Yaaa aslında benimde pgt takibim var diye bana Lutinus fitili kullanmak istememiştim. Yücel Bey ben boşuna hormon almak istemiyorum ya kullanmayayim ya da evinde progesteron hormonu baska var onu kullanırım demiştim. İyi tamam onu kullandi adam yıldı benden belkiOoo demek oyleonerimi geri aldim
Transfer olmayacak ayda neden progesteron iskencesine maruz kaldin kiYaaa aslında benimde pgt takibim var diye bana Lutinus fitili kullanmak istememiştim. Yücel Bey ben boşuna hormon almak istemiyorum ya kullanmayayim ya da evinde progesteron hormonu baska var onu kullanırım demiştim. İyi tamam onu kullandi adam yıldı benden belkisonra aman dedim ya sağlıklı gelmeze transfer olmayacak zaten kullanmicam sonra Yücel Bey de tamam kullanma demişti. Netlik doktoru da netlik anlamında karar vermesini sağlıyor
Ben halen kullanıyorumTransfer olmayacak ayda neden progesteron iskencesine maruz kaldin kiorasini anlamadim, kafalar karisti Litunusla progestanin ne farki var ki acaba, tabij fark varsa benjm gittigim perinatolog o cok berbat bi ilac birak artik demisti, baska gittigim doktor da lutinus cok iyi demisti neyse cektik kurtulduk cok sukur, darisi sen ve transfere hazirlanan arkadaslarima
OyyyBen halen kullanıyorum
Allah güç kuvvet versin maddi anlamda kolaylıklar nasip etsin ödemek için. Maşallah pgt uyumlu embriyo sayısı çok iyi, inşallah sağlıklı embriyolar gelir evlat olur size. Maddi manevi altına girdiğiniz son yük olsun, sonu çok güzel olsun.inşAllah temiz gelir de Allahım bana bu dünyada cenneti nasip eder.
Keza hepimize diliyorum bunu .
Göndericez cnm nasipse eşim kredi çekicek tekrar .
Emeklerimizi ,çabamızı boşa çıkarmasın mevlam.
Ben kullanmak istemediğim için çok araştırmıştım. Yurt dışındaki satış ismi endometrin lutinusun. Birçok çalışma var ilaç karşılaştırması üzerine ve çoğunda klinik olarak anlamlı bir fark tespit edilememiş. Memorial bir dönem de crinone yazıyormuş sadece. Bence tamamen ticari.Transfer olmayacak ayda neden progesteron iskencesine maruz kaldin kiorasini anlamadim, kafalar karisti Litunusla progestanin ne farki var ki acaba, tabij fark varsa benjm gittigim perinatolog o cok berbat bi ilac birak artik demisti, baska gittigim doktor da lutinus cok iyi demisti neyse cektik kurtulduk cok sukur, darisi sen ve transfere hazirlanan arkadaslarima
Aynen valla her ihtimale karşı dedi ben direnince vazgeçtiTransfer olmayacak ayda neden progesteron iskencesine maruz kaldin kiorasini anlamadim, kafalar karisti Litunusla progestanin ne farki var ki acaba, tabij fark varsa benjm gittigim perinatolog o cok berbat bi ilac birak artik demisti, baska gittigim doktor da lutinus cok iyi demisti neyse cektik kurtulduk cok sukur, darisi sen ve transfere hazirlanan arkadaslarima
Yaaaa canim ne sevindirici bir haber..ne kadar da bereketliKızlar …
6. Gün önce 30 adet yumurtam toplanmıştı.
Öğlen 11 sularında Embriyolog Yeşim Hanım hayırlı haberimizi verdi.
5.günün sonunda;
PGT’ye uyumlu 14 adet embriyomuz mevcutmuş.
Maddi anlamda da 2. kredi mecbur olucak.
295 dolar için de sağolsunlar yönetim bize %10 gibi bi indirim de sağladı.
Bugünümüze şükürler olsun.
Rabbim anne olmak isteyen her gözü yaşlı kadına bahşetsin inşAllah
Sırada 10/15 gün bekleyişimiz var ..
Hepimiz için dua ediyorum
Lutinus jel degil de fitil, malesef devlet karsilamiyo. 180 lira civari bi fiyati vardi, o da 10 gunluk.Arkadaılara merhaba.bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim.eskiden transferden sonra crinone diye bir jel kullanıyorduk onu doktora yazdırdığımız da devlet ödüyordu.şimdi lutirus mu onu veriyorlarmış bu jelin fiyatı nedir fiyatı yüksekse doktora yazdırılıyor mu acaba?
Canım gerçektwn çok sevindim çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu çok iyi bi sayı maşaallah güzel haberlerin devamm etsin kucağın dolsun inşallahKızlar …
6. Gün önce 30 adet yumurtam toplanmıştı.
Öğlen 11 sularında Embriyolog Yeşim Hanım hayırlı haberimizi verdi.
5.günün sonunda;
PGT’ye uyumlu 14 adet embriyomuz mevcutmuş.
Maddi anlamda da 2. kredi mecbur olucak.
295 dolar için de sağolsunlar yönetim bize %10 gibi bi indirim de sağladı.
Bugünümüze şükürler olsun.
Rabbim anne olmak isteyen her gözü yaşlı kadına bahşetsin inşAllah
Sırada 10/15 gün bekleyişimiz var ..
Hepimiz için dua ediyorum
Allah yardımcın olsun inşaşlah muradına kavuşursunKızlarrr hastanedeyim 5 5 buçuk gibi transfere alıcaklar dua eder misiniz banada
Rabbim nasip etsin inş ..Kızlarrr hastanedeyim 5 5 buçuk gibi transfere alıcaklar dua eder misiniz banada
3 gün müsade ettiler bakalım , borç harç kredi ne bulursak inşAllah …Canım gerçektwn çok sevindim çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu çok iyi bi sayı maşaallah güzel haberlerin devamm etsin kucağın dolsun inşallah
14 dün hepsine pgt yaptırıcak mısınız
Canım Rabbim yardımcınız olsun emeğiniz boşa gitmesin inşaallah içini ferah tut güzel sonuçlar gelicek kycağın dolucak inşaallah3 gün müsade ettiler bakalım , borç harç kredi ne bulursak inşAllah …
Allah yolunu acik etsin, insallah yavruna kavusursunKızlarrr hastanedeyim 5 5 buçuk gibi transfere alıcaklar dua eder misiniz banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?