Rabbım yardımcınız olsun..Kızlarrr hastanedeyim 5 5 buçuk gibi transfere alıcaklar dua eder misiniz banada
Vayyy ne cabuk ne heyecanlı. En büyük folikül ne kadar olmuş senin en son 10 mm demiştin.Herşey yolunda gitsin inşallah çok amin
Amin canım ben bugün iğne olacakmışım akşam çatlatma iğnesi . Pzts transfer olacakmış benim . Daha gelmene gerek yok dediler . Pzts transfer saatinde gel dediler .
Ayyy canım hadi kavuşun bir an önceKızlarrr hastanedeyim 5 5 buçuk gibi transfere alıcaklar dua eder misiniz banada
Bol şans canım şimdi yavruna kavuştun inşallah sıkı sıkı tutunsun sana hep seninle kalsınKızlarrr hastanedeyim 5 5 buçuk gibi transfere alıcaklar dua eder misiniz banada
Allah yardımcın olsun inşaşlah muradına kavuşursun
Rabbim nasip etsin inş ..
Adetliyim , inan bi cüz okurdum senin adına ama tüm dualarımız seninle.
inşAllah bugün Rabbim sana evlat bağışlar
Allah yolunu acik etsin, insallah yavruna kavusursunBol sanslar
Rabbım yardımcınız olsun..
Insallah güzel haber alırsınız Allah in izniyle
Ayyy canım hadi kavuşun bir an öncedualar bol bol sana
Bol şans canım şimdi yavruna kavuştun inşallah sıkı sıkı tutunsun sana hep seninle kalsın
Allahım yardımcın olsun inşallah çok güzel olur her şeyKızlarrr hastanedeyim 5 5 buçuk gibi transfere alıcaklar dua eder misiniz banada
Canım seninde vakitli gelsin insalllllaaahhhhKumrusumru canım senin erken oldu gibi geldi bana da kaçıncı güne denk geliyor transfer günü. Ben daha adet olmadım bekliyorum bakalım S Saylove sen kaçıncı günündesin canım yakında gittin mi kontrole
Canım 17 mm olmuş en büyüğü. Aslında beril hanıım yarında çağırırım demişti ama aradılar çatlatma iğnesi ol diye. Kan değerlerine de bakıp bu kararı verdiler demek ki.ben de beklemiyordum aslında bu kadar çabuk.Vayyy ne cabuk ne heyecanlı. En büyük folikül ne kadar olmuş senin en son 10 mm demiştin.
Evet canım ben 8 ağustos adet gördüm ilk randevu 10 ağustos ikincisi 17 ağustos 23 ağustos da transfer olacakmış .Kumrusumru canım senin erken oldu gibi geldi bana da kaçıncı güne denk geliyor transfer günü. Ben daha adet olmadım bekliyorum bakalım S Saylove sen kaçıncı günündesin canım yakında gittin mi kontrole
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Hepiniz mucizelerinize kavuşun inşaallahmerhaba
Bu yolda emek gösteren bütün annelere selam olsun. Benimde başladığım bu zorlu süreçte hepinizden dua almak için buraya geldım.Ve dualrım hepinizle. RABBİM bu yolda emek eden bütün annelerin yüzünü güldürsün inşallah. Bende tedaviye 13 agustos itibariyle başladım. Nasıl bı sonuç alırız bilmiyorum ama kızlar hiç kimse umudunu kaybetmesin RABBİM ne eylerse güzel eyler.Sabredeceğiz ve sabrın sonu selametir diyerek hep bı umutla bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Amin inşallah.sizde durumlar nedir acaba tecrübenizden faydalanmak isterim.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Hepiniz mucizelerinize kavuşun inşaallah
sizin dondurulmus embriyo mu?Evet canım ben 8 ağustos adet gördüm ilk randevu 10 ağustos ikincisi 17 ağustos 23 ağustos da transfer olacakmış .
Pcos rahatsızlığından dolayı çocuğum olmuyordu . Elhamdülillah tedavimiz olumlu sonuç verdi. Şimdi sağlıkla sıhhatle, Rabbim izin verirse kavuşmayı bekliyorum . Zorlu bir süreç gerek maddi gerekse manevi olarak ( ki en önemlisi ) fakat sonuç evelallah olumlu olunca değiyor diyebiliyoruz. Rabbim herkese bu yolda kolaylık versin . Kimse o kapıdan boş çıkmasınAmin inşallah.sizde durumlar nedir acaba tecrübenizden faydalanmak isterim.
Tedaviniz hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versinmerhaba
Bu yolda emek gösteren bütün annelere selam olsun. Benimde başladığım bu zorlu süreçte hepinizden dua almak için buraya geldım.Ve dualrım hepinizle. RABBİM bu yolda emek eden bütün annelerin yüzünü güldürsün inşallah. Bende tedaviye 13 agustos itibariyle başladım. Nasıl bı sonuç alırız bilmiyorum ama kızlar hiç kimse umudunu kaybetmesin RABBİM ne eylerse güzel eyler.Sabredeceğiz ve sabrın sonu selametir diyerek hep bı umutla bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?