Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım kaçıncı denemen bilmiyorum. Çok zor biliyorum. Ama umudu kaybetmek yok biraz gücünü yine denersin neden olmasın ki ..

umudunu kırma diye dedim size neden pgt yapılıyor peki genetikte sorun yoksa. bende beklemiyordum ama 1 tanede olsa umut işte inşallah tutunur bakalım nasip canım zor zor çok zor süreç :/
Benim kendiliğinden bir hamileliğim oldu trizomi 21 imis kalbi durdu. Sonra uzun süre yine kendimiz denedik olmayınca hastaneler zaten 35 yastan ve böyle öykü olduğu için pgt ye yönlendirdi. Kaldı ki haklılar daha önce Memorial da yine 1 tedavide 1 embriyo pgt den sağlıksız geldi. 2. Tedavide 3 tane gitti yine sağlıklı çıkmadı sağlıksız e buda doğru yoldayız böyle devam pgt de vazgeçmiyoruz dedirtti

Yani doktor pco görünümü çok fazla yok dedi. Adetlerim düzenli. Kilom normal. Anlamadım. Böyle olduğunda yumurta kalitesizliği mi oluyordu. Biraz moralim bozuldu
Benimde adetlerim düzenli hormon değerlerim normal öyle çok aşırı bir kilomda ama pco görünümü var dedi. Hayır öyle düşünmeyin bir sürü yumurtanız ve embriyonuz olacak diye düşünün

Bende tam tersi oldu. Ben de Dicle üniversitesinde ölçtürdüğümde 5.03 tü. Memorial de 3.96 çıktı. Bizimki daha doğru dedi Yücel bey

Yani doktor pco görünümü çok fazla yok dedi. Adetlerim düzenli. Kilom normal. Anlamadım. Böyle olduğunda yumurta kalitesizliği mi oluyordu. Biraz moralim bozuldu
Benim 3 un üstündeydi adetlerim düzenli kilom, hormanlar normal kıllanma vs pco düşündürecek hiçbir şey yok ama pco varmış. Hiç üzülme, yumurta kalitesi değil sayısını gösterir. Bir sürü embriyo elde edilir inşallah

Uzulme hic, kaliteyle ilgili tam olarak bir sey ifade etmiyor bu durum. Ama sayica cok yumurta toplanacagi kesin diyebiliriz benim 8di amh, toplanan 29 yumurtanin 20si olgun olup 5. gune kadar gittiler. Burada baska bir pcos arkadasin tablosu benden daha iyiydi..
Tabiiki yumurtalari bos cikan pkolu arkadaslar da oluyor ama senin siddetli pcos durumun yok saniyorum.
Bu durum tup bebekte avantajina olacak

Cok tesekkur ederim ,Allah razı olsun
İçimde anlamadığım bir rahatlık var suan ama 10gun sonra netice gelir ortalama ,bunu düşündükçe pırpırlaniyorum..Allah tan bu ara iş çok yoğun o yuzden gün içerisinde aklıma gelmiyor.. Bakalım,,nasip nasip
Rabbım burada olan veya olmayan bu yolda emek sarfeden Ve gerçekten evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıkla nasip etsin inşallah
Tum dualarimdasiniz

Canim cok tesekkur ederim ama inan ben olacakmis gibi hissetmiyorum artik, yildim insallah sizin olur
Lütfen böyle düşünme, suan vücudunu ve zihnini 1-2 ay dinlendir,hergun yürüyüş yap min 5000 adim,sağlıksız beslenme, glutenden uzak dur bir müddet,belki kendiliğinden hamile kalacaksın.. suan ezan okunuyor Rabbim sana da bana da ve burada olan herkese sağlıkla hayirla güzeller güzeli bir evlada hamile kalmamizi ve sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah
Ben seninle alakalı pozitif düşünüyorum inşallah olacak,Rabbim nasip edecek, bol bol dua etmeyi de ihmal etme lütfen...Sevgiler..

Arkadaşlar progesteron değerim 0.23 çıkmış. Karşısında da Y yazıyor. Yarın sabah doktora gideceğim ama bu kötü bir şey mi? Progesteron yüksek çıkınca tedavi ertelenir diye bir şey okudum. Adetin ikinci günü testi yaptırmıştım.

Bu yüksek değilki. Benim ikinci tedavimde progestron hormonum 4 lerde çıktı. Tedavi için gittim sanki adetin sökülmemis dedi rahim kalındı anlasilan değer ona isaret oluyor. Dedim gayette ped degistirir akicilikta ama diye. Takip edeceğiz dediler nitekim adetim bitti falan ben 5. 6. Gününde başladım. Yani pztesi başlayacaktım Çarşamba başladım iptal olmadı rahmin incelmeesini takip ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…