Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet yumurt kendi kendine çatlıyor ve transfer iptal olmuyor progesteron hormonun yükselince transfer planlıyorlar sanki doğal yoldan hamile kalmıssın gibi

Heyooo! Oldum oluyorum derken nihayet söküldü yarın hastaneyi arayacağım. 30 günde olmuş oldu bakalım

İnşallah öyle olmuştur canim diger arkadaşlardan da dogum kontrol hapı kullanan olduysa paylaşirsa çok sevinirim sizin cinsiyet belli oldu mu bu arada
Kusura bakma canim, sorunu fark etmemisim. Simdilik cinsiyet kesin degil. Bi ara fetal dna testi yaptirmayi dusunduk, yaptirsak kesin olarak cikacakti ama Yucel hoca hic gerek yok dedi teste bikac hafta daha bekleyecegiz ogrenmek icin darisi bekleyen tum arkadaslarin basina insallah tum kalbimle diliyorum.

Kızlar dua edin nolur ..
İşleme alınıyorum şimdi ..
Rabbim en hayırlısını gönlümüze nasip etsin inş ..

Hadi bana iyi OPU’lar
Canım çok geçmiş olsun en heyecanlı süreç başlıyor artık Güzel güzel yumurtalar sağlıklı embriyolara dönüşsün inşallah

Ayy Hadi bakalım başladı bizim koşuşturma bakalım senden ne isteyecekler .ilk günü bugün kabul edip yarın doktora git derler sanırım.
Aynen canım hemşire hattını aradım.
Rahim kontrolü, rahim duvarı kalınlığı kontrolü
Jinekoloji muayene olacak yani dedi
iki tarafında yumurtalık kontrolü sağlanacak
Gebelik oluşumunu engelleyen kistlik yapı var mı o kontrol edilecek dedi. Ultrason fotoğraflarını bize hemşire hattından atıyorsunuz dedi. Şuan için kan yok dedi. Bakalım heyecanlar

Slm kızlar bu ay sonu Eylül başı gibi transfer sürecine başlayacağım Semra hanım natural transfer olacak dedi Antalya’dan İstanbul’a geliyorum süreç nasıl oluyor yumurta toplamaya kadar çok gel git yaptım Buda öylemi olur merak ediyorum

Benimde natural transfer . Ben de dün başladım sonra ki randevu bir hafta sonraya verdildi . Ben de çanakkalede yazlıktan gittim . Sabah gittim akşam döndüm bir hafta sonra gel dediği için bakalım haftaya salı tekrar çağırdı ilaç vermedi sadece folik asit iç dedi ilaçlar daha sonraymış.

Merhaba canım hayırlısı olsun bende yarın itibariyle başlıyorum. Ben izmirdeyim. Benimde natural transfer olacak. Gelmene gerek dedikleri için ben benden istedikleri bilgileri İzmir'den söyleyeceğim. Transfere gideceğim sadece.

Merhabalar kızlar
Dondurulmuş embriyo transferim olacak benimde doğal skilus, doktorum Gönül hanım 3. Denememiz salı günü transfer günüm çatlatma iğnemi bu akşam vurdum dualarınızda banada yer verin
merhaba çatlatma iğnenizi yumurtanız kaç mm ken ve rahim kalınlığı ne kadarken vuruldunuz acaba öğrenebilir miyim birde lh ve e2 bakılıyor onlar kaçtı bende hergün kan veriyorum ve muayene oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…