- 3 Haziran 2021
- 50
- 21
- 3
- 25
Ne kadar kalbi güzel bi insansin dualarin icin coook sagol su zamanda en ihtiyacimiz olan sey bu ☺@Civcivle01 transferinden hala güzel haber almayı bekliyoruz ,inş mutluluktan unutmuşsundur haber vermeyi ..
Kumrusumru Yarın sabah 3,5 yaşındaki hanım kıza kardeş için dualarımda olucaksın , Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin . Sağlıklı yumurtacıklar olsun .
eluard @Rosang @dengtev taze hamişler, kaçıncı haftadasınız ?
@Esra00034 Sürece başladın mı ?
pucky06 11 taneden 4 tane sağlıklı gelmesi az ama buna çoook şükür diyelim , transfere haber edersin zaten de şunu sormak istiyorum , tedaviye başlamadan önce eşinde ve sende herhangi bi kromozom sıkıntısı yoktu değil mi ?
N Nesliist 2 tane dondurulmuşun mu vardı ? Tekrar deneme yapıcaktın ,gelişme var mı ?
@beyhude58 Histereskopi oldun mu ?
S Saylove Madem 6. tedavin ,tecrüben büyük .. O halde 6. tedavin nokta atışın olsun inşAllahOPU tarihin belli mi ?
Nameless Warrior Rabbim bu sefer ki tedavinde yüzünü güldürsün inşAllah .
12 tane kalan embriyo vardı ,dondurdun mu ?
@rededa 2. transferin ne zaman ? İlki negatifti demi ?
P Papatya_14 Senin 1 tanemiydi pgt li ... Sanki ara vermek istiyordun sanırım , dondurulmuşların da vardı ...Yanlış hatırlıyo olabilirim ksr bakma
Guney_ 29 Haziran test gününüz değil mi ? Allahım inşAllah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın , bu son tedavin olsun .. Rabbimden her kadın için dileğim bu .. Herşey bizler için , inşAllah olacak ...
@Nurnur1010 Yani elinizde pgt li 1 embriyo mu mevcut ?
@Nhlky Aslında tekrar yumurta toplanması havuzlama işlemi falan olması sizin için ideal , dr ne diyor peki ? Şuan 1 embriyo varsa ..
@brcmmm Kaderdaşım
Kalbini ferah tut, Allahın izniyle o tertemiz gelecek , hep böyle düşün , inan senin için çok dua ediyorum . Eşimle bile paylaştığımda "İnşAllah olur , bize de umut olur" demişti. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin ..
Herbirinizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ..
Opu günlerinizde veya transferlerinizde evimde okuyabildiğim sureleri okuyorum .
Kalpten inanıyor ve Rabbime her darda kalan için sığınıyorum ...
Sevgiler
Canım transfere yakın zamanda enfeksiyon riskine karşın korunmasız ilişkiyi önermiyorlar.Arkadaşlar ilaçlı transfer olcaktım fakat kendiliğinden yumurtamda gelisti dün çatlatma iğnesi yaptım spontane ilişki öneriliyor mu yine de kendiliğinden şansı arttırsak mı yoksa yasak mı bilemedim soramadımda bilen var mı
Canımmm evet tam da yazdığın gibi test günüm insallah bu son olur, dilerim hepimizin bu son tedavisi olur@Civcivle01 transferinden hala güzel haber almayı bekliyoruz ,inş mutluluktan unutmuşsundur haber vermeyi ..
Kumrusumru Yarın sabah 3,5 yaşındaki hanım kıza kardeş için dualarımda olucaksın , Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin . Sağlıklı yumurtacıklar olsun .
pucky06 11 taneden 4 tane sağlıklı gelmesi az ama buna çoook şükür diyelim , transfere haber edersin zaten de şunu sormak istiyorum , tedaviye başlamadan önce eşinde ve sende herhangi bi kromozom sıkıntısı yoktu değil mi ?
N Nesliist 2 tane dondurulmuşun mu vardı ? Tekrar deneme yapıcaktın ,gelişme var mı ?
S Saylove Madem 6. tedavin ,tecrüben büyük .. O halde 6. tedavin nokta atışın olsun inşAllahOPU tarihin belli mi ?
