Canım kaçıncı denemen bilmiyorum. Çok zor biliyorum. Ama umudu kaybetmek yok biraz gücünü yine denersin neden olmasın ki ..Tesekkur ederim canim basindna beri destegine ilgine fakat malesef yine olmadi, nasip degilmis diyorum artik tedavi olmiycam Allah isteyenlere versin benden buraya kadar… insallah herkes tez zamanda yavrusuna sağlıkla kavusur kimsenin kucagi bos kalmasin
Canım pco mu var. Benimde 4ün üzerinde birşeydi. Doktor bir problem yok demişti.Kızlar benim çapa üniversite hastanesinde amh 5.24 çıkmıştı nisan ayında. Memeorialdeki doktorum tekrar burada da bakmamız gerekiyor dedi kanımı vermiştim bugün çıkmış 6,24çok mu yüksek acaba
Benim kendiliğinden bir hamileliğim oldu trizomi 21 imis kalbi durdu. Sonra uzun süre yine kendimiz denedik olmayınca hastaneler zaten 35 yastan ve böyle öykü olduğu için pgt ye yönlendirdi. Kaldı ki haklılar daha önce Memorial da yine 1 tedavide 1 embriyo pgt den sağlıksız geldi. 2. Tedavide 3 tane gitti yine sağlıklı çıkmadı sağlıksız e buda doğru yoldayız böyle devam pgt de vazgeçmiyoruz dedirttiumudunu kırma diye dedim size neden pgt yapılıyor peki genetikte sorun yoksa. bende beklemiyordum ama 1 tanede olsa umut işte inşallah tutunur bakalım nasip canım zor zor çok zor süreç :/
Ay hadi bakalım çok heyecanlıİnşallah 5. Güne gider pgtden sağlıklı gelir canımmmgüzel haberlerini alalım yarın benim de pgtye gidecek yarın belli olacakmış bakalım . Bana semra hanım 1 ay rahim dinlendirme ağustosta da transfer olur dedi .
Yani doktor pco görünümü çok fazla yok dedi. Adetlerim düzenli. Kilom normal. Anlamadım. Böyle olduğunda yumurta kalitesizliği mi oluyordu. Biraz moralim bozulduCanım pco mu var. Benimde 4ün üzerinde birşeydi. Doktor bir problem yok demişti.
Benimde adetlerim düzenli hormon değerlerim normal öyle çok aşırı bir kilomda ama pco görünümü var dedi. Hayır öyle düşünmeyin bir sürü yumurtanız ve embriyonuz olacak diye düşününYani doktor pco görünümü çok fazla yok dedi. Adetlerim düzenli. Kilom normal. Anlamadım. Böyle olduğunda yumurta kalitesizliği mi oluyordu. Biraz moralim bozuldu
Bende tam tersi oldu. Ben de Dicle üniversitesinde ölçtürdüğümde 5.03 tü. Memorial de 3.96 çıktı. Bizimki daha doğru dedi Yücel beyKızlar benim çapa üniversite hastanesinde amh 5.24 çıkmıştı nisan ayında. Memeorialdeki doktorum tekrar burada da bakmamız gerekiyor dedi kanımı vermiştim bugün çıkmış 6,24çok mu yüksek acaba
Benim 3 un üstündeydi adetlerim düzenli kilom, hormanlar normal kıllanma vs pco düşündürecek hiçbir şey yok ama pco varmış. Hiç üzülme, yumurta kalitesi değil sayısını gösterir. Bir sürü embriyo elde edilir inşallahYani doktor pco görünümü çok fazla yok dedi. Adetlerim düzenli. Kilom normal. Anlamadım. Böyle olduğunda yumurta kalitesizliği mi oluyordu. Biraz moralim bozuldu
Uzulme hic, kaliteyle ilgili tam olarak bir sey ifade etmiyor bu durum. Ama sayica cok yumurta toplanacagi kesin diyebilirizYani doktor pco görünümü çok fazla yok dedi. Adetlerim düzenli. Kilom normal. Anlamadım. Böyle olduğunda yumurta kalitesizliği mi oluyordu. Biraz moralim bozuldu
Insallaahhhh :))Insallah canım önce senden güzel haberi alalım arkandan ben geliyim
8 temmuzzCanım testi ne zaman yapıcaksıninşallah güzel haberlerin devamı gelir
Cok tesekkur ederim ,Allah razı olsun@Civcivle01 transferinden hala güzel haber almayı bekliyoruz ,inş mutluluktan unutmuşsundur haber vermeyi ..
