Bende ilk randevuya gidip diğer randevuları Antalya’dan yapmak istiyorumMerhaba canım hayırlısı olsunbende yarın itibariyle başlıyorum. Ben izmirdeyim. Benimde natural transfer olacak. Gelmene gerek dedikleri için ben benden istedikleri bilgileri İzmir'den söyleyeceğim. Transfere gideceğim sadece.
Canim naptin
Nasılsın, nasil gecti?
Senden güzel haberlerini beklıyoruz
Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
Canım çok geçmiş olsunen heyecanlı süreç başlıyor artık Güzel güzel yumurtalar sağlıklı embriyolara dönüşsün inşallah Ayy nasıl geçti inşallah çok güzel haberlerle gelirsin Gecmis olsun canim, cikmissindir bile
İnsallah guzel sonuclarini duyacagizkac yumuş toplanmis
Maşaallah çok güzel rakam. Benim de aynıydı. İnşaallah çok güzel sonuçlar alacaksınızCanımlar ;
Dün epey stresliydi benim için …
Daha evvelden de bahsettiğim gibi tüm muayene kontrollerimi Yücel Hoca yaptı.
OPU işlemi ise Gönül Hoca sağolsun o gerçekleştirdi.
Toplam : 30 Yumurta Toplanmış.
1. Gün Bilgisi
30 yumurtadan,27 adet olgun çıkmış.
Döllenen 21 taneymiş ..
Bakalım 5. güne ne kadar ne oluşur? ,
PGT den ne gelir ? , Kaybım olur mu ?,
Sorular sorular ….
Rabbim herkesin gönlündekiyle buluştursun inş ..
Geçmiş olsunCanımlar ;
1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..
Sorular sorular ….
Yaaaaa maşallahCanımlar ;
1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..
Sorular sorular ….
İnşallah …Çok iyi maşallah pco mu vardı sizde ? insallah çokça sayıda ve cok iyi kalitede ilerler
Maşallah sayı çok güzel, benim de sayılarım çok yakındı, kesinlikle çok güzel bir başlangıç oldu 5 günlük bekleyiş için. Bence derin bir nefes çekme zamanı :) 5. güne de çok güzel embriyolar gelecektir.Canımlar ;
1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..
Sorular sorular ….
Bizde ki bu translokasyonla elde kaç tane kalır hiç bilemiyorum . Malum sıkıntı büyük.Yaaaaa maşallah
Inanilmaz guzel gelmiş rakam...inşallah pgt ye bol embriyo gonderirisiniz Allah in izniyle dualarım.seninle
Canim sen kaç yasindaydinne yedin ne içtin, onu yapayım bende bir sonraki tedavi için ☺
Bende üniversite hastanesine pıhtılaşma için baktırmistim. Yücel Bey madem baktirdin bu yeterli değil bunlarla birlikte bakılması lazım demişti ve ekteki listeyi bana vermişti. Elimle kapattığım "ANA" diye bir testti bilgin olsun başkasına atarken yaptırmıştım diye kapatmışım. Bu listeyi de Ege üniversitesinde yaptırdım.15-20 günde çıkıyor. Bence akılda kalmasın yaptır. Ben İzmir'den gelip giden olduğum için İzmir'de üniversitede hastanesinde yapılıyor sadece.ucretsiz.Kızlar merhaba sizlere bişey danışacaktım ben de kısmetse tedaviye başlıyorum. Doktorum kan pıhtılaşması için Faktor 2 ve Faktor 5 leiden i istemiş, ancak PAI veya mthfr ler yazmıyor. Trombifili paneli genelde 6 lı şekilde yapılıyor diye okuyorum çoğu yerde, sizce diğerlerini de yaptırmalı mıyım? İnşallah hepimiz bu yolda mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda
Maşallahin varCanımlar ;
1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..
Sorular sorular ….
