Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim evet çok az kaldı yavrularımla kavuşmaya fakat bu sefer bir ruhsuzluk var bende bakalım vakit yaklaşınca neler olacak sen nasılsın iyi misin ?

Tesekkur ederim canim basindna beri destegine ilgine fakat malesef yine olmadi, nasip degilmis diyorum artik tedavi olmiycam Allah isteyenlere versin benden buraya kadar… insallah herkes tez zamanda yavrusuna sağlıkla kavusur kimsenin kucagi bos kalmasin

Cok uzuldum canim, Allahin senin icin guzel surprizleri vardir insallah en guzelini, hayirlisini nasip eder sana

Canımm neden hemen pes ediyorsun umut her zaman vardır . Biraz dinlenir tekrar başlarsın . Lütfen üzülme hayırlı zamanda muhakkak olur

Çok iyi maşallah inşallah hepsi 5.güne iyi kalite gelip en az biri sana evlat olur Amh değeriniz kaçtı
Benim amh 1,43 mart ayında baktırdım. Geçen seferde 7 toplanmıştı hepsi olgun idi ama 6 sı döllenmeye cevap vermişti. 5. Güne 3 tane gitmişti. 3 tanenin kalitesi 6AB,5AB,4AA idi ama pgt' den sağlık gelmedi. Bakalım bu sefer şaşırırız inşallah daha çok gider inşallah 5. Güne

Yaaa bende çok pes ettim ama beni buradaki arkadaşlar ikna etti. Yaşlar geçiyor sonra hadi tekrar yapalim dediğimiz de geç olmasın. Şuan böyle konuşman çok normal 6. Tecrübeyi takip eden biri olarak diyorum senin kaçıncı pes ettin

Ayy canım çok sevindim . Sabahtan beri aklımdasın nasıl geçti diye . İnşallah 5. Güne gider hepsi ve sağlıklı gelir transfer ne zaman olacaksın canım ?
Ay bebişim nereye daha dur daha dur 7 taneden yarın kac tanesi döllenmiş onun bilgisi gelecek. Sonra 5. Gün takibini kaç embriyo ile tamamlayacağız. Ve son olarak pgt' den sağlıklı gelecek mi hersey istediğimiz gibi giderde sağlıklı embriyo bulunursa transfer planlaması. Eylül olur diye tahmin ediyorum.

İnşallah canım benim bakalım Yücel Bey toplamadan once son gorusmemizde ben 4-5 tanenin 5. Günü görmesini bekliyoruz 1-2 tanede sizin gibi hastalarda sağlıklı bekleriz dedi bakalım göreceğiz
Hadi inşallah canım. Bu arada takiplerinde Semra hocada geldi mi hiç.

kromozom da mı sıkkıntı vardı canım yaş kaçtı ?
31 yaşındn beri tüp bebek için çabalıyorum. Şuan 35 yaşındayım mart ayinda baktırdım tekrar amh 1,43 iyi dediler hatta. Bende hicbir sey yok hatta Yücel Bey rahmin şuan cok iyi yani bir embriyo bulsak tutunmada sorun yasamayacagiz dedi. 3 çizgi dedi rahminde 3 cizgi neyse artık eşimde sperm az hızda sıkıntı var birde morfoloji 1-2 gibi değişiyor. Baska bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…