Bende heyecan yaptım. Zaten catlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer yapılacağı için ben o arada yaptırırım diye düşünmüştüm. Neyse şu ikinci kontrolde daha hersey netlestir. Sende bana yaz emi acaba en büyük yumurtamiz ne kadar olmuşYok canım belli değil 2. Kontrole gideceğim salı günü. Bana transfere yakın covid testi ve akciğer filmi vermem gerektiği söylendi.
İstiyorlar evet yarın transferim var ama akciğer filmi istemiyorlar yumurta toplamada istiyorlar onumerhaba kızlar,yakın zamanda transfer olan arkadaşlar,transfer icin covid testi isteniliyor mu?asi yeterli mi?
Aa benden akciğer filmi istedi. Tekrar sorayım boşuna çekmesinler . Karıştırdılar belki de .İstiyorlar evet yarın transferim var ama akciğer filmi istemiyorlar yumurta toplamada istiyorlar onu
Ben de o ara yaptırırım artık . Yarın sabah randevun bakalım ne olacak . Bir tanesi büyüktü benim sıkı takip demişti doktor yarın ne diyecek acaba. Haberleşelim canım . Merak ediyorum seni deBende heyecan yaptım. Zaten catlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer yapılacağı için ben o arada yaptırırım diye düşünmüştüm. Neyse şu ikinci kontrolde daha hersey netlestir. Sende bana yaz emi acaba en büyük yumurtamiz ne kadar olmuş
Kireç gibi bir akıntı ve sürekli altına yapmışsın gibi bir his:) Ped takmayın diyorlar o yüzden ben de bambu yıkanabilir pedlerden almıştım ama o da kabus gibiydi. Lutinus tüp bebekçilerin civarındaki eczanelerde bulunuyor son hafta gidemedim progestan aldım. Daha iyiydi akıntı açısından. Keşke onu yazsalar. Hem fiyat olarak 5 katı filandı Lutinus.Neymiş bu meşhur Lutinus böyle..
Nasıl bi memnuniyetsizlik oluşturuyor ?
Bi farki da yokmus progestanlaKireç gibi bir akıntı ve sürekli altına yapmışsın gibi bir his:) Ped takmayın diyorlar o yüzden ben de bambu yıkanabilir pedlerden almıştım ama o da kabus gibiydi. Lutinus tüp bebekçilerin civarındaki eczanelerde bulunuyor son hafta gidemedim progestan aldım. Daha iyiydi akıntı açısından. Keşke onu yazsalar. Hem fiyat olarak 5 katı filandı Lutinus.
Kızlar …
Ay cok guzel haberKızlar …
6. Gün önce 30 adet yumurtam toplanmıştı.
Öğlen 11 sularında Embriyolog Yeşim Hanım hayırlı haberimizi verdi.
5.günün sonunda;
PGT’ye uyumlu 14 adet embriyomuz mevcutmuş.
Maddi anlamda da 2. kredi mecbur olucak.
295 dolar için de sağolsunlar yönetim bize %10 gibi bi indirim de sağladı.
Bugünümüze şükürler olsun.
Rabbim anne olmak isteyen her gözü yaşlı kadına bahşetsin inşAllah
Sırada 10/15 gün bekleyişimiz var ..
Hepimiz için dua ediyorum
Maşallahin var inşallah sonuda güzel olur uğraştırmasın artık seniKızlar …
5.günün sonunda;
SüperrrrKızlar …
5.günün sonunda;
Hadi güzel haberlerini bekliyorum. Benim ilk muayene de aşağıdaki gibiydi.Ben de o ara yaptırırım artık . Yarın sabah randevun bakalım ne olacak . Bir tanesi büyüktü benim sıkı takip demişti doktor yarın ne diyecek acaba. Haberleşelim canım . Merak ediyorum seni de
Maşallah güzel haberler de gelsin pgtdenKızlar …
5.günün sonunda;
Senin güzel canım maşallah benim bir tane 10 mm vardı erkenden çatlamaz inşallahHadi güzel haberlerini bekliyorum. Benim ilk muayene de aşağıdaki gibiydi.
Sol
7,68 mm
4,70 mm
4,26 mm
Sağ
6,62 mm
6,09 mm
6,10 mm
6,09 mm
Ben zamanında yücel beye bunu sormuştum, progestan kullanmanı isteseydim onu verirdim gibi tatlıca azarlamıştıBi farki da yokmus progestanladaha sonralarda okumustum, ikisi de progesteron hormonu neticede.. progestan igne hic rahatsizlik vermemisti bana, herkes ondan muzdariptir ya.. bi de lutinus kullansalar zaten cok az merkez lutinus veriyor, buyuk cogunluk progestan fitilci.
Transferini yeni olacak arkadaslar Lutinus yerine Progestan kullansam olur mu diye sorsun bence en bastan doktorlarina
Ooo demek oyleBen zamanında yücel beye bunu sormuştum, progestan kullanmanı isteseydim onu verirdim gibi tatlıca azarlamıştı
inşAllah temiz gelir de Allahım bana bu dünyada cenneti nasip eder.Süperrrrinşallah bolca sağlıklı embriyo da gelecek pgtden 14 embriyonun hepsini gönderecek misiniz canım pgtye? Allah güç kuvvet versin sonu çok güzel olacak inşallah
Çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsinKızlar …
5.günün sonunda;
Maşallah canım ne güzel bir sayı kalmış elinizde rabbim inşallah maddi manevi gücümüzü artırsıninşAllah temiz gelir de Allahım bana bu dünyada cenneti nasip eder.
Keza hepimize diliyorum bunu .
Göndericez cnm nasipse eşim kredi çekicek tekrar .
Emeklerimizi ,çabamızı boşa çıkarmasın mevlam.
Dualarımdasın, dualarımdasınızinşAllah temiz gelir de Allahım bana bu dünyada cenneti nasip eder.
Keza hepimize diliyorum bunu .
Göndericez cnm nasipse eşim kredi çekicek tekrar .
Emeklerimizi ,çabamızı boşa çıkarmasın mevlam.
Herşey yolunda gitsin inşallah çok aminSenin güzel canım maşallah benim bir tane 10 mm vardı erkenden çatlamaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?