- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Canım benim evet çok az kaldı yavrularımla kavuşmaya fakat bu sefer bir ruhsuzluk var bende bakalım vakit yaklaşınca neler olacak@Nrgsgl Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?
Ek olarak şunu da sormak istiyorum , S Saylove -ki benim gibi bilmeyen hanımlar vardır muhtemelen ..
Elinizde kalan ilaçları satıyo musunuz ,böyle bi imkan oluyor mu ?Odaya bırakma veya ne bileyim ben mi yanlış anladım
S Saylove
Akşamdan sabaha inş en kaliteli hale gelir o yumurtacıklar . Rabbim zorlaştırmasın ,güzel haberlerini alalım Allah'ın izniyle
@Matmazella
Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin , görüşmen inş olumlu olur ve sürecin de hayırla sonuçlanır .
Kumrusumru Maşallah Maşallah 9 embriyocuk olmuş ,daha ne ister gönül ... PGT yaptırcak mısın ?
@kramer Düşük rezerv ve translokasyondan bahsetmişsiniz .. Hangi kromozomlar da problem ? Sizde mi eşinizde mi ?
Nameless Warrior Az kaldı kavuşmaya ... "Transferim olucak" cümlesi bile bende çarpıntı yapıyor,seni düşünemiyorum bile
@rededa
Ahhh canım.... "Transferim var" yazdığın anda , dua etmeden geçilir mi hiç ..
Duyguların nasıl ? Nasıl geçti ? Biraz bahseder misin ? Umuyorum güzel geçmiştir ve artık o muhteşem mucize yerini almıştır ... İyi uykuları olsun orda
Guney_ Sessizliğin heyecanından demi ? Hayırlı haberlerini alalım inş , 9 günde 9 doğurmak bu olsa gerek ..
Veeeee @Kolonya90 yarın sendeyiz , Rabbim bu sefer hüsrana uğratmasın.Mucizenle buluşmaya sayılı saatler kala, senin için dua ediyoruz . Allah'ın izniyle olucak . Stresni azaltmaya ve dua'dan ayrılmamak için gönlünü ferah eyle ..
Sana yazmak için girdim baktım ki sen yazmışsın hadi hayırlı olsun. Hepsi 5. Güne gitsin sonra da sağlıklı gelsin inşallahSlm kızçeler7 tane toplandı. Bakalım yarın neler diyecekler
Ayy canım çok sevindim . Sabahtan beri aklımdasın nasıl geçti diye . İnşallah 5. Güne gider hepsi ve sağlıklı gelirSlm kızçeler7 tane toplandı. Bakalım yarın neler diyecekler
Hayirli olsun canim insallah hepsind n guze haberler alirizSlm kızçeler7 tane toplandı. Bakalım yarın neler diyecekler
Tesekkur ederim canim basindna beri destegine ilgine fakat malesef yine olmadi, nasip degilmis diyorum artik tedavi olmiycam Allah isteyenlere versin benden buraya kadar… insallah herkes tez zamanda yavrusuna sağlıkla kavusur kimsenin kucagi bos kalmasin@Nrgsgl Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?
Ek olarak şunu da sormak istiyorum , S Saylove -ki benim gibi bilmeyen hanımlar vardır muhtemelen ..
Elinizde kalan ilaçları satıyo musunuz ,böyle bi imkan oluyor mu ?Odaya bırakma veya ne bileyim ben mi yanlış anladım
S Saylove
Akşamdan sabaha inş en kaliteli hale gelir o yumurtacıklar . Rabbim zorlaştırmasın ,güzel haberlerini alalım Allah'ın izniyle
@Matmazella
Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin , görüşmen inş olumlu olur ve sürecin de hayırla sonuçlanır .
Kumrusumru Maşallah Maşallah 9 embriyocuk olmuş ,daha ne ister gönül ... PGT yaptırcak mısın ?
@kramer Düşük rezerv ve translokasyondan bahsetmişsiniz .. Hangi kromozomlar da problem ? Sizde mi eşinizde mi ?
Nameless Warrior Az kaldı kavuşmaya ... "Transferim olucak" cümlesi bile bende çarpıntı yapıyor,seni düşünemiyorum bile
@rededa
Ahhh canım.... "Transferim var" yazdığın anda , dua etmeden geçilir mi hiç ..
Duyguların nasıl ? Nasıl geçti ? Biraz bahseder misin ? Umuyorum güzel geçmiştir ve artık o muhteşem mucize yerini almıştır ... İyi uykuları olsun orda
Guney_ Sessizliğin heyecanından demi ? Hayırlı haberlerini alalım inş , 9 günde 9 doğurmak bu olsa gerek ..
