormuş.ama hala anlayamadim
Sanirim o hastanede tedavi biraz daha farkli ilerliyo cunku memorialde ben daha duymadim dogum kontrol hapi kullanildigini
Ama isini sansa birakma iyi arastir gerekiyosa doktorunu degistir madem izini varmis
Insallah hakkinda hayirlisi olur

cgdm5525 bir kere harikasın hepimizi ayrı takip edip notlarını alman benim için buradaki tüm arkadaşlarım çok değerli yoldaşız birbirimizi anlayınız senin vesilenle herkesin gönlüne göre versin. Bacım ben umutlu değilim 6. Tedavi ama net bir tespit o bu yok bir sağlıklı bulupta transfere gelemedik. Zaten ben maksimum 6-7 toplanıyor. Bu tedavide 6-7 toplanır mı muamma 5 anca toplanır gibi buda bende umutsuzluk yarattı. 5. Embriyosu olacak ve pgtye gidecek zorlu yol. Geçen 3 tane gitti de sağlıksız geldi. Ahh ahh zor yarın kontrolüm var. Belki o zaman toplama tarihi için sinyalleri verir. Sen ne durumdasın

Allah o adamı bildiği gibi yapsın, ukala , saygısız adam. Muayene olmayı kabul etmedim diye benimle alay etti, ben görüşmeye geldim dedim 800 km sadece yüzümü görmeye mi geldin dedi. Verdiği bilgilerin tamamı yanlıştı. İyisi hemen kaçıp memorialde başladım. Bilimsellikten uzak biri, istenilen zamanda başlanılmaz, yumurta takipleri yapılmalı adetin 2. Günü başlanmalı

Beni de ikinci tedavide çok çağırmışlardı. Bu tedavide çok çağırmadılar hayırlısı olsun canım
Hani sana bahsetmiştim ya 6da3 sağlıklı gelen son tedaviden. O zaman kontrollerde 5-6 anca büyük sayılıyor doktor da 4 ya da 5 toplanır fazlası olmaz diyordu. Opu sonrası Melih bey odaya gelip 9 yumurta aldık diyince anestezi etkisi demiştim herhalde inanamamistim. Getirdikleri kağıtta 9 rakamına defalarca bakıp anca ikna oldum. O küçük folikullerin içinden de olgun çıkmış meğer, hatta 3 sağlıklınin 2 si o ufak olanlardandi. 6. Gün pgt uyumlu olmuşlardı. Sen duanı et bol bol, içini sıkma ferah tut. Allah en güzelini nasip etsin, inşallah mutlu sona yaklaştırsin sizi..

Normal şartlarda 1 Haziran günü muayene odasında olacaktım ama malesef olmadı bunun sebebi bulunduğum şehirde ki drların yeteri kadar bilgi sahibi olmamaları ..
Nasipse 1 Ağustos’da ordayım ...

Hiiiç öyle umutsuzluğa kapılma , nerde ne olcak hiç belli olmaz . Aslında şu düşünce tavrın hoşuma gitti , belki umutsuz düşüncelerin var ama rahatsın , stresin sanki bi tık az ... Belki bu durum bi mucizeye gebedir

Allah insallah bize de senin opun, transferin icin dua etmeyi nasip etsin

6. haftadayiz, daha cok kucuk oldugu icin doktor.kalbi dinletmeyi tercih etmedi ama pitpit kalp hareketlerini izleyebildik. Kalp atisi dinlemek Memorialdeki son randevuya nasip.olacak haftaya

Allah insallah once bu basliktaki sonra forumdaki cabalayan herkese nasip eder, bu asamalara gelmeyi ve ilerlemeyi

Pek yazmasam da hep takipteyim. Civcivi ben de cok merak ediyorum, umarim iyidir

Merhaba arkadaşlar taze ya da donmus transfere nasıl karar veriyorlar. Donmuş transfer için belli bir hazırlık süreci var galiba yazdiklarinizdan öyle anladım. Taze transfer için bir kontrol yapılmıyor mu? Diyelim 3. veya 5. gün transferine kara verildi önden bir hasteneye gidip rahim kalınlığı normal mi, herhangi bir problem var mı diye bakıyorlar mı? Yoksa gel bugün transferiniz mi yapiliyor deniliyor?

adet olunca başlanıyor tedaviye. allah allah enteresan ilk kez duyuyorum

Selamlar arkadaşlar 🖐, ben de yurtdışında başarısız olan tedavim sonrasında Memorialda tedavi olmaya karar verdim. Yaşım 35, yumurta rezervim oldukça düşük, translokasyonum olduğu için de pgtli yaptıracağız. Başarı ihtimali çok düşük görünüyor ama hakkımızda hayırlısı bakalım gelen günler neler gösterecek.

hayrusz arkadaşım sağolsun süreçle ilgili çok güzel yardımcı oldu, baya bir bilgi verdi. Geçen hafta da Soner beyle ön görüşme yaptık. Ağustosta adetten 5-6 gün önce gidip muayene+tahliller+hsg yaptıracağım. Bir terslik olmazsa ondan 1 hafta sonra da tedaviye başlayacağız. Herhangi bir tavsiyeniz varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese süreçlerinde kolaylıklar ve bol şans diliyorum ❤

Hayirli ugurlu olsun. hayrusz benim de tedavi kararima sekil veren cok kiymetli bir arkadasim oldu ben de pgtciyim, beni cok guzel yonlendirmisti, hakkini odeyemem insallah biz de onun gibi saglikli ve rahat bir gebelik geciririz ben pozitif sonucumu aldim ama henuz yeni oldugu icin yuregim hep agzimda
Pgt setup olmayacaksa surec cok da uzamaz, insallah birkac aya guzel haberini aliriz

Canım benim çok teşekkür ederim. Bugün Yücel Bey olumlu konuştu şansımızın döndüğüne dair iyi toplama olur iyi görüyorum dedi. 6 falan gelir dedi enazindan haftasonu ilaca devam dedi. Çarşamba yada zorlama imkanı olursa Perşembe toplama yaparız dedi güzel haberler veririm inşallah oof oooff

Sağ taraf
17
15
12
11,5
Sol taraf
16
15,5
12,5
17,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…