Sürekli aklımda ...
Gün içerisinde aklıma her geldikçe , kim gönül darlığı çekiyorsa dua ediyorum .
Allah'a güveniyorum , inanıyorum ... O bizi yolda bırakmayacak inşAllah
Bu yumurta kalitesi konusunda özen gösterdiğini görüyorum , haklısın da ..
Fakat şunu da düşünüyo musun , "Acaba bu durumu kafama taktığım için olumsuz etki yaratır mı ? " diyerekten ..
Bi nevi psikoloji , motive etmek ,inanmak gibi .
Bazı sayfalarda şunu da okuyorum ben , daha 20 yaşında 5 yumurta ..
Sadece yaşa , yemeye içmeye bağlılığın yanında ben biraz da o strese kapılmaya da bağlıyorum .
Sen ne düşünüyosun ?
Acikcasi kafama takmıyorum desemde hep bilinç altımda bebek olayı var..İlk 3 sene çok umursamadim aslında ama zaman geçtikçe tup bebek yaptirinca birde olmadığını görünce ister istemez biraz daha farklı hissediyorsun..yememe içmeme yıllardır hep dikkat ederim, ama genel olarak biraz fazla hatta duygusal bir insanım ve stres durumuna biraz çabuk girebiliyorum..dediğin gibi ne kadar bir şeylere dikkat etsemde stres direkt etkiliyordur..gecen semra hoca da ilk protokol uygulandığında ,bu ay iyi olmadığımı strese girdiğimi söyledim..semra hoca etkilemez demisti ben öyle düşünmüyorum..Sürekli aklımda ...
Gün içerisinde aklıma her geldikçe , kim gönül darlığı çekiyorsa dua ediyorum .
Allah'a güveniyorum , inanıyorum ... O bizi yolda bırakmayacak inşAllah
Bu yumurta kalitesi konusunda özen gösterdiğini görüyorum , haklısın da ..
Fakat şunu da düşünüyo musun , "Acaba bu durumu kafama taktığım için olumsuz etki yaratır mı ? " diyerekten ..
Bi nevi psikoloji , motive etmek ,inanmak gibi .
Bazı sayfalarda şunu da okuyorum ben , daha 20 yaşında 5 yumurta ..
Sadece yaşa , yemeye içmeye bağlılığın yanında ben biraz da o strese kapılmaya da bağlıyorum .
Sen ne düşünüyosun ?
Kızlar biz köyde yaşıyoruz tavuk ve kırmızı et tamamen doğal, kendi kazlarımız tavuklarımız var et ihtiyacımızı Hiç marketten de karşılamıyoruz hayvanlara katkılı hiç bir şey vermiyoruz çok tüketiyoruz o yüzden, beni de tereddüte düşürdünüz şimdiKirmizi et düşüncene katılıyorum ama tavuk eti kirmizi etten cok daha büyük zarar veriyor evinize tavuk asla sokmayın hele eşinize hic yedirmeyin
Kendi yetistirdiginiz hayvanlara birsey demedim ben ama su an normal fiyatlarda satılan tavuklar hep hormon ben kırmızı ette tukrtmiyorum yersem kuzu eti yiyorum çünkü büyükbaş hayvanlarda hep ilaçlı maalesefKızlar biz köyde yaşıyoruz tavuk ve kırmızı et tamamen doğal, kendi kazlarımız tavuklarımız var et ihtiyacımızı Hiç marketten de karşılamıyoruz hayvanlara katkılı hiç bir şey vermiyoruz çok tüketiyoruz o yüzden, beni de tereddüte düşürdünüz şimdi
Ne kadar sanslisiniz vallaKızlar biz köyde yaşıyoruz tavuk ve kırmızı et tamamen doğal, kendi kazlarımız tavuklarımız var et ihtiyacımızı Hiç marketten de karşılamıyoruz hayvanlara katkılı hiç bir şey vermiyoruz çok tüketiyoruz o yüzden, beni de tereddüte düşürdünüz şimdi
Çağın en büyük ve çözülesi bi o kadar zor olan şey stres bence.Acikcasi kafama takmıyorum desemde hep bilinç altımda bebek olayı var..İlk 3 sene çok umursamadim aslında ama zaman geçtikçe tup bebek yaptirinca birde olmadığını görünce ister istemez biraz daha farklı hissediyorsun..yememe içmeme yıllardır hep dikkat ederim, ama genel olarak biraz fazla hatta duygusal bir insanım ve stres durumuna biraz çabuk girebiliyorum..dediğin gibi ne kadar bir şeylere dikkat etsemde stres direkt etkiliyordur..gecen semra hoca da ilk protokol uygulandığında ,bu ay iyi olmadığımı strese girdiğimi söyledim..semra hoca etkilemez demisti ben öyle düşünmüyorum..
