Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok gelmedi. Bende istemek istedim ama nedense Yücel Bey e ona güvenmiyorum hissini vermek istemedim. Çünkü samimiyetine inaniyorum onunda bakalım ya
Hımm anladım canım. Tabi güven hissini etkiler miydi bir şey diyemem zaten dosyalar inceleniyor diyorlar. Rabbim her şeyi hayırla karar kılmıştır. Bol dua edelim inşallah 🕊

Rahmin 3 çizgi olması rahmin istenilen gibi olduğunu , hem tutunmayı hemde devamı kolaylaştırıyormuş

bende 29 yaşındayım canım 3 yıldır uğraşıyoorum bizde kromozom sorunu var 6 tane gitti genetiğe bir tane sağlıklı gelebildi

bende 29 yaşındayım canım 3 yıldır uğraşıyoorum bizde kromozom sorunu var 6 tane gitti genetiğe bir tane sağlıklı gelebildi
Şükür çok güzel bir haber bende bu kadar herşey olası gözüküyorken sağlıklı gelmemesi neyse inat ettik bir kere güzel haberlerinle bize umut olmaya devam

Şükür çok güzel bir haber bende bu kadar herşey olası gözüküyorken sağlıklı gelmemesi neyse inat ettik bir kere güzel haberlerinle bize umut olmaya devam
umudunu kırma diye dedim size neden pgt yapılıyor peki genetikte sorun yoksa. bende beklemiyordum ama 1 tanede olsa umut işte inşallah tutunur bakalım nasip canım zor zor çok zor süreç :/

İnşallah 5. Güne gider pgtden sağlıklı gelir canımmmgüzel haberlerini alalım yarın benim de pgtye gidecek yarın belli olacakmış bakalım . Bana semra hanım 1 ay rahim dinlendirme ağustosta da transfer olur dedi .

Kızlar benim çapa üniversite hastanesinde amh 5.24 çıkmıştı nisan ayında. Memeorialdeki doktorum tekrar burada da bakmamız gerekiyor dedi kanımı vermiştim bugün çıkmış 6,24 çok mu yüksek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…