@Os_gul Yarın sabah 3,5 yaşındaki hanım kıza kardeş için dualarımda olucaksın , Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin . Sağlıklı yumurtacıklar olsun .
eluard @Rosang D dengtev taze hamişler, kaçıncı haftadasınız ?
@Esra00034 Sürece başladın mı ?
@pucky06 11 taneden 4 tane sağlıklı gelmesi az ama buna çoook şükür diyelim , transfere haber edersin zaten de şunu sormak istiyorum , tedaviye başlamadan önce eşinde ve sende herhangi bi kromozom sıkıntısı yoktu değil mi ?
N Nesliist 2 tane dondurulmuşun mu vardı ? Tekrar deneme yapıcaktın ,gelişme var mı ?
@beyhude58 Histereskopi oldun mu ?
S Saylove Madem 6. tedavin ,tecrüben büyük .. O halde 6. tedavin nokta atışın olsun inşAllahOPU tarihin belli mi ?
Nameless Warrior Rabbim bu sefer ki tedavinde yüzünü güldürsün inşAllah .
12 tane kalan embriyo vardı ,dondurdun mu ?
R rededa 2. transferin ne zaman ? İlki negatifti demi ?
@Papatya_14 Senin 1 tanemiydi pgt li ... Sanki ara vermek istiyordun sanırım , dondurulmuşların da vardı ...Yanlış hatırlıyo olabilirim ksr bakma
@Guney_ 29 Haziran test gününüz değil mi ? Allahım inşAllah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın , bu son tedavin olsun .. Rabbimden her kadın için dileğim bu .. Herşey bizler için , inşAllah olacak ...
@Nurnur1010 Yani elinizde pgt li 1 embriyo mu mevcut ?
@Nhlky Aslında tekrar yumurta toplanması havuzlama işlemi falan olması sizin için ideal , dr ne diyor peki ? Şuan 1 embriyo varsa ..
M Meshk07 Kaderdaşım
Kalbini ferah tut, Allahın izniyle o tertemiz gelecek , hep böyle düşün , inan senin için çok dua ediyorum . Eşimle bile paylaştığımda "İnşAllah olur , bize de umut olur" demişti. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin ..
Herbirinizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ..
Opu günlerinizde veya transferlerinizde evimde okuyabildiğim sureleri okuyorum .
Kalpten inanıyor ve Rabbime her darda kalan için sığınıyorum ...
Sevgiler
Lütfen böyle düşünme, suan vücudunu ve zihnini 1-2 ay dinlendir,hergun yürüyüş yap min 5000 adim,sağlıksız beslenme, glutenden uzak dur bir müddet,belki kendiliğinden hamile kalacaksın.. suan ezan okunuyor Rabbim sana da bana da ve burada olan herkese sağlıkla hayirla güzeller güzeli bir evlada hamile kalmamizi ve sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin inşallahCanim cok tesekkur ederim ama inan ben olacakmis gibi hissetmiyorum artik, yildiminsallah sizin olur
Bu yüksek değilki. Benim ikinci tedavimde progestron hormonum 4 lerde çıktı. Tedavi için gittim sanki adetin sökülmemis dedi rahim kalındı anlasilan değer ona isaret oluyor. Dedim gayette ped degistirir akicilikta ama diye. Takip edeceğiz dediler nitekim adetim bitti falan ben 5. 6. Gününde başladım. Yani pztesi başlayacaktım Çarşamba başladım iptal olmadı rahmin incelmeesini takip ediyorlarArkadaşlar progesteron değerim 0.23 çıkmış. Karşısında da Y yazıyor. Yarın sabah doktora gideceğim ama bu kötü bir şey mi? Progesteron yüksek çıkınca tedavi ertelenir diye bir şey okudum. Adetin ikinci günü testi yaptırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?