P Papatya_14 Senin 1 tanemiydi pgt li ... Sanki ara vermek istiyordun sanırım , dondurulmuşların da vardı ...Yanlış hatırlıyo olabilirim ksr bakma
Guney_ 29 Haziran test gününüz değil mi ? Allahım inşAllah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın , bu son tedavin olsun .. Rabbimden her kadın için dileğim bu .. Herşey bizler için , inşAllah olacak ...
@Nhlky Aslında tekrar yumurta toplanması havuzlama işlemi falan olması sizin için ideal , dr ne diyor peki ? Şuan 1 embriyo varsa ..
@brcmmm Kaderdaşım
Kalbini ferah tut, Allahın izniyle o tertemiz gelecek , hep böyle düşün , inan senin için çok dua ediyorum . Eşimle bile paylaştığımda "İnşAllah olur , bize de umut olur" demişti. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin ..
Opu günlerinizde veya transferlerinizde evimde okuyabildiğim sureleri okuyorum .
Sevgiler
Tup bebek tedavisinde dogum kontrol hapi kullanildigini bilmiyodum ama tedaviye istenildigi zaman baslanmiyo adet olduktan 2 gun sonra tedaviye baslaniyoMerhaba arkadaşlar biz de tedavi görüyoruz bahcelide Güvenç beyde. Normalde Güvenç bey 21 gün yasmini (doğum kontrol hapı) kullan ve 2-3 gün içinde tedaviye baslanacakti ama geçen görüştük ve 11 gün kullanmamı ve 2-3 gün içinde tedaviye başlayacağını söyledi (izin durumu varmış) benim merak ettiğim tüp bebek tedavisine istenilen zaman baslananiliyor mu bu durum aceba normal mi
Catlatma ignesinden sonra iliski yasak diye biliyorum benArkadaşlar ilaçlı transfer olcaktım fakat kendiliğinden yumurtamda gelisti dün çatlatma iğnesi yaptım spontane ilişki öneriliyor mu yine de kendiliğinden şansı arttırsak mı yoksa yasak mı bilemedim soramadımda bilen var mı
Zaten bu hapı biraktiktan 2-3 gün sonra lekelenme vs. Oluyormuş.ama hala anlayamadimTup bebek tedavisinde dogum kontrol hapi kullanildigini bilmiyodum ama tedaviye istenildigi zaman baslanmiyo adet olduktan 2 gun sonra tedaviye baslaniyo
Sanirim o hastanede tedavi biraz daha farkli ilerliyo cunku memorialde ben daha duymadim dogum kontrol hapi kullanildiginiZaten bu hapı biraktiktan 2-3 gün sonra lekelenme vs. Oluyormuş.ama hala anlayamadim
@Civcivle01 transferinden hala güzel haber almayı bekliyoruz ,inş mutluluktan unutmuşsundur haber vermeyi ..
@brcmmm Kaderdaşım
Sevgiler
Allah o adamı bildiği gibi yapsın, ukala , saygısız adam. Muayene olmayı kabul etmedim diye benimle alay etti, ben görüşmeye geldim dedim 800 km sadece yüzümü görmeye mi geldin dedi. Verdiği bilgilerin tamamı yanlıştı. İyisi hemen kaçıp memorialde başladım. Bilimsellikten uzak biri, istenilen zamanda başlanılmaz, yumurta takipleri yapılmalı adetin 2. Günü başlanmalıMerhaba arkadaşlar biz de tedavi görüyoruz bahcelide Güvenç beyde. Normalde Güvenç bey 21 gün yasmini (doğum kontrol hapı) kullan ve 2-3 gün içinde tedaviye baslanacakti ama geçen görüştük ve 11 gün kullanmamı ve 2-3 gün içinde tedaviye başlayacağını söyledi (izin durumu varmış) benim merak ettiğim tüp bebek tedavisine istenilen zaman baslananiliyor mu bu durum aceba normal mi
