Yok gelmedi. Bende istemek istedim ama nedense Yücel Bey e ona güvenmiyorum hissini vermek istemedim. Çünkü samimiyetine inaniyorum onundaHadi inşallah canım. Bu arada takiplerinde Semra hocada geldi mi hiç.
Hımm anladım canım. Tabi güven hissini etkiler miydi bir şey diyemem zaten dosyalar inceleniyor diyorlar. Rabbim her şeyi hayırla karar kılmıştır. Bol dua edelim inşallah 🕊Yok gelmedi. Bende istemek istedim ama nedense Yücel Bey e ona güvenmiyorum hissini vermek istemedim. Çünkü samimiyetine inaniyorum onundabakalım ya
Canim cok tesekkur ederim ama inan ben olacakmis gibi hissetmiyorum artik, yildimCanımm neden hemen pes ediyorsun umut her zaman vardır . Biraz dinlenir tekrar başlarsın . Lütfen üzülme hayırlı zamanda muhakkak olur
En güzeli bakBugün dedim artık yeter artık doğurmaya gelmek istiyorumbayiltirlarkende ne varsa toplayin dedim
Rahmin 3 çizgi olması rahmin istenilen gibi olduğunu , hem tutunmayı hemde devamı kolaylaştırıyormuş31 yaşındn beri tüp bebek için çabalıyorum. Şuan 35 yaşındayım mart ayinda baktırdım tekrar amh 1,43 iyi dediler hatta. Bende hicbir sey yok hatta Yücel Bey rahmin şuan cok iyi yani bir embriyo bulsak tutunmada sorun yasamayacagiz dedi. 3 çizgi dedi rahminde 3 cizgi neyse artıkeşimde sperm az hızda sıkıntı var birde morfoloji 1-2 gibi değişiyor. Baska bir sey yok.
İnşallah canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsinEn güzeli baken hayırlı sekilde ilerler insallah canım bende simdi transfere gidiyorum bana da dua edin
Amin canım insallahİnşallah canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin
bende 29 yaşındayım canım 3 yıldır uğraşıyoorum bizde kromozom sorunu var 6 tane gitti genetiğe bir tane sağlıklı gelebildi31 yaşındn beri tüp bebek için çabalıyorum. Şuan 35 yaşındayım mart ayinda baktırdım tekrar amh 1,43 iyi dediler hatta. Bende hicbir sey yok hatta Yücel Bey rahmin şuan cok iyi yani bir embriyo bulsak tutunmada sorun yasamayacagiz dedi. 3 çizgi dedi rahminde 3 cizgi neyse artıkeşimde sperm az hızda sıkıntı var birde morfoloji 1-2 gibi değişiyor. Baska bir sey yok.
İnşallah dualarımız seninleEn güzeli baken hayırlı sekilde ilerler insallah canım bende simdi transfere gidiyorum bana da dua edin
Şükürbende 29 yaşındayım canım 3 yıldır uğraşıyoorum bizde kromozom sorunu var 6 tane gitti genetiğe bir tane sağlıklı gelebildi
İnşallah transfer aşamasına gelelimdeRahmin 3 çizgi olması rahmin istenilen gibi olduğunu , hem tutunmayı hemde devamı kolaylaştırıyormuş
İnşallah dualarımız seninle
umudunu kırma diye dedim size neden pgt yapılıyor peki genetikte sorun yoksa. bende beklemiyordum ama 1 tanede olsa umut işte inşallah tutunur bakalım nasip canım zor zor çok zor süreç :/Şükürçok güzel bir haber bende bu kadar herşey olası gözüküyorken sağlıklı gelmemesi neyse inat ettik bir kere güzel haberlerinle bize umut olmaya devam
İnşallah 5. Güne gider pgtden sağlıklı gelir canımmmAy bebişim nereye daha dur daha dur7 taneden yarın kac tanesi döllenmiş onun bilgisi gelecek. Sonra 5. Gün takibini kaç embriyo ile tamamlayacağız. Ve son olarak pgt' den sağlıklı gelecek mi hersey istediğimiz gibi giderde sağlıklı embriyo bulunursa transfer planlaması. Eylül olur diye tahmin in
Biraz dinlenince fikrin değişir canım . İnşallah rabbim nasip etsin hepimizeCanim cok tesekkur ederim ama inan ben olacakmis gibi hissetmiyorum artik, yildiminsallah sizin olur
Hadi bakalım aramızda 1 gün vaar :) Sağlıklı bir süreç olur inşallah sonuda güzel olsunnn :)En güzeli baken hayırlı sekilde ilerler insallah canım bende simdi transfere gidiyorum bana da dua edin
Canım testi ne zaman yapıcaksınAnladim canimmm ben ilk transferimdw gittim 4 gun kafam rahat olsun die izin aldim pisman oldum simdi yrn is basi ama allahtann home office
Ayağımı sürüyeceğim hepiniz içinİnşallah canım heyecanlı bir bekleyiş yine be i beklersizi önden alalım bizde inşallah arkana takılırız en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?