Memorialde Faktor 5 ve 2 disindakileri onemli bulmuyorlar ama bu doktordan doktora degisiyor. Bence vakit varsa 6li panel yaptirmakta fayda varKızlar merhaba sizlere bişey danışacaktım ben de kısmetse tedaviye başlıyorum. Doktorum kan pıhtılaşması için Faktor 2 ve Faktor 5 leiden i istemiş, ancak PAI veya mthfr ler yazmıyor. Trombifili paneli genelde 6 lı şekilde yapılıyor diye okuyorum çoğu yerde, sizce diğerlerini de yaptırmalı mıyım? İnşallah hepimiz bu yolda mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda
Dünki muayene de 17 mm idi yumurtam rahim kalınlığıda 8.5 tu yanlış hatırlamıyosam eğer bu şekildeydi.. sizin doktorunuzda gönül hanım mımerhaba çatlatma iğnenizi yumurtanız kaç mm ken ve rahim kalınlığı ne kadarken vuruldunuz acaba öğrenebilir miyim birde lh ve e2 bakılıyor onlar kaçtı bende hergün kan veriyorum ve muayene oluyorum
benimde şuan yumurtam 19 mm kalınlık12,5 canım LH 7,24- E2 336 Çıktı bakalım ne dicekDünki muayene de 17 mm idi yumurtam rahim kalınlığıda 8.5 tu yanlış hatırlamıyosam eğer bu şekildeydi.. sizin doktorunuzda gönül hanım mı
bende sonuçlarımı şimdi yolladım hemşire aradı yarın da kontrol ve kan verecekmişim daha çatlatma iğnesi vermediDünki muayene de 17 mm idi yumurtam rahim kalınlığıda 8.5 tu yanlış hatırlamıyosam eğer bu şekildeydi.. sizin doktorunuzda gönül hanım mı
CanımBende üniversite hastanesine pıhtılaşma için baktırmistim. Yücel Bey madem baktirdin bu yeterli değil bunlarla birlikte bakılması lazım demişti ve ekteki listeyi bana vermişti. Elimle kapattığım "ANA" diye bir testti bilgin olsun başkasına atarken yaptırmıştım diye kapatmışım. Bu listeyi de Ege üniversitesinde yaptırdım.15-20 günde çıkıyor. Bence akılda kalmasın yaptır. Ben İzmir'den gelip giden olduğum için İzmir'de üniversitede hastanesinde yapılıyor sadece.ucretsiz.
Canım aynen benden de bu testler istendi paylaşayım hattaBende üniversite hastanesine pıhtılaşma için baktırmistim. Yücel Bey madem baktirdin bu yeterli değil bunlarla birlikte bakılması lazım demişti ve ekteki listeyi bana vermişti. Elimle kapattığım "ANA" diye bir testti bilgin olsun başkasına atarken yaptırmıştım diye kapatmışım. Bu listeyi de Ege üniversitesinde yaptırdım.15-20 günde çıkıyor. Bence akılda kalmasın yaptır. Ben İzmir'den gelip giden olduğum için İzmir'de üniversitede hastanesinde yapılıyor sadece.ucretsiz.
Evet ben de öyle düşünüyorum canım pai ve mthfr ye de bakılmasını rica edeceğim, çok teşekkür ederim gerçekten bilgiler içinMemorialde Faktor 5 ve 2 disindakileri onemli bulmuyorlar ama bu doktordan doktora degisiyor. Bence vakit varsa 6li panel yaptirmakta fayda varbenim pai ve mthfr mutasyonum var, perinatolog onerisiyle igne kullaniyorum. Zaten normal kadin dogumculaf degil de perinatologlar 5 ve 2 disindakileri de onemli bulup tedbir almaktan yana oluyorlar.
Memorialde Faktor 5 ve 2 disindakileri onemli bulmuyorlar ama bu doktordan doktora degisiyor. Bence vakit varsa 6li panel yaptirmakta fayda varbenim pai ve mthfr mutasyonum var, perinatolog onerisiyle igne kullaniyorum. Zaten normal kadin dogumculaf degil de perinatologlar 5 ve 2 disindakileri de onemli bulup tedbir almaktan yana oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?