Hani sana bahsetmiştim ya 6da3 sağlıklı gelen son tedaviden. O zaman kontrollerde 5-6 anca büyük sayılıyor doktor da 4 ya da 5 toplanır fazlası olmaz diyordu. Opu sonrası Melih bey odaya gelip 9 yumurta aldık diyince anestezi etkisi demiştim herhalde inanamamistim. Getirdikleri kağıtta 9 rakamına defalarca bakıp anca ikna oldum. O küçük folikullerin içinden de olgun çıkmış meğer, hatta 3 sağlıklınin 2 si o ufak olanlardandi. 6. Gün pgt uyumlu olmuşlardı. Sen duanı et bol bol, içini sıkma ferah tut. Allah en güzelini nasip etsin, inşallah mutlu sona yaklaştırsin sizi..Beni de ikinci tedavide çok çağırmışlardı. Bu tedavide çok çağırmadılar hayırlısı olsun canım
Normal şartlarda 1 Haziran günü muayene odasında olacaktım ama malesef olmadı bunun sebebi bulunduğum şehirde ki drların yeteri kadar bilgi sahibi olmamaları ..cgdm5525 bir kere harikasın hepimizi ayrı takip edip notlarını alman benim için buradaki tüm arkadaşlarım çok değerli yoldaşız birbirimizi anlayınız senin vesilenle herkesin gönlüne göre versin. Bacım ben umutlu değilim 6. Tedavi ama net bir tespit o bu yok bir sağlıklı bulupta transfere gelemedik. Zaten ben maksimum 6-7 toplanıyor. Bu tedavide 6-7 toplanır mı muamma 5 anca toplanır gibi buda bende umutsuzluk yarattı. 5. Embriyosu olacak ve pgtye gidecek zorlu yol. Geçen 3 tane gitti de sağlıksız geldi. Ahh ahh zor yarın kontrolüm var. Belki o zaman toplama tarihi için sinyalleri verir. Sen ne durumdasın
Allah insallah bize de senin opun, transferin icin dua etmeyi nasip etsin@Civcivle01 transferinden hala güzel haber almayı bekliyoruz ,inş mutluluktan unutmuşsundur haber vermeyi ..
@brcmmm Kaderdaşım
Sevgiler
adet olunca başlanıyor tedaviye. allah allah enteresan ilk kez duyuyorumMerhaba arkadaşlar biz de tedavi görüyoruz bahcelide Güvenç beyde. Normalde Güvenç bey 21 gün yasmini (doğum kontrol hapı) kullan ve 2-3 gün içinde tedaviye baslanacakti ama geçen görüştük ve 11 gün kullanmamı ve 2-3 gün içinde tedaviye başlayacağını söyledi (izin durumu varmış) benim merak ettiğim tüp bebek tedavisine istenilen zaman baslananiliyor mu bu durum aceba normal mi
Hayirli ugurlu olsun.Selamlar arkadaşlar 🖐, ben de yurtdışında başarısız olan tedavim sonrasında Memorialda tedavi olmaya karar verdim. Yaşım 35, yumurta rezervim oldukça düşük, translokasyonum olduğu için de pgtli yaptıracağız. Başarı ihtimali çok düşük görünüyor ama hakkımızda hayırlısı bakalım gelen günler neler gösterecek.
hayrusz arkadaşım sağolsun süreçle ilgili çok güzel yardımcı oldu, baya bir bilgi verdi. Geçen hafta da Soner beyle ön görüşme yaptık. Ağustosta adetten 5-6 gün önce gidip muayene+tahliller+hsg yaptıracağım. Bir terslik olmazsa ondan 1 hafta sonra da tedaviye başlayacağız. Herhangi bir tavsiyeniz varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese süreçlerinde kolaylıklar ve bol şans diliyorum ❤
Canım benim çok teşekkür ederim. Bugün Yücel Bey olumlu konuştu şansımızın döndüğüne dair iyi toplama olur iyi görüyorum dedi. 6 falan gelir dedi enazindanHani sana bahsetmiştim ya 6da3 sağlıklı gelen son tedaviden. O zaman kontrollerde 5-6 anca büyük sayılıyor doktor da 4 ya da 5 toplanır fazlası olmaz diyordu. Opu sonrası Melih bey odaya gelip 9 yumurta aldık diyince anestezi etkisi demiştim herhalde inanamamistim. Getirdikleri kağıtta 9 rakamına defalarca bakıp anca ikna oldum. O küçük folikullerin içinden de olgun çıkmış meğer, hatta 3 sağlıklınin 2 si o ufak olanlardandi. 6. Gün pgt uyumlu olmuşlardı. Sen duanı et bol bol, içini sıkma ferah tut. Allah en güzelini nasip etsin, inşallah mutlu sona yaklaştırsin sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?