Veeeee @Kolonya90 yarın sendeyiz , Rabbim bu sefer hüsrana uğratmasın.Mucizenle buluşmaya sayılı saatler kala, senin için dua ediyoruz . Allah'ın izniyle olucak . Stresni azaltmaya ve dua'dan ayrılmamak için gönlünü ferah eyle ..
Cok uzuldum canim, Allahin senin icin guzel surprizleri vardir insallah en guzelini, hayirlisini nasip eder sanaTesekkur ederim canim basindna beri destegine ilgine fakat malesef yine olmadi, nasip degilmis diyorum artik tedavi olmiycam Allah isteyenlere versin benden buraya kadar… insallah herkes tez zamanda yavrusuna sağlıkla kavusur kimsenin kucagi bos kalmasin
Amin canimCok uzuldum canim, Allahin senin icin guzel surprizleri vardir insallah en guzelini, hayirlisini nasip eder sana
Canımm neden hemen pes ediyorsun umut her zaman vardır . Biraz dinlenir tekrar başlarsın . Lütfen üzülme hayırlı zamanda muhakkak olurTesekkur ederim canim basindna beri destegine ilgine fakat malesef yine olmadi, nasip degilmis diyorum artik tedavi olmiycam Allah isteyenlere versin benden buraya kadar… insallah herkes tez zamanda yavrusuna sağlıkla kavusur kimsenin kucagi bos kalmasin
Benim amh 1,43 mart ayında baktırdım. Geçen seferde 7 toplanmıştı hepsi olgun idi ama 6 sı döllenmeye cevap vermişti. 5. Güne 3 tane gitmişti. 3 tanenin kalitesi 6AB,5AB,4AA idi ama pgt' den sağlık gelmedi. Bakalım bu sefer şaşırırız inşallah daha çok gider inşallah 5. GüneÇok iyi maşallah inşallah hepsi 5.güne iyi kalite gelip en az biri sana evlat olurAmh değeriniz kaçtı
Yaaa bende çok pes ettim ama beni buradaki arkadaşlar ikna etti. Yaşlar geçiyor sonra hadi tekrar yapalim dediğimiz de geç olmasın. Şuan böyle konuşman çok normalTesekkur ederim canim basindna beri destegine ilgine fakat malesef yine olmadi, nasip degilmis diyorum artik tedavi olmiycam Allah isteyenlere versin benden buraya kadar… insallah herkes tez zamanda yavrusuna sağlıkla kavusur kimsenin kucagi bos kalmasin
Bakalım yarın elimizde kaç tane olacakHayirli olsun canim insallah hepsind n guze haberler aliriz
İnşallah canım benim bakalım
Ay bebişim nereye daha dur daha durAyy canım çok sevindim . Sabahtan beri aklımdasın nasıl geçti diye . İnşallah 5. Güne gider hepsi ve sağlıklı gelirtransfer ne zaman olacaksın canım ?
İnşallah canım heyecanlı bir bekleyiş yine be i beklerSana yazmak için girdim baktım ki sen yazmışsın hadi hayırlı olsun. Hepsi 5. Güne gitsin sonra da sağlıklı gelsin inşallah
Hepimizin yüzü gülsün inşallahÇok sevindim canım hayırlı olsun
Bugün dedim artık yeter artık doğurmaya gelmek istiyorumAyyy hadi hayırlısı olsun insallah hepsi en iyi kalite çıkarda bu iş burda biter
kromozom da mı sıkkıntı vardı canım yaş kaçtı ?İnşallah canım benim bakalımYücel Bey toplamadan once son gorusmemizde ben 4-5 tanenin 5. Günü görmesini bekliyoruz 1-2 tanede sizin gibi hastalarda sağlıklı bekleriz dedi bakalım göreceğiz
Hadi inşallah canım. Bu arada takiplerinde Semra hocada geldi mi hiç.İnşallah canım benim bakalımYücel Bey toplamadan once son gorusmemizde ben 4-5 tanenin 5. Günü görmesini bekliyoruz 1-2 tanede sizin gibi hastalarda sağlıklı bekleriz dedi bakalım göreceğiz
31 yaşındn beri tüp bebek için çabalıyorum. Şuan 35 yaşındayım mart ayinda baktırdım tekrar amh 1,43 iyi dediler hatta. Bende hicbir sey yok hatta Yücel Bey rahmin şuan cok iyi yani bir embriyo bulsak tutunmada sorun yasamayacagiz dedi. 3 çizgi dedi rahminde 3 cizgi neyse artıkkromozom da mı sıkkıntı vardı canım yaş kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?