Yıllar evvel gitmiştim .Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek sureci öncesinde lazer epilasyon yaptıran var mı? Bir olumluzluk oluşturur mu? Dış gebelik geçirdim gerçi hala bitmedi o durum en az 3 ay ara verilecek ben de bu sürede epilasyona gideyim diye düşündüm.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Valla ben hep yaptırdımMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek sureci öncesinde lazer epilasyon yaptıran var mı? Bir olumluzluk oluşturur mu? Dış gebelik geçirdim gerçi hala bitmedi o durum en az 3 ay ara verilecek ben de bu sürede epilasyona gideyim diye düşündüm.
Gebelikte de ekstra tuylenme oluyor, lazeri gebelik oncesi yaptirip pisman olanlar var. Tuysuz baslayip, tuylu bitirmek istemez kimseMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek sureci öncesinde lazer epilasyon yaptıran var mı? Bir olumluzluk oluşturur mu? Dış gebelik geçirdim gerçi hala bitmedi o durum en az 3 ay ara verilecek ben de bu sürede epilasyona gideyim diye düşündüm.
Kızlar biz köyde yaşıyoruz tavuk ve kırmızı et tamamen doğal, kendi kazlarımız tavuklarımız var et ihtiyacımızı Hiç marketten de karşılamıyoruz hayvanlara katkılı hiç bir şey vermiyoruz çok tüketiyoruz o yüzden, beni de tereddüte düşürdünüz şimdi
Valla bende babamın bahçesinde ki tavuklardan arada bi kestirip yiyorum evimde.Kızlar biz köyde yaşıyoruz tavuk ve kırmızı et tamamen doğal, kendi kazlarımız tavuklarımız var et ihtiyacımızı Hiç marketten de karşılamıyoruz hayvanlara katkılı hiç bir şey vermiyoruz çok tüketiyoruz o yüzden, beni de tereddüte düşürdünüz şimdi
Yıllar evvel gitmiştim .
Bu biraz göreceli bi kavram ..
Tartışma yaratmış şekilde , iyi diyende var kötü etki gösterdiğini söyleyen de var ..
Bekarken yaptırmıştım , çok memnunum ."Dünya varmış" dedim
Fakat şu süreçte kararı verecek olan sensin ...
Teşekkür ederim yıllardır hep yaptırmak istiyordum olmadı doktora git gel çok zor oluyor sürekli almaya çalışmak. Bakalım o zaman bende basliyim.Öncelikle geçmiş olsun canım. Valla ben hep yaptırdımhatta transfer hazırlığındayim rötuş şeklinde atış yaptıracağım. Baya bakmıştım da yumurta ve gebelik sürecine engel anlaminda bir sey yok. Daha çok alınan hormonlar nedeniyle etkisi anlamında olumsuzluklar yaşanabilir bilgisi daha net. Aktif olmayan yer aktiflesebilir. Tüyler istenilen oranda azalmayabilir gibi.
Çıksa da yine azalır diye düşünüyorum çok sıkıntı oluyor doktor kontrollerinde bakalım artik olduğu kadar ☺Gebelikte de ekstra tuylenme oluyor, lazeri gebelik oncesi yaptirip pisman olanlar var. Tuysuz baslayip, tuylu bitirmek istemez kimsebence gebelik sonrasina birakmak daha iyi olur
Evet tabi sonradan dokulebilir o gebelikte cikanlar. Buyuk rahatlik, benim de hayallerimi susluyorÇıksa da yine azalır diye düşünüyorum çok sıkıntı oluyor doktor kontrollerinde bakalım artik olduğu kadar ☺
Ben 6. Tedavimi gördüm. Yani o kadar hormonda hiç artma olmadı bende belki benim şansımaTeşekkür ederim yıllardır hep yaptırmak istiyordum olmadı doktora git gel çok zor oluyor sürekli almaya çalışmak. Bakalım o zaman bende basliyim.
İsteniyor evet . Bende haftaya vereceğim test . Hatta akciğer filmide istedilermerhaba kızlar,yakın zamanda transfer olan arkadaşlar,transfer icin covid testi isteniliyor mu?asi yeterli mi?
eşten peki isteniliyor mu?İsteniyor evet . Bende haftaya vereceğim test . Hatta akciğer filmide istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?