Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim amh 2.13 benim mart ayında toplam 8 ya da 9 yumartam vardı nisan ayında 10 yumurtam vardı doktor her ay değişir folukil sayısı asagi yukari buna benzer olur dedi. Ben de sisli memorial de muayene oldum.

Canim amh 2.13 benim mart ayında toplam 8 ya da 9 yumartam vardı nisan ayında 10 yumurtam vardı doktor her ay değişir folukil sayısı asagi yukari buna benzer olur dedi. Ben de sisli memorial de muayene oldum.

Bu arada doktor zaten folukil sayımında 11-12 den yukarıda görünmesi pcos anlamına gelir dedi

Anladım kuzum, çok sağol bilgilerin için ben amh mi tekrarladım zaten 1.30 cikdi çok şükür içim biraz rahatladı
Antral Folikül Sayısı: Transvajinal ultrasonografi ile 3. gün değerlendirmesinde yumurtalıklarda 2-10 mm çapında 4-10 adet antral folikül tespit edilmesi yumurtalık rezervinin iyi olduğu anlamına gelir. Antral folikül sayısı < 4 adet ise (Grade I) yumurtlama tedavilerine cevap yetersiz, antral folikül sayısı 4 – 6 adet (Grade II) arasında ise genellikle yetersiz, antral folikül sayısı 7 – 10 adet (Grade III) arasında ise cevabı iyidir, antral folikül sayısı > 10 adet ( Grade IV) ise polikistik overle uyumludur. Ultrason muayenesinde over kisti, endometriyoma, polikistik over tespiti kısırlıkla ile ilgili tanı değeri taşımakla birlikte tedavi planlanmasını da belirler.

Kizlae bunuda internetten aldım daha net anlayabiliriz

Süpersin, ellerine sağlık.

Nerden geliyorsunuz İstanbul 'a ?
Naturel Süreç için farklı bi Kadın Doğum uzmanına muayene olmadan mı gittiniz Memorial 'a veya nasıl bi durum oluştu ki böyle ?
canım normal 28 günde bir adet olanların adetin 11. gününde folikul gözükürmüş. ben dile getirmiştim 33-34 günde bir adet olduğumu. bugun 11. gunumde cagırdılar aysu hanıma vermişler randevuyu normalde doktorum yücel beydi. aysu hanım baktı folikul olusmamıs ama rahim kalınlıgı iyi dedi. umut beyi çağıralım dedi. umut bey geldi. zaten sen 33-34 günde bir adet oluyorsan simdi folikul gözükmez erken cagrılmıssın dedi. salı günü bulunduğun yerde git baktır folikul varsa hani bilgilendir dedi. olusuyor ama geç mi olusuyor ben de anlamadım. 14-15. gunde olusur dedi

Uzulme canim, bir sonraki ay ilacli olur garanti olur folikulun ilk gunlerde gorunmesi gerekirdi diye biliyorum ama yaniliyor da olabilirim ilk randevu 11. gune miydi ? İlk gunlerde gitmemis miydin? Ve Aysu hanim kim, yeni mi geldi
ben de anlamadım canım ya. bir tane ölçtü 7,5 mm dedi. aysu hanım böyle bazen orda dolanıyordu görüyordum hafif toplu bir bayan. 7,5 mm buraya yazmama gerek var mı dedi umut beye hatta. o da yas dedi. 7,5 mm diyo hem de yok diyo kafam karıstı. 14-15 günlerimde olusurmus adetim 33-34 günde bir olduğu için umut bey öyle söyledi. valla bilemedim incir mi yesem ne yapsam bu ay cok istiyordum

Ben de aynı durum olmuştu folikül gelismemis dediler kan testi yaptılar meğer çatlamış nasil oldu ben de anlamamıştım bazen gizlenebiliyor dediler açıklama olarak da
kaçıncı gündü canım çatlamış dediklerinde. ben geç adet oluyorum daha yumurta olusmaması normal dedi ama bakalım salı günü bulunduğum bölgede doktora muayeneye gideceğim.

Ben 26 gunde regl oluyorum canım 11.gündü 9. günde cagirilmistim kiste benzer bir yapı var dedi bence foliküldü o sonraki gün çatlamış zaten semra hoca da senin 10.gün yumurtlama günün dedi

Tedaviniz hayırlı olsun. Şehir dışından gelip hastane civarında mı konaklıyorsunuz. Semt söylerseniz öneride bulunabilirim.
Teşekkür ederim …
Bahçelievler tarafındayız .. 16 km uzaklıkta ..
Şişli ‘de olur tabi ama oteli bu tarafta ayarladık uygun olduğu için

Teşekkür ederim …
Bahçelievler tarafındayız .. 16 km uzaklıkta ..
Şişli ‘de olur tabi ama oteli bu tarafta ayarladık uygun olduğu için
Şişli'de Rezene Ev Yemekleri var temizdir. Ama benim size tavsiyem eğer kaldığınız yere sipariş verme imkanınız varsa İstanbul'da son zamanlarda en iyi ev yemekleri yapan ve aynı zamanda uygun fiyatlı restoran Adile Sultan ev yemekleri. Şişli'de var şubesi Bahçelievler'de de şimdi baktım. Gidip de alabilirsiniz telefonla ya da uygulama ile de sipariş verebilirsiniz. Ben tedavi süresince bir süre yemek yapamadım kurtarıcım oldu. Temiz ve lezzetlidir. Google'a yazıp inceleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim , iyi bi tavsiye oldu bu

Kızlar bu Gonal-F adet akıntısını engeller mi veya akıntıyı azaltır mı ?

Dozu göbekten 2 gündür alıyorum ve adetim çok az geliyor sulu akıntı şekilde ve normal şartlarda gayet düzenli olurum .

Tabiki etkiliyor valla tüp bebeğe baslamadan önce pacalarimdan akıyordu. Şuan öyle süreçlerim yok geldiğine şükür diyorum. Uzun ara verdiğim zaman tekrar bir kendine geliyor vücudum ama kullanmaya baslayinca ikinci gün kesilir gibi oluyor. 4 gün süren adetim oluyordu normalde.

Bende normalde gayet düzenliyimdir . Başladım gitti ,dedim noluyooo
Hemşire hattına yazdım normal diye geri mesaj atmışlar ,şükür dedim ya ,bilmediğimiz yol ..
İnsanın aklına hemen kötü şeyler geliyor çünkü , iptal mi olcak ? nolcak ? gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…